Gangy napísal:Mas na steame kupenych 5 hier a vies co to je a pri tom sa pytas kolko tam stoji postovne? Prosim ta prestan tu zo seba robit kok*ta, uz tak si tu vsetkym na smiech.
neprehhanaj !! ja jsom mal taky kupeny orange box a o obchode na steamu jsem aky nic nevedel nemel jsem dovod to resit a orange bo jsem si kupil v tescu.
vsimli ste si ze Prey zmizlo a je tam teraz Bioshock?
Our sale on Prey was so popular we ran out of keys!! If we can get more, we'll try to bring this deal back. In the meantime, 2K Games has added BioShock to the set of daily deals on Steam, at 75% OFF today only. Happy holidays!
hh som to chcel prave napisat ze Prey - SOLD OUT ...hh to sa ako moze stat, akoze sa minuli imaginarne keye ci ako? nastastie som si ho stihol kupit, aj Killing floor, tak keby niekto chcel mam 2x guest pass na KF
Keď na Store stránke klikneš na Bioshock a pozrieš sa vpravo do Game Details tak uvidíš, že je tam len Single-player Takže odpoveď je, že Bioshock multiplayer nemá.
hmm zase nic pre mna:
King Arthur - The Role-playing Wargame 14,99 €
Company of Heroes: Tales of Valor 8,74 €
Jade Empire™: Special Edition 3,75 €
Mr. Robot 1,99 €
Stormrise 4,99 €
Inak kazdy den frfleme ze nic moc a cakame na lepsiu akciu - ked si mnohi pozrieme zoznam hier ktore uz vlastnime, tak v kratkej rekapitulacii by bol asi aj problem vybrat nieco, co nas zaujme a este to nemame. Aj preto od tychto akcii neocakavam zazraky, viacmenej vsetko co kupujem, kupujem len preto, ze je to lacne a mooozno by som to niekedy skusil. Pricom za beznu cenu by som sa k tej hre nedostal.