Dobrý, čo hovoríte na Microsoft LifeCam Cinema, oplatí sa? Chcem kúpiť kameru cenovo do 70 eur s kvalitným obrazom a táto mi tak padla do oka. Má ju niekto, je ok? Čo som pozeral youtube videá vyzerala dobre. Alebo je lepšie kupovať Genius alebo Logitech značky, alebo iné? Akú konkrétne by ste doporučili do tých 70 eur.
Ešte sa chcem opýtať, dávno viem, že pri prudkom a rýchlom pohybe obrazu (objektu) alebo kamerou sa zvykol obraz rozmazať a plávať, to už pri nových kamerách nie je že?
Takisto nemám skúsenosti s novými kamerami, PC taký, ako uvádza výrobca na minimálnu požiadavku stačí? Alebo to reálne tak nebýva a treba výkonnejší.
Webkamera k PC
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dolezita je kvalita snimaca, rychlost kamery, potom ci ma mikrofon, ci dokaze rusit sum, ci ma automaticke zaostrovanie alebo musis zaostrovat pekne rucne tak ze pootocis optiku na kamere, dalej zalezi na dodavanom software-i, a samozrejme na tom od koho to kupis.
Medzi kvalitnych vyrobcov mozme zaradit Logitech a Microsoft.
S oboma mam vyborne skusenosti, ani pri jednom neurobis chybu.
Lenze nezabudaj co model to ina vybava funkcie kvalita teda ta pridavna hodnota ktoru ked chces tak si to musis pekne zaplatit.
Daj si stranku logitechu a microsoftu tam si to pekne nastuduj a prejdi si ake modely ponukaju a v akych cenach sa pohybuju.. zakladne priemerne a najlepsie nabuchane webky
Ked to budes mat.. nieco si vyberies tak sem napis, cosik vymyslime
Medzi kvalitnych vyrobcov mozme zaradit Logitech a Microsoft.
S oboma mam vyborne skusenosti, ani pri jednom neurobis chybu.
Lenze nezabudaj co model to ina vybava funkcie kvalita teda ta pridavna hodnota ktoru ked chces tak si to musis pekne zaplatit.
Daj si stranku logitechu a microsoftu tam si to pekne nastuduj a prejdi si ake modely ponukaju a v akych cenach sa pohybuju.. zakladne priemerne a najlepsie nabuchane webky
Ked to budes mat.. nieco si vyberies tak sem napis, cosik vymyslime
-
javatar
Hardcore addict
Re: Webkamera k PC
obnovim to tu:
chcem si kupit webku a riesim 2 dilemy:
1. Logitech alebo ne-Logitech?
2. HD alebo nie HD? (vyuzijem HD?)
vyuzitie - prevazne videohovory, casom by som mozno chcel nieco nahrat (preto ta druha dilema)
//a tema by mala ist do poradne o kupe
chcem si kupit webku a riesim 2 dilemy:
1. Logitech alebo ne-Logitech?
2. HD alebo nie HD? (vyuzijem HD?)
vyuzitie - prevazne videohovory, casom by som mozno chcel nieco nahrat (preto ta druha dilema)
//a tema by mala ist do poradne o kupe
-
yoggy
Re: Webkamera k PC
1.) logitech alebo genius 
2.) ak to budeš dávať na YT.com tak odporúčam s HD
2.) ak to budeš dávať na YT.com tak odporúčam s HD