CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Chcel by som sa posťažovať na Mad Dad-a, že mi nenapísal vianočný pozdrav na ICQ...:D
už keď si tu každý otvára ústočka s takými somarinami :D:D, mení sa to tu na komédiu...posledných 30 strán sú len hádky dooma na úrovni pokecu s nejakým adminom a potom také somariny, že admin si zmenil mapu :D

inak chválim Mastrosa ten jeho plán je dobrý :D už som sa dlho tak nezasmial :D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

tm_a.s. hlavne že tvoj post bol uplne k veci a nebol to spam :)
ale k veci : ja som bol tiež na serveri ked e.max menil mapy...a nieje pravda že to mení len v tedy ked tam neje iny admin. Dobre že to mení, mení to systematicky, nemení to na blbosti ale k veci mapy, pretože je naozaj blbosť hrať awp_india 9 vs. 9 len preto, že si to chcú deti vyskúšat s awp. Zmenil to už viac krát a vždy v pravej chvíli čo je velmo dobre. Adminuje dobre, berie to akurat, občas urobí debilinu ale šak to je pohode, sme len ľudia. 8)
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Mne sa nejak nezdá, že by to menil systematicky. Keď si hráči votnú indiu, aj keď je ich 8on8 alebo 9on9 tak asi to chcú hrať, nie? A ak by sa náhodou stalo, že to tak hrať nechcú, tak presne na to tam je rtv.. Nie aby to admin menil bez toho, že by sa spýtal.. :?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

tipujem ze k indi sa zas dostalo cez vote kde boli same fy, aim a awp mapy, tak nemali na vyber. v tom pripade emaxa pochopim, ked sa india hra pri 18 hracoch. Nemozem popriet, ze v takej situacii by som to zmenil aj ja. A urcite pochopis,ze hrat indiu 8v8 ,alebo 9v9 je uplna blbost, nakolko sa tam neda ani hybat. :roll:
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

presne ako povedal Yos, same fy, aim, awp tak vyber si...len menšie zlo. A neviem kto by chcel hrať INDIU keď je nas 9 vs. 9 jedine ranker a debil a vynimky. A rtv tam je ale prednedavnom nas bolo 9 vs. 9(assault) temer nikto známy a asi 5-6 kôl som prehováral všetkých na rtv nech dajú že zahrá sa niečo lepšie. Viac som písal ako hral(bolo to preto lebo t drbnutí kempili len vnútri pri hostage to bolo všetko). A okrem toho rtv ide až po nejakom čase... A na toto sú admini, je to public, nie fun ani awp ani nič iné...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Drago napísal:Czar, v tomto podporujem emaxa, pretoze je UPLNY nezmysel hrat 8vs8 pripadne 9vs9 awp_india, tak dal vote, no nepomohlo to, lebo mate ocividne nasrane v hlave, ked chcete hrat v takomto pocte indiu ..
To je tvoj názor, pre niekoho to nemusí byť také hrozné a hráči si očividne nežiadali zmenu. Ale príde jednotlivec, ktorý to zmeniť môže a rozhodne za všetkých - nepochybne jedinec, ktorého názor predčí názory desiatich iných napojených hráčov. Neviem, načo sa teda obťažoval vôbec pýtať, keď aj tak urobil po svojom. :? Ešteže to malo logiku... :cookies:
Salamka
Expert
Expert

Áno Yoss, pochopím, že hrať indiu 8on8 je blbosť, ale dnes to proste tak bolo a nenašial sa ani jeden človek čo by dal rtv, alebo mal nejaké námietky voči tomu.. Až kým neprišiel admin (neviem ktorý) a nedal vote na mapy, aj keď sa nespýtal či to vôbec chcú zmeniť..
Tonek : Fajn, v tom prípade som rankerka, debilka a ešte neviem čo všetko, keď ma to baví .. Pochop, že dnes sa india hrala aj vo väčšom počte a nikomu to nevadilo.. Btw. rtv ide po 6 minútach (aspoň myslím) a indiu sme hrali minimálne 15 minút - ľudia mali čas rocknúť to, ale nespravili to.. :!:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Toto co tu riesite je uz uplne bezpredmetne, pretoze sa ukazalo ze Czar klamal a e.max sa Vas spytal predtym, ako navrhol mapy na vote, ci chcete indiu zmenit a odhlasovalo sa ano - cize nie je co riesit..
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

salamka to si si sama povedala, ja som tam napisal za tym ranker debil aj že vynimky :P .A okrem toho s týmto sa stretávam často, jednoducho pi**** na tú mapu, ale to poondiate rtv nedajú.
Salamka
Expert
Expert

Dnes na ňu nikto nenadával a boli spokojní, žiadne rtv, žiadne nadávky.. Aj tak je to už jedno, ďalej neriešim.. :roll:
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

dobre spravil ten co to zmenil :)

moj nazor dobre viete, akonahle je 5v5 nemate sancu u mna hrat fy/awp/aim mapu.... ci mi budete nadavat na to, ma obsolutne netrapi
tie mapy su na male pocty hracov, aby sa nemuseli nahanat po celej velkej mape napr. 4... da sa mala fy mapa, nazenu sa ludia, a meni sa na velku, hratelnu, normal mapu

homr by sa nemal radsej ozyvat do mikrofonu, lebo pohar trpezlivosti pretecie aj u mna

vzdy ked vypadnem niekam, tak sa deju len zaujime veci na serveri, kks, normalne vy chcete aby som bol doma stale
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

PepoJr. ma pravdu, hrat 8vs8 male mapy je blbost.
Inak sa vratim ku kefovacej trojke na cele s BIG DICKom..

/28.12.2009/ blokovali, kepmili neskutocne dlho... neda sa dat na server /sorry za vyraz/ sleep mod ? hravam na inom servi, tam ked sa clovek zakempuje, zacne chrapanie a zhasinanie obrazu. akonahle sa pohne a hra, vsetko je ako predtym...

to by snad pomohlo viac ako IP BAN a podobne nie ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Plusminus ten sleep mod ktory myslis je bad camper ci camp meter. Uz sme to tu viac krat riesili. Zatial to na server davat nechceme. Mozno vsak nebudeme mat inu moznost kedze ako sam vidis a sam nas upozornujes, hraci proste nelubia hrat tak, aby neskodili inym.
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

Ahoj, chcem sa spýtať, Hráva sa tu Steam(origi) alebo Nonsteam? Aj keď mi je to jedno, keď mám steam. (SS)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

satan77: Nonsteam, mas to v prvom prispevku, protocol 47.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

lekoklatik: dik za odpoved

BTW, dnes /prave teraz/ hram 2minuty a :

BANNuty za bohvie co na 50min
nekillol som ani vlastneho ani nic, tak troska nechapem :(
dido
Light Expert
Light Expert

Pekne prosim

Príspevok od používateľa dido »

Caute vsetci chcem hrat na vasom serveri prosim vas o unban zacnem z novym rokom slusne a bez cheatov prosim uvydite,ze nebudu ziadne problemi pls a vsetko dobre do noveho roku dajte my este sancu pls pls pls :?: :?: :?:
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dido, pokiaľ hojko neudelí novoročnú amnestiu čo isto nie, lebo keby dal jednému, tak ich príde daľších 40, je tvoj príspevok absolútne bezpredmetný a napíšu Ti to aj admini(ak nebude ta amnestia :lol: ). Nemal si cheatovať tak aby ta bolo videť...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

len jedna veta k tomu: Učíme sa na vlastných chybách, pričom musíme vždy premýšlať dopredu aj na následky vecí ktoré idem vykonať...
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

tonek napísal:dido, pokiaľ hojko neudelí novoročnú amnestiu čo isto nie, lebo keby dal jednému, tak ich príde daľších 40, je tvoj príspevok absolútne bezpredmetný a napíšu Ti to aj admini(ak nebude ta amnestia :lol: ). Nemal si cheatovať tak aby ta bolo videť...
Ide o to,ze ja som necitoval ,ale druha osoba a mame rovnaku ip :(( preco sa to neda nijak vyriesit
Zamknuté