hmm, moznoze blba otazka, ale mas dobre bluetooth nainstalovany??? a ked ano neskusal si niekedy nainstalovat nejaky BT zariadenie a ostatol to tam ako nezname zariadenie???
bluetooth som neinstaloval uz som ho tak kupil.Pridaval som 2 telefony,a ked dam v telefone pripojit k (pc) tak mi v tel. napise pripojenie zlyhalo.Z tel do ntb mozem posielat len po jednom subore.
konkretne to znamena, ze mozes ovladat ntb svojim mobilom cez bluetoth. , lenze tuto funkciu nemas naistalovanú v ntb od vyrobcu. na instalacnom cd od mobilu by mali byt k tomuto ovladace....
mala som taky ist problem s integrovanym bluetooth v nb HP pavilion dv6-160ec a system vista home premium. Ziadne drivery z hp ofic stranky nepomahali, vzdy sa mi ukazovalo ze mam aktualne ovladace aj softver. Tak som urobila nasledovne: v device manageri som si vyhladala bt peripheral device a ba vsetky polozky som dala disable, lebo odinstalovanie nepomoze. Odinstalovala som BT radios - bt enumerator a integrated module a nainstalovala som to znova. V mojom pripade (mam predinstalovanu vistu bez cd) som to nasla v : C:\SWSetup\Drivers\BTooth
samozrejme u inych pc to bude trochu inak.
Teraz ide vsetko ok, a da sa posielat aj viac poloziek nielen po jednej ako to bolo predtym.
Asi to nie je profi riesenie, ale dufam, ze som pomohla:)