Grand Theft Auto: San Andreas
-
frankocean11
Medium Star
Otazka
caute hej a chcel by som sa opytat myslite ze ked si do hry vlozim nejake dobre auto napr. Lamborghini tak pojde rychlesie ????

Re: Otazka
ee, pôjde len tak rýchlo ako to ktoré si ním nahradiladoado2 napísal:caute hej a chcel by som sa opytat myslite ze ked si do hry vlozim nejake dobre auto napr. Lamborghini tak pojde rychlesie ????
![]()
![]()
![]()
// teda za predpokladu že nebudeš upravovať aj ďalšie parametre toho auta.
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Otazka
Chcem sa spytat, mam Win.7 a ked zapnem GTA, tak mi prehodi na schemu Windows 7 Basic. Ked vypnem, tak je uz Ok.
Nie je to nejak dolezite, ale pri inych hrach mi to nerobi/lo.
Neviete co to moze robit???
Thx...
Nie je to nejak dolezite, ale pri inych hrach mi to nerobi/lo.
Neviete co to moze robit???
Thx...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Chcen sa spítať na hru farcry bol taký patch ktorý vylepšil jeho grafiku a prostredie, neni niečo take aj pre GTA SA? niečo čo by vylepšilo grafiku? niekedy také patche alebo updaty vychádzaju.
Ked chcem vložit staré savy tak mi hra nejde spustit, skúšal som aj čo bol návod na scorpions že mam prepísať súbor main ale aj tak nič. Ak by my niekdo pomohol bol by som rád.
Ked chcem vložit staré savy tak mi hra nejde spustit, skúšal som aj čo bol návod na scorpions že mam prepísať súbor main ale aj tak nič. Ak by my niekdo pomohol bol by som rád.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
a ja mam tiez jednu otazku .. chcel som si pridat modely nejakych aut .. pridal osm si dve embecky a islo potom som to trosku prehnal , navalal som tam dost modelov a hra nesla spustit .. pri nacitavani vyplo .. tak som dal reinstall .. bez vysledku potom som vsetko co bolo v pc o GTA SA vymazal a znova nainstaloval ..no znova to iste
hra mi nejde .. neviete preco ?
-
DeJF
Addict
VideomARILYN mANSON napísal:Chcen sa spítať na hru farcry bol taký patch ktorý vylepšil jeho grafiku a prostredie, neni niečo take aj pre GTA SA? niečo čo by vylepšilo grafiku? niekedy také patche alebo updaty vychádzaju.
Link
http://grandtheftauto.filefront.com/fil ... ange;87424
zmazať v priečinku zo sejvamy tento súbor: gta_sa.setIng.Zoidberg napísal:a ja mam tiez jednu otazku .. chcel som si pridat modely nejakych aut .. pridal osm si dve embecky a islo potom som to trosku prehnal , navalal som tam dost modelov a hra nesla spustit .. pri nacitavani vyplo .. tak som dal reinstall .. bez vysledku potom som vsetko co bolo v pc o GTA SA vymazal a znova nainstaloval ..no znova to istehra mi nejde .. neviete preco ?
-
DeJF
Addict
ano ale to by musel mať súbory auta ,na ktoré ho chce vrátiť ..vrtulnik napísal:Malo by sa to dat cez ten program GGMM, ale niesom si isty.
//Preinštalovať , najlahši a najrychlejšie spôsob . Čo sa s tým srať. .
-
peterxxx
Star
Re: Grand Theft Auto: San Andreas
Prosim vas surne by som potreboval pomoc s touto hrou.Nainstaloval som ju ,crackol a ked ju spustim tak ide do bodu kym dam volbu "New game " vtedy zamrzne a nechce sa pohnut.Podla minimalnych poziadavkov hry by mi to malo ist na mojom notebooku(Mam AMD Sempron SI-42 2,10 GHZ,1 GB ram,ATI Radeon HD 3200,operacny system mam Vistu).Neviete ako by som to mohol rozbehnut???alebo mi to proste nepojde???Nemohol by byt problem aj v tom ze mi Vista berie prilis vela operacnej pamate???
-
typek61
Darca
Re: Grand Theft Auto: San Andreas
podla mna ti nestiha ramka
vyskusaj si tam hodit xpcko a uvidis