Problem s Grafikou
-
darkstar93
Amateur
Problem s Grafikou
Nazdar. Minule som išiel inštalovat Linux Greenie a pri inštalácii bola hrozná grafika, taká potrhaná, Iba nejaké pixely, vypol som to teda a zapol nanovo. Grafika bola OK. myslel som že bude vždy ok no nie. vždy ked som zapol notebook tak tá grafika bola potrhaná. iba pixely a tažko sa rozoznávalo. musel som ho vypnut a zapnut aj niekolko krát aby mi to išlo pekne. tak som si povedal že preinštalujem na iny Linux. hodil som tam UBUNTU. inštalácia prebehla v poriadku, aj zapnutie. po inštalácii. dnes ráno som zapol pc a už pri načítavaní Ubuntu bola pothaná grafika. zase rozpadnute pixely.Tak zase vypnut a zapnut asi dva krát. no neviete čo s tým môže byt?
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
greenie
No to si sa veľmi nepohol, greenie je vlastne zelené ubuntu pokiaľ viem. Skúsil by som napríklad fedoru, mandrivu, alebo podobne...
Problém ktorý (nie veľmi dobre a podrobne) popisuješ je dosť zriedkavý. Daj viac info, alebo skús pogoogliť. A tak isto si myslím že na forum.ubuntu.cz ti viac pomôžu ak sa budeš správne pýtať.
Problém ktorý (nie veľmi dobre a podrobne) popisuješ je dosť zriedkavý. Daj viac info, alebo skús pogoogliť. A tak isto si myslím že na forum.ubuntu.cz ti viac pomôžu ak sa budeš správne pýtať.