alebo si kúpiť z inzerátu iPod Nano 4. generácie 4/8GB za tých 55€? Naozaj neviem, čo vybrať..pretože iPod nemá záruku, avšak tu je záruka. Keby som si bral ten Creative, tak samozrejme treba zobrať aj silikónové púzdro a s poštou by ma to vyšlo až na 65 €..takže čo by ste mi poradili vy? Vďaka:).
Radšej niečo nové ako používané. Myslím, že hudbu a videá dokážu prehrať na rovnakej úrovni, ak ti nebudú chýbať tie 3 hry a cover-flow+pár funkcií na iPode, tak ber zena
Bez záruky? To je riziko, nech sa sám rozhodne, ale za 4G to je dobrá cena.
OK tie výhody, ale iTunes? To má byť vtip?
Zen má reprák, mikrofón, prehráva avi, má rádio, 32 hodín na hudbe, budík, manažér úloh. Na druhej strane nefunguje na princípe mass storage.
moosha napísal:A co kovove telo, dvakrat lepsi displej, vynikajuce uzivatelske prostredie, obrovska vydrz baterie a iTunes? To ma Zen tiez?
iTunes je naozaj mínus. Reprák má aj iPod Nano 5G či ktorá to je generácia [najnovšia]. Tak isto akcelerometer a iné hlúpost. Robí pekné VGA videá s 30 fps, ale. Ako mp3 prehrávač by som si ho nikdy nekúpil, nepáči sa mi celková obsluha iPodov, systém iTunes atp. Creative je viac konzervatívny v tomto. Ale je to len vec zvyku si myslím.
Keby ten creative mal mass storage, tak by to bol ideálny mp4 prehrávač, ale takto si treba všade inštalovať soft na prenos dát a to je príliš ťažkopádne(nehovoriac o iTunes, ktoré majú pekných pár MB a do iPodu/iPhonu sa dá kopírovať len z 1 stroja, čo je veľká nevýhoda)
Do iPodu das co chces, vpohode sa da pouzit ako flashka. Ja to bezne tak robim, ze si nahadzem cez disk-use u hockoho hudbu (jeden kabel mam stale pri sebe niekde), doma dam do PC a cez iTunes do iPodu . Nevyhoda je, ze to nemozes pocuvat hned no...
Nootakže ja fakt neviem..pretože iPod je sám o sebe kvalitka, takže tá záruka tam nehrá veľkú rolu..avšak ten Creative je novší, prepracovanejší...takže nájde sa ešte niekto?
Jedine, co ma Creative navrch oproti iPodu je to, ze ma dajaky kalendar a zaznam zvuku. Inak nic. Vazne, spoluziak ho ma, vobec mi nesadol. iPod mam uz rok a pol ja sam, a nic lepsie (az na vyssie rady iPodov) som zatial v ruke nemal .
moosha napísal:Jedine, co ma Creative navrch oproti iPodu je to, ze ma dajaky kalendar a zaznam zvuku. Inak nic.
No, ešte by som pridal kvalitu zvuku. Aj keď pri tych shitoch (sluchatkach) čo k mp3 playerom dodavaju to môže byť jedno. Teda ak nemieniš použiť nejake lepšie.
Mass storage znamena ze mozes prehravac pouzit ako normalne usb, ze ho len pripojis, vyskoci okno a len kopirujes subory. Nepotrebujes ziadny soft, jednoducho ako klasicka flashka