Eru napísal:co tak na podbrusko? nosis v lete tricka po pupok? v takych a v plavkach by to vyzeralo dobre. podla mna najlepsie mieto na tetovanie pre babu
mmm... to je celkom dobry napad Porozmyslam, dakujem
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 20:07 )
Old Dirty Bastard napísal:je jedno kde, dôležite je kto, aby to mohlo byť užasne
tetovanie na tej babe je uzasne, ale az take by som nechcela
tiez prave rozmyslam nad dalsim tetovanim tentokrat na pazu takze viditelne. a chcel som sa spytat ci nepoznate nejake dobre sposoby ako o tom dat vediet rodicom mam 19 takze ano je to moja vec a dam si to aj keby neviem co mi vraveli ale ci nie je nejaky pokojny sposob ako tym prejst + je tu skutocnost ze este nevedia ani o tom prvom
zatial neuvazujem nad tetovanim lebo som este mlady(17) a este neviem ake budem mat povolanie lebo v niektorych to prekaza.. taky futbalista si moze dat skoro
Ja tetovanie nemám, ale poslednú dobu nad ním rozmýšľam. Nechcela by som nič veľké, len či nazbieram odvahu? Ak by som sa predsa len rozhodla, že si ho dám urobiť, jednoznačne by to mal byť motýľ, možno niečo z obrázku.
ja nemam tetovanie nakolko sa mi to vobec nepaci. Ale toto je brutal, ked niekto vydrzi toto potom moze povedat ze je frajer a nie niekolko stuchancov ihly
Neo-M napísal:ja nemam tetovanie nakolko sa mi to vobec nepaci. Ale toto je brutal, ked niekto vydrzi toto potom moze povedat ze je frajer a nie niekolko stuchancov ihly
čo ti je*eeeeeeeee už len pohľad nato bolí. Tak ten chlap musí byť dobrý masochista ale aj tak sa mi nechce veriť že by to len tak bez nejakej anestézy pri vedomí udržal...
nestik napísal:čo ti je*eeeeeeeee už len pohľad nato bolí. Tak ten chlap musí byť dobrý masochista ale aj tak sa mi nechce veriť že by to len tak bez nejakej anestézy pri vedomí udržal...
to je uz demencia podla mna nieco take urobit, boh vie ci je pod nejakymi latkmi mas aj tkych co to vydrzia
Ty tak ale niečo také by som v živote nerobil... tam keď dostane infekciu tak ... amen. Ani neviem čo sa s takou ranou spraví ak to nezašije a nechá to len tak, asi sa mu spraví chrasta a zrastie sa mu to nanovo ale jama mu tam asi už ostane.
nestik napísal:Ty tak ale niečo také by som v živote nerobil... tam keď dostane infekciu tak ... amen. Ani neviem čo sa s takou ranou spraví ak to nezašije a nechá to len tak, asi sa mu spraví chrasta a zrastie sa mu to nanovo ale jama mu tam asi už ostane.
akurat som cital ze mozes aj umriet, a vola sa to Carving
kuknite na toto ale iba pre silne zaludky, hlavne ta 3 fotka
Ty vole, tak toto by som si nikdy nenechal spraviť ani keby sa neviem čo dialo. Je to hnusné a už kkti nevedia čo majú vymýšlať. Tá tretia fotka fakt hnus, a ten nástroj čo tam je, rešpekt Ale je to odpor...
nestik napísal:Ty vole, tak toto by som si nikdy nenechal spraviť ani keby sa neviem čo dialo. Je to hnusné a už kkti nevedia čo majú vymýšlať. Tá tretia fotka fakt hnus, a ten nástroj čo tam je, rešpekt Ale je to odpor...
body carving mam aj ja na kolene ked som si ho pred rokmi na total rozbila
Ide o body carving - zjazvenie tela. Vrchna vrstva koze ide dole a vznika rana - potom hlboka jazva v tvare ake si date vyrezat...
podla mna je to humus...