Zdravím vás... takže mám taký menší problém.. kúpil som tieto repra a najprv som ich testoval na compe na ktorom mam xpčko.. všetko išlo v poho normal 5.1 , nebol problem to rozbehnúť.. ale keď som ich chcel rozbehnúť na win7 tak ani za pana nvm kde je chyba.. skúšal som aj googliť atd.. proste nič... predtým repra ktoré boli menej výkonné som rozbehol na win7 ale tieto geniusi nie.. nvm kde je chyba.. a postupoval som rovnako... prešiel som ovládací panel komplet zvuky všetko no nič
práveže všetko mám nainštalované, aj ovládač od zvukovky.. (áno zvukovka podporuje 5,1) ... lenže vo win7je ten ovládač asi nejako skrytý.. lebo kým som bežal pod xp vliezol som do ovládacieho panelu a bol tam ovládač a cez neho som si už mohol kontrolovať zvuk.. pričom na seven v olvadacom panely je akurat štandardná ikona zvuk nic víc o zvukovke
Odinstalovat defaultny ovladac co instaluje win a nainstalovat originalny zo stranky vyrobcu zvukovky (mozno mas starsiu zvukovku a ovladac nie je najnovsi, no na stranke vyrobcu uz je novsi) Ako bolo spominane, daj presny typ zvukovej karty.