Zdravím, mohol by dať niekto tip na zdroj, ktorý by bol jedným z kvalitnejších ale nie príliš drahý ( niečo dobré v pomere cena/výkon ), bol som rozhodnutý pre HX520, ale zároveň chcem zobrať aj Grafickú kartu a nemám až tak velký rozpočet, tak som myslel, že by sa dalo niečo ušetriť na zdroji. Hladám niečo 500W ( kludne aj bez modulárnej kabeláže ), aby som udržal C2D@, 1 HDD, 1 mechanika a grafiku výkonu HD5850. Ďakujem
ja by som skusil naskrabat eurace a zober radsej nieco vykonnejsie ... kupis raz poriadny zdroj a mas pokoj na dlhy cas ... mam HX1000 a dufam ze najblizsie 4 roky nebudem musiet menit ked nevymyslia nejaky novy standard ... podla mna je lepsie mat predimenzovany zdroj ako mam ja a to o dost ... ma to sakramensku vyhodu a to je hlucnost
V alze nemajú ani HX520 ! Akosi sa nám to sype
/ Ale ten zdroj vyzerá na svoju cenu výborne, ako to, že som ho predtým neregistroval ? Nemá nejakú výraznejšiu mušku ? Čítal som pár komentárov, vraj je aj tichý len nejakého testíku nemôžem nájsť, ale to snáď nevadí. Zatial vyzerá na smart buy
Ešte taká malá technická blbosť, tieto zdroje ( seasonic, corsair ) sú ATX 2.2 , zatial čo môj súčasný xilence je 2.0 . Budem vpohode ? ( Doska Gigabyte GA-965GM S2 rev 2.0 )
Seasonic je to v podstate OEM (sa mi zdá bez akéhokoľvek príslušenstva), sivá farba bude v exkluzívnejšej skrini dosť kričať, na druhú stranu má účinnosť "až" 86.22%.. http://www.80plus.org/manu/psu/psu_repo ... Report.pdf
mám exkluzívnu skrinku za menej než 33€ s uzavretou bočnicou A značku Corsair mám rád, ale zase skoro 25€ rozdiel je docela dosť ( vzhľadom na exkluzivitu, ktorú "nevyužijem")