lebo keď sme boli len priatelia, tak sa mi nejako podarilo prísť počas rozhovorov, a flirtovaniu až k tej ponuke na milovanie, len že teraz sa mi to vôbec nedarí. neviem, ako sa mi k tomu podarilo prísť
ChallengerQo napísal:asi ma kramy... pockaj zopar dni este a uvidi sa
Zabils totalne xD musis si dat odpocinut a potom s nu debatovat o tom ja mam zase iny problem ťikajú mi biologicke hodiny no teda ani ne decko som jej urobil ale neviem sa dostat k tomu aby ju ten phenis poziadal o ruku... sukat a deti robit to ano ale o zenu sa postarat to uz sa mu nece
ehm ludia mám taký zaujímavý problém s kódmi (cheatmi) na the sims 3 je písané že sa vkladajú cheaty do okna ktoré sa otvorí po stlačení ctrl+shift+c a aj na papieroch pri original DVDčku je napisane že sa spusti okno na cheaty týmito klávesami ale mne ked toto v hre normál skúšam tak to vôbec nič nerobi žiadne okno sa neotvori takže prosím pomoc prečo by to mohlo byť ..... inak hru mám inštalovanú z originál DVD ale mám to cracknuté NO CD CRACKom ale myslím že tým to nebude
dushman napísal:ehm ludia mám taký zaujímavý problém s kódmi (cheatmi) na the sims 3 je písané že sa vkladajú cheaty do okna ktoré sa otvorí po stlačení ctrl+shift+c a aj na papieroch pri original DVDčku je napisane že sa spusti okno na cheaty týmito klávesami ale mne ked toto v hre normál skúšam tak to vôbec nič nerobi žiadne okno sa neotvori takže prosím pomoc prečo by to mohlo byť ..... inak hru mám inštalovanú z originál DVD ale mám to cracknuté NO CD CRACKom ale myslím že tým to nebude
Stiahni si Trainer, mne to tiež nešlo cez tú konzolu.
nj tiež som to zatial tak vyriešil ale jako neni taky trainer čo ma všetky funkcie jak tie cheaty čiže vlastne asi mi nepojde nič viac než len pridávanie peňazí
No som skusal nainstalovat ten datadisk (world adventures) ale pri instalacii mi ako prve vybehlo ze mi treba updatovat sims 3 a zacalo to robit a potom vybehla chyva ze sa to neda.. neviete co s tym?
Puffo napísal:No som skusal nainstalovat ten datadisk (world adventures) ale pri instalacii mi ako prve vybehlo ze mi treba updatovat sims 3 a zacalo to robit a potom vybehla chyva ze sa to neda.. neviete co s tym?
Mas cracknutu verziu, odinstalovat, nainstalovat cistu instalacku od Razzoru(necrackovat) a nahodit datadisk, cracknut, hrat...
Doplnky a save-y mazat nemusis.
Nardar borci. Otazočka: Znama si instalovala hru SIMS 3 a povedala mi že to vraj nešlo a že od nej pýtalo SIMS 2. Tak sa pýtam ked jej pozhanam tu dvojku pojde nainstalovat alebo to zas bude pýtať jednotku. Tuto hru poznam len z počutia. Čo všetko musí nainštalovať aby jej potom išla trojka?
vladenko007: Ako pise uplink. Nebol skor problem v tom, ze si chcela nainstalovat datadisk a vypytalo to od nej povodnu verziu, resp. predchadzajucu verziu, no ona to pochopila tak, ze potrebuje dvojku???
Prosim poradte stale ked spustim sims 3 aj 2 tak len preblikne obraz a nic sa nestane graficke drivery mam najnovsie a stym istym crakom to ide kamaratovy za odpoved K+