Vigor 2600GE restarty

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
castaway
Novice
Novice

Vigor 2600GE restarty

Príspevok od používateľa castaway »

ahoj chcem sa spytat ci niekto nema rovnaky problem s routrom Vigor 2600GE samovolne sami hocikedy restartoval zistil som ze samorestartovanie sposobovala zapnuta wifi po jej vipnuti uz vsetko ide ako ma.Nema niekto podobny problem popripade napada niekoho riesenie? Reklamoval som ho (koli inej vade) takze mam novy a robi to iste...Pripaja sa nan na internet cez pripojene APpro54G 6 ludi.dakujem
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Ahoj, existovala seria s chybnym FW, skus stiahnut zo stranky vyrobcu najnovsi a nainstalovat.
Ak nepomoze tak zase reklamovat.
pri tretej reklamacii ziadaj vratenie penazi alebo vymenu za novsi lepsi tip v cene za aku si ho kupoval. Ak to bolo cez T-com tak ti mozu dat napr Vigor 2700-VGST :-)
Ak je po zaruke vyskusaj este lepsie chladenie, moze to robit preto ze sa prehrieva. Prehrievat sa moze pri neprimeranej zatazi.. napr vela torrentov vytazenie uploadu na maxime, skus pouzivat Netlimiter.
Ak ani to nepomoze ked ho nepouzivas vypinaj ho. Existuje taka ta master/slave zastrcka kde v master budes mat povedzme kabel od zdroja a v slave zastrckach bude vsetko ostatne ako tlaciaren monitor repraky modem router... :wink:
Daj vediet ci nieco z toho co som napisal pomohlo 8)
castaway
Novice
Novice

firmware skusim aktualizovat uz coskoro dam vediet ci pomohlo teraz je tam starsi 2.5.6.
reklamacia uz davno padla ma viac ako 2roky a so skusenosti myslim ze by mi takuto zavadu neuznali kedze ho zapnu pripoja vyhodnotia ako funkcny a poslu naspet..netestuju ktovieako dlho a on niekedy ide 4-5h kym sa restartuje. Skusal som ho zatazit tak na 15minut 2PC tahali cez wifi a dalsi cez LAN port a nerestartoval sa..chladenie budem riesit ako posledne ale dakujem za typ!
pouziva sa nonstop takze vypinanie neprichadza do uvahy.dakujem dam mvediet ako som pochodil s upgrade na 2.5.9 (annex_B).
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Ale kde.. :-P
V T-COMe este som moj 2600GE s rovnakym problemom reklamoval, bez otazok vymenila teta na mieste behom par minut kus za kus, jednoducho chybna seria cela prisla a kto teda prisiel na vymenu tak dostal automaticky novy a bezchybny :wink:
To je bezna vec ze sa moze cosik nepodarit.. niekolko tisic kusov :roll:
Kto pride dostane kto nie tak trpi... :lol:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Stretol som sa raz s podobnym problemom na Vigore, pri pouzivani sifrovania WPA sa router restartoval, po zmene nastaveni na WEP problemy prestali.
castaway
Novice
Novice

po upgrade firmware na 2.5.9 (annex_B) vsetko ide ako ma uz 36h bez restartu...

dakujem za rady!
Napísať odpoveď