nazdarte mam tu takyto problem ked hram hry tak u niektorych ma proste vyhodi z hry a napise mi neodesilat (obrazky uvidite nizsie) a potom u dalsich hier zacne blikat grafika a zacne to blbnut, u dalsich to zacne totalne sekat, dalej vyhodi hru do windowsu a nic nenapise, potom po tychto problemoch napriklad ked blbne ta grafika tak restarnem komp a potom to uz nerobi a potom o niekolko hodin znova a uz som ten komp viac-krat reklamoval uz mi aj grafiku vymenili aj ramku aj vsetko 3 krat preinstalovali komp a stale nic, skusal som aj iny ovladac stiahnut ale nepomohlo len zhorsilo ludia prosim vas poradte mi budem vam do konca zivota zaviazany a nechce sa mi stale ten pocitac restartovavat a kvoli tomu mi aj niektory hry nejdu a nemozem si ich zahrat lebo po 5 minutach mi to vyhadzuje ale niektore hry idu v pohode prosim vas pomozte mi a to mam jako kupeny cisto novy
hej hej je to v klude zachvilu pojdem nieco hrat a potom ked to zacne blbnut tak hru vypnem a potom spravim screen, aku zostvu myslis jako moj komp procesor grafika atd som lama tak mi prosim ta povec co myslis?
hram dirt 2 prejdem asi 3 trate bez sekania a dalsie uz zacnu sekat a ked restartnem komp tak potom zase ale 4 trate nesekaju a potom to zasa seka a to mam restartovavat komp stale? tak posielam teraz screen telpot po vypnuti dirt 2 predomnou som poslal screen v klude no pozrite
skvido napísal:skus druhy crack a ked nepomoze bude to chcet vykonejsi chladic alebo si jednoducho zniz detaily v hre
to mam original hry, no aj tak to nepomoze skusal som a mam silny komp takze ja to checm mat na full detailoch sak ludia poradte mi este niekto prosim, skorej ten vykonejsi chladic asi bude v tom problem ze sa mi komp prehrieva nie?
ten procesor sa ti prehrieva.... predpokladam, že tam máš box chladič....skús si otvoriť bočnicu, poprípade pridať nejaký fan na bok skrine....to máš cpu amdx2 5200+, 2,7 GHz, 65nm,65wat?
no dobre vyskusam diky ale ono to robilo hned ked som ho kupil a sak tam bol cisto novy vetrak takze zapraseny by nemal byt ale pozrem ci nieje povoleny alebo tak alebo este co to moze byt?