zdravim
ked som si nainstaloval patche 0,7 1,1 1,2 a big patch, mam problem s dresmi...Barcelona a ine slavne kluby maju original dresy ale ked dam iny klub vsetci 20 hraci maju rovnake . Mozte mi poradit aku kombinaciu patchov mam dat aby to islo v pohode ? .. vdaka
no praveze s 1.1 mam problem. Mam teraz len 1.1 zapnem exhibicny zapas a obidva tymi maju rovnake dresy (asi dres konami).
Proste len chcem aby som mal original hracov, tymi a dresy nech funguju a nejde to
chalani, chcel by som si kupit tuto hru na xbox360, ale pred kupou by som sa chcel spytat ako to je s menami a znakmi klubov tam, neviete nahodou niekto ? dakujem
M4thew napísal:jasne, mam ho spusteny ..
skusal som toho uz vela ale bud nemam original nazvy pre timy alebo su rovnake dresy a ani za boha aby som mal aj aj ..
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 23:49 )
a teraz mi kamos poslal cely kitserver aj save a robi to iste
nepomohlo ale diky
mam otazku: dal som si novy patch 1.3, dresy funguju ale nazvy klubov nie, by som potreboval vediet ktore subory to maju na starosti, zmenu nazvov aby som vymenil len tie a v zlozke save su tiez nejake subory, by som potreboval vediet ktory presne subor to je ..dik
Filipito napísal:chalani, chcel by som si kupit tuto hru na xbox360, ale pred kupou by som sa chcel spytat ako to je s menami a znakmi klubov tam, neviete nahodou niekto ? dakujem
Na x-box si kup fifu, s nazvami klubov je to tak ze musis mat flashnuty X-box aby si si tam mohol upravovat supisky atd.