Blbne Internet , výpadky , pomalé načítavanie atď ...

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Blbne Internet , výpadky , pomalé načítavanie atď ...

Príspevok od používateľa Empatik »

Dobrý večer , ja mám taký problém že ... Už mi asi mesiac v kuse blbne internet , a to takým spôsobom , že raz ide , raz nejde ... aj keď je stále napísané , že je pripojený a pakety sa odosielajú aj príjimajú normálne . Par krát tu už bol aj inštalatér on hovoril , že to ide , keď na povale vypnem a zapnem z elektriky SWITCH . To som spravil 2x , pomohlo asi tak na hodinmku ale blbne to stále . Ešte tu môže byť chyba , že ale pred 2-3 mesiacmi , nám postavili , ale 20-30 metrov od domu ORANGE PRÍJIMAČ ... možno aj kvôli tomu , ale pochybujem . Internet mám bezdrôtový na anténu . Mám ho už okolo 4-5 rokov a vôbec tak neblbol , blbol tak jeden krát do mesiaca ... Takže neviem ... neviete čím to môže celé byť ? Výpadky sú rôzne . Internet vźdy ide , ale jedna stránka sa mi načítava dosť dlho , ba niekedy vôbec ( teda vačšinou ) , alebo niekedy padne celý asi tak na hodinu - až 3 hodiny. Vźdy , keď chcem načítať nejaké video , načítava ho ale pol hodinu (pritóm je to iba 20 minútový seriál ) ... A internet najlepšie ide cez noc , alebo skoro ráno (asi kvôli malému počtu ľudí) Ale to mi je na HOVNO ... keď to cez noc nevyužijem .

Čo s tým môže byť ? Ďakujem ...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Ja len spomeniem ze mam toho isteho ISP, tu istu rychlost, byvam vzdusnou ciarou asi kilometer od neho a nemam ziadne problemy..

Ide o WiFi pripojenie..
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

to wifi pripojenie moze nieco rusit..nestavalo sa nieco nahodou ???nepremiestnili ste prijimac???aj steny mozu byt problem alebo aj silne elektricke pole, povedzme okolo elektrickych kablov na ulici
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

peterxxx co si myslis ze tu antenu ma polozenu vedla postele? ved ta je asi 2 metre nad strechou, ake steny..ked to doteraz islo tak preco by malo prestat..
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mával som podobné problémy, poviem ti chvíľu trvalo kým to ten amatér vyriešil. V podstate mi 2x menil anténu za "silnejšiu" a raz ešte niečo preťukal lebo som sa pripájal na iný vysielač (síce jeho ale iný) ako som sa mal. Mlel tuším niečo o kanáloch.

V podstate ja by som sa tým nezaoberal a ak si si istý, že je to vinou siete, určite kontaktuj svojho providera.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

G0lDiER_ napísal:peterxxx co si myslis ze tu antenu ma polozenu vedla postele? ved ta je asi 2 metre nad strechou, ake steny..ked to doteraz islo tak preco by malo prestat..
snazil som sa len pomoct tak sa nenavazaj :/
Empatik
Medium Star
Medium Star

SWITCH/ROUTER

Príspevok od používateľa Empatik »

Ešte hore na povale je SWITCH/ROUTER ... a tam sú 3 káble ... a ten jeden je internet z antény ... A to sa dá pripojiť na dva rôzne prípojky niečo ako ... MAC či čo ... ale ja to mám na tom prvom ...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tam je APcko. Ty mas zapojene do WAN, dole pri pc mas switch.

//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 14:14 )
begbeee: ten ISP je taky halabuch, na neho nieje spolah..aby sa mu clovek mesiac doprosoval aby to prisiel pozret.
Napísať odpoveď