Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Wishmaster
Medium Professional
Ejj ejj riesim zivotnu dilemu
Kupit LK a skusit to alebo je*at na to? Peniaze su... momentalne je aj cas... len si viem predstavit aj lepsie vyuzitie casu ako hranie wowka... na druhu stranu... ucit sa aj tak nebudem a budem robit vsetko ine ako vzdy tak to moze byt aj wow... po gembliacom obdobi pred dvoma rokmi
sa mi moc znovu zacinat nechce ked si predstavim ako to bolo vtedy... a este maturitny rocnik... ale zahral by som si... a myslim ze sa to da aj v pohode krotit
Aion test uspel... prestalo ma to bavit... to je jedna z mojich nadeji ze ma to nebude bavit
ze si to zahram a vyserem sa na to... ale mam chut si to zahrat a fest... co myslite?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nuz teraz je spravny cas lebo teraz tu bude to najlepsie z wotlku => arthas apodJake napísal:Ejj ejj riesim zivotnu dilemu![]()
Kupit LK a skusit to alebo je*at na to? Peniaze su... momentalne je aj cas... len si viem predstavit aj lepsie vyuzitie casu ako hranie wowka... na druhu stranu... ucit sa aj tak nebudem a budem robit vsetko ine ako vzdy tak to moze byt aj wow... po gembliacom obdobi pred dvoma rokmi
sa mi moc znovu zacinat nechce ked si predstavim ako to bolo vtedy... a este maturitny rocnik... ale zahral by som si... a myslim ze sa to da aj v pohode krotit
Aion test uspel... prestalo ma to bavit... to je jedna z mojich nadeji ze ma to nebude bavit
ze si to zahram a vyserem sa na to... ale mam chut si to zahrat a fest... co myslite?
-
Hotwire
Addict
pod na ofik tam je kazda holka vitanaKaty30 napísal:Ahojtenepozna niekto nejaky fun server?? Aby tam aj nieco fungovalo a aj hralo trochu viac ludi
prepacte ak sa to tu uz riesilo ale nevedela som to najst
-
Royalflush
Guru wannabe
www.twinstar.czKaty30 napísal:Ahojtenepozna niekto nejaky fun server?? Aby tam aj nieco fungovalo a aj hralo trochu viac ludi
-
Katy30
Amateur
Nie je to nahodou blizzlike?:-)- eXo - napísal:www.twinstar.cz
-
Alex481991
Medium Star
No ja som hrával Wow-ko na Geforce 4400mx (64mb) ,512 ram , procesor AMD 2200+... a celkom mi to išlo len občas to sekalo no a na tvojej Grafike to pôjde asi na Full Wowko neni HW náročnégm4n napísal:hrava niekdo wow na geforce 9400m? ide to plynulo? na akych detailoch?
Minimálne na Wotlk : Intel Pentium 4 1,3Ghz nebo AMD Athlon XP 1500+,512 MB RAM,Grafická karta Ati Radeon 7200 nebo NVIDIA GeForce 2
zdroj: http://www.wowa.estranky.cz
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 22:27 )
Skus Gigafun max level 200 online (že vraj) 800+ a tak... www.gigafun.mightandmagic.czKaty30 napísal:Ahojtenepozna niekto nejaky fun server?? Aby tam aj nieco fungovalo a aj hralo trochu viac ludi
Tak to silne pochybujem, že mu to pôjde na fullJokky napísal:a na tvojej Grafike to pôjde asi na Full Wowko neni HW náročné
-
Fatall
Medium Star
jj pekny darcek od blizzardu, tiez som dnes pozrel acc management a bilo mi to do ociDiablo napísal:tak ja po 3-4 mesiacoch som len tak zo srandy pozrel Account Management a co nevidim????? 7 Dni zdarma hrania,lebo som uz dlhsie nehral,skusil som to a znova sa do toho nejak dostavam
-
Royalflush
Guru wannabe
Funguje už ten Scroll of REssurection aj na Slovensku? Pokiaľ viem, tak čo som kontroloval asi v lete, tak stále to nebolo povolené našej krajine...Jake napísal:Ak by niekto rozmyslal o znovu zaplateni, nevadilo by vam keby som na vas pouzil ten Scroll of Ressurection?