Kto ma zaujem usetrit, nech napise tu alebo do SS. Licenciu mozem odoslat po screen-e z IB
I/P: L4D Fourpack
I/P: L4D Fourpack
Predam 3 licencie z L4D Fourpack, cena za licenciu je 4,4 Euro, je to lacnejsie, ako samostatna licencia.
Kto ma zaujem usetrit, nech napise tu alebo do SS. Licenciu mozem odoslat po screen-e z IB
Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. 
Ok, vsetky licencie rozoslane, nech svojim majitelom sluzia. Poprosim o lock sam, ked nabehnu platby od vsetkych zaujemcov na moj bankovy ucet. Dufam, ze niekedy zahrame aj spolu L4D
//autoeditácia príspevku ( 31 Dec 2009, 11:56 )
Banka urcitym pre mna nejasnym sposobom dokazala preposlat aj pri medzibankovom prevode peniaze uz dnes rano, co je vazne rekord, takze mozeme dat lock, kedze vsetky platby su uz na mojom ucte
Vyborna spolupraca so zaujemcami, musim pochvalit.
//autoeditácia príspevku ( 31 Dec 2009, 11:56 )
Banka urcitym pre mna nejasnym sposobom dokazala preposlat aj pri medzibankovom prevode peniaze uz dnes rano, co je vazne rekord, takze mozeme dat lock, kedze vsetky platby su uz na mojom ucte
Vyborna spolupraca so zaujemcami, musim pochvalit.