CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
plugin na registráciu/zaheslovanie nickov sa neplánuje, z dôvodov zneužívania.
Ako sa dá taký plugin zneužiť?
Jeden hráč si žiaľ môže registrovať viac než jeden nick, a tým by možno vznikali sťažnosti, otázky, pripomienky typu "môj nick je už registrovaný, ale ja som si ho neregistroval". Žiaľ hráči ktorých nicky sú používané v ich neprítomnosti majú smolu.
každopádne funkcia rank je vypnutá, takže vás to nemusí žrať až tak.
//nič však čo by sa nedalo prežiť : )
Jeden hráč si žiaľ môže registrovať viac než jeden nick, a tým by možno vznikali sťažnosti, otázky, pripomienky typu "môj nick je už registrovaný, ale ja som si ho neregistroval". Žiaľ hráči ktorých nicky sú používané v ich neprítomnosti majú smolu.
-
last_knight
Light Professional
moze si dat viac nickov, ale uz nie take ake su registrovane a v tom je to (tak sa uspokoji s inym nickom pokial je uz obsadeny ktory chcel), ze sa nemoze vydavat za ineho hraca.....ale v podstate je sumafuk, malo by ist o hru nez o ranky.lekoklatik napísal:plugin na registráciu/zaheslovanie nickov sa neplánuje, z dôvodov zneužívania.
-
lekoklatik
VIP
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
srať na plugin, srať a na rank, ide o to že tam bude hrať heee nie, a bude mať očividne AB a WH tak mu admin drbne BAN. No a ja začudovany sa prihlasim na server nie a že heee BAN reason : cheating. A ako potom budem dokazovať že som to ja nebol? Uveri mi niekto? O to ide.
btw\ aj ja som proti pluginu ale aj tak tebe je to jedno, tebe sa to ľahko hovorí, tvoj nick nikto nemože použit
btw\ aj ja som proti pluginu ale aj tak tebe je to jedno, tebe sa to ľahko hovorí, tvoj nick nikto nemože použit
Poprosím ban hráčom just another pro?, bick dick a juro je taki tlsti ye sa nezmes za opätovný kemp (a to dokonca aj na awp_india, čo som si doteraz myslela, že tam sa kempiť nedá.. ). V inferne namiesto hrania kemp na T spawne.
Zišlo by sa, keby tam aj takto večer nejaký admin bol. Tiež by som sa chcela spýtať e.max-a, prečo odišiel zo servera, aj keď sme ho upozornili na týchto hráčov (predtým "len" blokovali dvere na aztecu každé kolo)..
Zišlo by sa, keby tam aj takto večer nejaký admin bol. Tiež by som sa chcela spýtať e.max-a, prečo odišiel zo servera, aj keď sme ho upozornili na týchto hráčov (predtým "len" blokovali dvere na aztecu každé kolo)..
eskovica on neodisiel, bol tam pod inym nickom.
no nechapem, ako je mozne, ze ked sme mu hovorili nech ich kickne, banne, slayne, slapne proste hocico tak napisal ze sa to neda?! WTF??
niekto si robil dobru <> dneska na serveri a smutne je, ze ani jedneho admina behom tych 2 hodin nebolo mozne najst :\
a zdalo sa mi, ze zas tam bol rated za najvacsiu zberbu.. jemu uz ani fuckoff nepomaha => skusit nieco take ako s JYSKom ??? hojko hmm?
no nechapem, ako je mozne, ze ked sme mu hovorili nech ich kickne, banne, slayne, slapne proste hocico tak napisal ze sa to neda?! WTF??
niekto si robil dobru <> dneska na serveri a smutne je, ze ani jedneho admina behom tych 2 hodin nebolo mozne najst :\
a zdalo sa mi, ze zas tam bol rated za najvacsiu zberbu.. jemu uz ani fuckoff nepomaha => skusit nieco take ako s JYSKom ??? hojko hmm?
-
lekoklatik
VIP
-
e.g
Light Expert
boli tam len jedno kolo . upozornil som ich a dokonca aj kickol . zmenili si mena a potom tam o5 prisli . nemozem za to . a pre informaciu ja som si nick nezmenil . pretoze nemam to za potreby . staram sa o server celkom fajn . vy ten server kazite svojou ,,demenciou,, . clovek si pri vas ani nezahra stale len admin toto admin tamto . ja sa snazim vam vyhoviet ale za kazdym mna alebo nejakeho ineho admina zacnete ponizovat a to len preto aby si vas vsimol alebo nieco ine spravil pre vas. myslis si ze my to mame lahke stale sledovat co sa deje?. Sharky je to fakt o teba skarede ma takto ponizovat to som si fakt nemyslel .Salamka napísal:Poprosím ban hráčom just another pro?, bick dick a juro je taki tlsti ye sa nezmes za opätovný kemp (a to dokonca aj na awp_india, čo som si doteraz myslela, že tam sa kempiť nedá.. ). V inferne namiesto hrania kemp na T spawne.![]()
Co tak zaviezt nejake tajne heslo, kod, ci autorizacny pozdrav pre admina pre autorizaciu nasej identity nie formou pluginu?
U (team_say): @Mastros - "nejake_poznavacie_znamenie".
Napriklad ID profilu tu na fore alebo cokolvek.
Asi to zavrhnete, ze je to pracne, kto by to ako overoval, ze sa hra pod inymi nickmi ako sa ucinkuje na fore atd., ale netvrdim, ze to musi byt prave ID profilu na fore toho ktoreho hraca.
Ak sa Vam to pozdava, vymyslite cosi, no dopredu Vas prosim - nekamenujte ma, je to len napad a nie celkom od veci (aspon myslim a tajne dufam).
U (team_say): @Mastros - "nejake_poznavacie_znamenie".
Napriklad ID profilu tu na fore alebo cokolvek.
Asi to zavrhnete, ze je to pracne, kto by to ako overoval, ze sa hra pod inymi nickmi ako sa ucinkuje na fore atd., ale netvrdim, ze to musi byt prave ID profilu na fore toho ktoreho hraca.
Ak sa Vam to pozdava, vymyslite cosi, no dopredu Vas prosim - nekamenujte ma, je to len napad a nie celkom od veci (aspon myslim a tajne dufam).
e.max, ale co ti mam na to povedat? ako admin by si ich mal neustale kickovat fuckoffovat banovat ked tam robia bordel, ked som bol na aztecu zamknuty medzi dvoma dvermi kvoli dvom tupcom? a este som ti pisal do admin chatu nech s tym daco spravis.. no nic sa nedialo.
mysli si o mne co chces, ale to co si predvadzal vdanu chvilu na serveri som nepochopil, a myslim ze vacsina ludi tiez nechapala... (a to ze si nemal zmeneny nick? jak ze nie ? ked si jeden z tych inteligentov zmenil nick na "emax je .... admin" tak som povedal, ze suhlasim s tebou a v tom momente si sa premenoval z ineho nicku... a este si mi pisal cez amx chat ze ci si to fakt myslim... no ano myslim)
dalsia vec, preco si admin, ked ty si chces na serveri hlavne zahrat? nemaju admini HLAVNE davat pozor na chod servera? a riesit take problemy ako boli vcera?
hej zas si poviete: "kritizovat vedia vsetci, ale pochvalit skoro nikto" no po vcerajsku mi to proste neda...
mysli si o mne co chces, ale to co si predvadzal vdanu chvilu na serveri som nepochopil, a myslim ze vacsina ludi tiez nechapala... (a to ze si nemal zmeneny nick? jak ze nie ? ked si jeden z tych inteligentov zmenil nick na "emax je .... admin" tak som povedal, ze suhlasim s tebou a v tom momente si sa premenoval z ineho nicku... a este si mi pisal cez amx chat ze ci si to fakt myslim... no ano myslim)
dalsia vec, preco si admin, ked ty si chces na serveri hlavne zahrat? nemaju admini HLAVNE davat pozor na chod servera? a riesit take problemy ako boli vcera?
hej zas si poviete: "kritizovat vedia vsetci, ale pochvalit skoro nikto" no po vcerajsku mi to proste neda...
-
e.g
Light Expert
nie sorry mas pravdu bolo to tak ale nakoniec som im dal kick . a povedz ze nie. no prisli tam z druhym nickom . a vtedy som tam nebol . Ban im musel dat az Mad dad cez stranku . a hento s tim nickom emax je....... to som uz vyriesil a to k tebe som myslel zo srandy .
a ano mas pravdu maju sa starata o server ale pochop ze nemozem riest kazde blbosti . ja nemozem vidiet vsetko pochop. ked ste sa stazovali viaceri vtedy som zakrocil. to sa prehliadnut neda. mna tiez blokovali no bral som to ako srandu . nemozes sa hned ist stazovat . preboha je to hra a trosku to ber funny . a nie hned admin toto admin tamto .
Chcem podat staznost na admina menom e.max..votovanie vlastnych map a nedovodni ban...
Prebiehalo to takto:
Hrala sa awp_india a vtom sa napojil admin e.max a pytal sa ci chceme inu mapu ...bolo nie...tak ptm dal vote map..a vlastne 4 mapy...zmenila de_dust2.
A tyto hraci Odo,Homr dostali nedovodni ban...Pri tom Homr povedal svoj vlastny nazor...s ktorym viacery suhlasia
Neni to poprvykrat co sa stalo..uz viac krat si sam votoval e.max mapy ked nebol iny admin napojeny..aj vcera bol na servery hrac ktory mal teleport a e.max s tym nic nerobil tvaril sa ze nic
Prebiehalo to takto:
Hrala sa awp_india a vtom sa napojil admin e.max a pytal sa ci chceme inu mapu ...bolo nie...tak ptm dal vote map..a vlastne 4 mapy...zmenila de_dust2.
A tyto hraci Odo,Homr dostali nedovodni ban...Pri tom Homr povedal svoj vlastny nazor...s ktorym viacery suhlasia
Neni to poprvykrat co sa stalo..uz viac krat si sam votoval e.max mapy ked nebol iny admin napojeny..aj vcera bol na servery hrac ktory mal teleport a e.max s tym nic nerobil tvaril sa ze nic
-
e.g
Light Expert
no dobre takze z tohto prispevku si neorbim velku hlavu pretoze konecne si sa chytil do vlastnej pasce. bolo to presne takto a Avicen mi to moze dokazat : prisiel som na server a ako hovoris bola mapa awp_india. hral som par kol no mal som score 0:5 pretoze sa to vobec nedalo hrat . hralo sa 10 na 8 . uplne preplnene. dal som vote ci zmena . este som si v konzole overil ci bolo ano. ANO bolo ANO.cZaR napísal:Chcem podat staznost na admina menom e.max..votovanie vlastnych map a nedovodni ban...
Prebiehalo to takto:
a to nieje pravda dal som mu Fuck Off kedze Ban mu nepomohol....tak neviem co riesis omfg..........tak uz prestan ty decko
hej je to hra, berem to easy neboj...
ale ty to zas az beres teraz priliz vlazne, vsetko zhadzujes na srandu? co si ich poznal, ze sa ti to zdalo vtipne?? keby to spravi 1x ze sa zasekne do dveri na 10s v pohode.. ale aby to robil kazde kolo a stazoval sa ze ma pokazene tlacitko a stal tam pol minuty, resp. cely cas pokial ho niekto nezabil... hmmm to mi vtipne nepripadalo.
asi nemam zmysel pre humor alebo co.
podla mna to bolo rovnake zneprijemnovanie hry ako keby si da niekto WH, proste to branilo ostatnym hracom normalne hrat.
uz som ticho.
btw. este som nevidel aby admin bral ako srandu ked na neho nadavaju cez nick pokial sa jedna o cudzeho hraca.
ale ty to zas az beres teraz priliz vlazne, vsetko zhadzujes na srandu? co si ich poznal, ze sa ti to zdalo vtipne?? keby to spravi 1x ze sa zasekne do dveri na 10s v pohode.. ale aby to robil kazde kolo a stazoval sa ze ma pokazene tlacitko a stal tam pol minuty, resp. cely cas pokial ho niekto nezabil... hmmm to mi vtipne nepripadalo.
podla mna to bolo rovnake zneprijemnovanie hry ako keby si da niekto WH, proste to branilo ostatnym hracom normalne hrat.
uz som ticho.
btw. este som nevidel aby admin bral ako srandu ked na neho nadavaju cez nick pokial sa jedna o cudzeho hraca.
-
e.g
Light Expert
mas pravdu to by aj mna nasralo ale nemal som prilezitost snimi hrat tak dlho aby mi hru zneprijemnili. ...uz som tichosharky-no napísal:hej je to hra, berem to easy neboj...
uz som ticho.![]()