Dnes mi dosiel net od T-comu. Pozapajal som, vsetko funguje spravne len mam blby pocit z routru:/ Ked stojim prinom aj s notebookom, nechyti plny signal a vo vedlajsej izbe je len 1 palicka. V zvysnych izbach uz nefunguje Skusal som ist s notebookom do kamosa ktory ma tiez wifi router a hned mi nabehol plny signal, z toho usudzujem ze chyba bude v routri...Môze byt chybny router v tom ze vysiela slaby signal? alebo kde je chyba?
Prepni wifinu na iny kanal kedze default je 1. Poskenuj napr. s NetStumblerom wifi ktore chytis v okoli a podla toho ktory kanal bude volny tak si nastav ten.
tak najblizsie wificko ktore chytam je cca 300 metrov vzdusnou ciarou....mal som doteraz tzv. mikroflne pripojenie...skusim teda prepnut kanal..
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 0:44 )
nepomohlo :/skusil som dat kanal 2 aj kanal 10 a niic povedal by som ze este horsie
co sa tyka nastavenia
Prílohy
toto troska nechapem. Mam v PC wifi kartu pretoze doteraz som mal mikrovlne pripojenie. Odpojil som ju od anteny ale aj tak chyta signal ako je vidiet z mojho routra...je to vôbec mozne?
nepomohlo chalani tie kanaly vôbec...skusal som kazdy jeden...odniesol som ho nakoniec reklamovat ....vcera som dostal net a dnes uz je na reklamacii...a teraz budem cakat mesiac
to vazne? dokonca ja som si ho ani neobjednal...len mi prisiel papier v ktorom bolo napisane ze sa minuli zasoby obycajne DSL modemu tak mi ako nahradu dali tento...takze som sa netesil dlho