stolny dvd prehravac - xvid film - titulky idu moc rychlo

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

stolny dvd prehravac - xvid film - titulky idu moc rychlo

Príspevok od používateľa Kosh »

tak sa u nas objavil Samsung P390 - stolny DVD prehravac. vie to snad vsetko co ma napadne, aj xvid veci prehravat priamo s externeho disku

aj to k tomu vie nacitat titulky, aj diakritiku to spravne zobrazi

ALE

titulky idu moc rychlo, cca kazdy 2 titulok sa objavi a o daku milisekundu hned zmizne. proste titulky sa objavuju a miznu moc rychlo

skusal som viacero roznych serialov / filmov -> a teda aj viacero tituliek od viacero na sebe nezavislych ludi a stale to iste.

robi to iba pri xvid filmoch - na normalnych dvd nie.

neviete cim to je? ono totiz takto je to nepozeratelne :never:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nastavenia DVD prehrávača si pozeral??? Pozri manuál..
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

tam sa ohladne titulkov nic neda nastavit - pozeral som aj manual aj nastavenia

jedine nastavenie co to dovoluje je vybrat subor s titulkami, alebo ist bez titulkov :-(
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Tie titulky ti predpokladam idu na PC normalne , ze :)
Skus im to odniest na reklamaciu, no predtym si pozri manual ci taky druh a taky kodek je podporovany.
Ak budes mat stastie tak ti to uznaju a vratia bud peniaze alebo daju moznost vybrat iny tovar.
Ked dvd prehravac ber osvedcenu kvalitu ako napr panasonic sony phillips pripadne LG :wink:
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Skusil by som najprv aktualizovať firmware ak je dostupny.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Cital som na internete, ci sa o tom prehravaci nedozviem viac a niekde som videl spomenute (netykajuce sa tohto problemu), ze novsi firmware zatial nie je. Urcite by som pozrel tie kodeky a formaty ktore su podporovane a ak tam mas spravny kontajner aj kodek tak nevidim dovod preco by ti to nemalo ist. Tiez by som s tym siel na reklamaciu :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ja to vidím na zlý firmware. Nový firmware by to mal vyriešiť. Len či nejaký nový firmware vôbec vydajú. Pri týchto Kórejských skladačoch nikdy nevieš , je to ako kupovať mačku vo vreci.

Chceli by vyrábať všetko od špendlíka po raketoplány a trpí tým podpora pre zákazníkov.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Ale.. Samsung nieje len taka sh1t skladacka. Ich televizory patria medzi najpredavanejsie na celom svete taktiez vyrabaju vela blue-ray a dvd prehravacov.
Skus tu reklamaciu...
Ty ako bezny zakaznik amater si nemusis updatovat firmware, to je praca servisu a reklamacneho konania. :wink:
Ryan Giggs
VIP
VIP

jjj napísal:Ale.. Samsung nieje len taka sh1t skladacka. Ich televizory patria medzi najpredavanejsie na celom svete taktiez vyrabaju vela blue-ray a dvd prehravacov.
To neznamena že je aj dobra, resp. najlepšia. Predajnosť nie je vždy argument kvality. Predajnosť v ich pripade je vysledkom špičkoveho marketingu a vymyvania mozgov. Rovnaky pripad je napr. aj Apple s iPodmi. A otazka tiež je, či ten prehravač robia oni, alebo je to nejaky OEM. Tym samozrejme netvrdim, že Samsung je zla značka, len ti oponujem.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

no kazdopadne som firmware ziadny na nete nenasiel (a aj par nazorov ze ziadny nie je som nasiel) a tak to riesim metodou brute force - natlacenie titulkov do videa natvrdo :cry: -> kedze ono to ma podporovat mpeg 4 a divx, a nie je tam napisane ze to ma podporovat xvid, ci nebodaj h264 - tak by som s reklamaciou na 99% neuspel.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

To nevyzera na zariadenie ktore by malo v buducnosti upgrade na firmware. Vacsina DVDciek su "jednorazovky" takze nikdy novsi firmware dotoho nezozenies, ale snad sa ti postasti.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Kosh napísal:nie je tam napisane ze to ma podporovat xvid, ci nebodaj h264 - tak by som s reklamaciou na 99% neuspel.
Podpora xvid sa nikde oficialne neuvadza (resp. nemusi sa), kedže je to free software s otvorenou licenciou. A h264 je tušim niečo podobne.

Ešte ma napada, že by som možno skusil zmeniť kodovanie tituliek, či to bude robiť tiež.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

V programe Subtittle Workshop je taká funkcia na opravu titulkov. Píšeš , že si už skúšal rôzne titulky takže tomu veľkú nádej nedávam ... , ale skúsiť to môžeš.

Nástroje -- Informace a chyby -- Prekontrolovat chyby -- Opravit všechny chyby

Nástroje -- Informace a chyby -- Nastavení -- tu si môžeš podrobne nastaviť čo Kontrolovat a čo Opravit
-----------------------------------------------------------------------------------
//autoeditácia 03 Jan 2010, 3:01

Teraz ma napadla ešte jedna vec !!!
http://www.hojko.com/lg-ku990-viewty-t114831.html
Z tejto témy si stiahni program ktorý prepíše hlavičku toho Xvid filmu na Divx. To prepísanie trvá iba 3 sekundy, film sa vôbec nekonvertuje. Takže je to bleskové.

Vtip je v tom , že ten film sa sa potom tvári ako Divx a oklame tým DVD prehrávač. Ten prečíta informáciu z tej hlavičky a začne ho prehrávať ako Divx nie ako Xvid.
Prílohy
subtitleworkshop251.zip
(1.03 MiB) 7 stiahnutí
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ramaya - dik, ale nepomohlo to

nakoniec som to vyriešil natlačením tituliek natvrdo do filmu

btw. je to program
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

a jeden 700 megový, 1,5hodinový film to spravilo za cca minútu a pol - a na prehrávači to ide priam dokonale
Napísať odpoveď