Satelit

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
badboy007
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Satelit

Príspevok od používateľa badboy007 »

Poradili by ste mi nejaky typ stalelita, na ktorom ide DIGi TV. A hlavne, aby si tie kody sam stahoval, ked ich zmenia-automaticky. Lebo sa mi nechce chodit stale k pc a googlit tie kody. Keby bol tak do 100€.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

odporucil by som dreambox ale pre novacika to bude dost tazke (a tiez neviem ci ho zozenies do 100 eur), ale mozem ti zarucit ze natom ide kazdy jeden kanal digi tv :)
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Filipito a este jedna vec:
Ten satelit si sam stahuje kody, ked ich zmenia?
Filipito
Darca
Darca

nie aspon ja to tak nemam
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

a ako to vlastne funguje?.. mas satelit + parabolu a co dalej? same si to chyta kanale a netreba ziadne karty alebo nieco podobne?? lebo aj my sa teraz rozhodujeme co dat a rozmyslam medzi digi tv a skylink.. skylink ma zase karty ktore treba aby isli zahranicne programy a bezplatne ma len 16zakladnych a zase digi ma 59programov lenze tam mesacne musis platit.. a kolko mate na tom programov? a v akej kvalite?
Filipito
Darca
Darca

vsetky kanaly ake na svete existuju, zosietujem si DB (dream box) s pc stiahnem kody vlozim donho a pozeram si co chcem. na kazdeho providera (napr digi tv) su ine kody . :) tie kanaly zalezia od druzice.
kvalita? taka v akej vysielaju
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aha takze kupis ten DB s parabolou a ostatnymi vecami a das tam tie kody a mozes pozerat.. a tie kody sa daju dat len pomocou pc nedaju sa stiahnut z netu a opisat ich a len ich tam zadat pomocou ovladackou alebo nejako podobne?... a co to asi stoji?..
Filipito
Darca
Darca

cenu si musis pozriet na nete kedze uz su hd verzie a podobne zalezitosti.
ja ich davam pomocou ocoveho nb, pripojim skopirujem jeden suborik, zaberie to pol minuty :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hmm no cena je dost vysoka: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13861112 500€ + ostatne prkotiny parabola a kable tak to bude aj 600€.. to uz radsej asi ten skylink alebo digi fakt neviem.. ale toto vychadza na dost u digi na 2roky to je 216€.. ale zase pravda je ze ti neostane ani satelit ci ako to ony maju.. a toto je na stalo.. alebo potom ten skylink ale tam kupovat tie karty hm.. nexistuju aj nato kody? alebo nieco podobne.. myslim na ten skylink..
emzetperx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emzetperx »

Kód: Vybrať všetko

spaceball.phorum.cz
Tu nájdeš všetko okolo toho čo ťa zaujíma. Stačí ti aj satelit z LIDLA za 35,-€. (Dík za karmu :-))
Filipito
Darca
Darca

Staci ale pokial si si nevsimol tak ten DB ma vlastny Os. Ano suffel je drahy . Nas stal 25 000 sk + vela hodin studovanim navodob a trikov. Ak chces napis mi na FB a mozem ti to vysvetlit :)
Nieje nic lahsie ako si kupit digi a o nic sa nestarat :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Suffel napísal:hmm no cena je dost vysoka: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13861112 500€ + ostatne prkotiny parabola a kable tak to bude aj 600€..
600€? to chceš mať tu parabolu a žily v kabloch zo zlata? :D
Dobru parabolu kupiš za 30€, solidny LNB konvertor tak isto a cena kabla a koncoviek nestoji za reč. Zďaleka najdrahši na celom komplete je STB.
A pokiaľ ide o Digi TV, tak kvalita obrazu sa so satelitom neda porovnať ani zďaleka. Navyše za to platiš každy mesiac, u satelitu iba vstupne naklady.
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Tak trosku to tu uporavim aby ste vedeli co je pravda ked mas digi na cierno mozes zadavat kody pomocou ovladaca opises si ich z internetu a prepises ich do prijmaca takze neni povinoistou prepajat prijmac s PC. Dalej ja by som ti doporucil si kupit skor skylink kartu + k tomu na cierno si dat digi TV lebo ist len do cieneho digi TV nie je vyhra nikdy nevies kedy digi skonci lebo uz to moc dobre s nimi neni a ostal by si absolutne bez vsetkych kanalov odporucal by som prijmac showbox S-500(100e) parabola (25e) konvertor (25e) +sky link karta (60e) myslim ze cena nie je az taka vysoka ... tie ceny su nase nakupne takze v normalnych obchodoch to bude asi o cosi drahsie...

No ale nepisal si ci chces HD alebo SD prijmac co je troska velky rozdiel v cene ;)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hm neviem ci HD alebo SD lebo mame aj LCD ale aj normalne tv a urcite by sme to chceli na dva TV.. takze neviem ci je lepsie to HD alebo SD teda jasne ze HD ma ovela lepsiu kvalitu ako SD.. inak ten prijmac som nasiel aj lacnejsie: http://www.tvsatnitra.sk/online-satelit ... m?vmcchk=1 asi sa tam pojdem pozriet kedze to je v nitre a mam to asi 4km..
Ryan Giggs
VIP
VIP

No, ale nezabudni, že ak to chceš na 2 tv, budeš potrebovať 2 STB alebo STB s twin tunerom. :wink:
Filipito
Darca
Darca

erik_tt: v momentalnej verzie FW ktoru mame v DB som moznost opisania kodu nikde nenasiel :wink: . ale v podstate mas pravdu aj ty a pre pozeranie digi tv uplne postacuje aj spominany showbox
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aha no v tychto veciach sa vobec nevyznam takze netusim co treba nato aby to slo na 2TV a malo to aspom 40programov a ako taku kvalitu..
Filipito
Darca
Darca

2TV a prepinanie nezavisle od seba?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hej hej tak myslim ze napr. na TV1 pojde STV a na TV2 pojde JOJ..
Ryan Giggs
VIP
VIP

Veď som pisal. Buď ku každemu televizoru zvlašť STB alebo 1 STB, ktory ma 2 tunery. A miesto obyčajneho konvertora, twin konvertor s 2 vystupmi.
Napísať odpoveď