Padne vám niečo na zem,alebo sa niejaký objekt dotýka ineho a podla niektorých ľudí sa do 5(počul som aj 7,8 a 10) sekúnd nemusím obávať prenosu bakterií.Som zvedavý čo je pravdy na tomto,volajme to mýtom,na tomto mýte???Nezaleží to aj od od povrchu alebo niakych iných faktorov??
J, bol som u kamarata robil si chleba s pastekou a spadlo mu to na zem samozrejme na tu stranu kde to bolo natrete a hovori mi : Imi, este nebolo 7 sekund , nie ? .. a potom ze vraj dovtedy bakterie sa na to nedostanu ci co.. ale je to somarina
mne hovorila zenska, ktora studuje biologiu, ze ich ucili, ze tych 5 sekund ci kolko je skutocne pravda. ale to, ze sa na nieco nedostanu bakterie neznamena, ze sa na to nenalepi nieco na com bakterie su (vid natrety chlieb)
Ja to hovorim ked mi nieco padne nazem. Proste je to vtipna vyhovorka ked mi je to jedno .. ofukas od zeme a jes dalej .ô Predsa nevyhodim dobre jablko lebo mi drblo nazem nie?
Jeremy napísal:Ja to hovorim ked mi nieco padne nazem. Proste je to vtipna vyhovorka ked mi je to jedno .. ofukas od zeme a jes dalej .ô Predsa nevyhodim dobre jablko lebo mi drblo nazem nie?
Nevieš, od čoho priberieš... Aj mne, keď niečo spadne a dá sa to umyť, umyjem a zjem.
Padne mi chleba do hovna. Bolo to 5 sec? Nie iba 3! Paráda ofúkam a ďalej vychutnám...
Ale keď mi padne také jablo (nie do hovna ) tak ho samozrejme umyjem a zjiem. No ale cheba neumyjem.
Niekedy sa s tym ludia tak nekaslali a ziju doteraz... Niekedy sa podla mna az prehana s tou hygienou...
Deti pojedia piesok a ine somariny ked su male a aj tak ziju dalej a mnohokrat sa nic nedeje