HTC S740 - Windows Mobile 6.1 - niekolko otazok

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTC S740 - Windows Mobile 6.1 - niekolko otazok

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

je to moj uplne prvy smartphone, takze zlutovanie..

1. na net chcem vyuzivat vyhradne wifi, v nastaveniach mam vypnute data connection, ked vsak zapnem IE alebo facebook data connection sa mi samo zapne. Da sa tomu nejak zabranit??

2. snazil som sa najst nejaky program, v ktorom by som si mohol ukladat hesla - nieco take ako maju (mali) Sony Ericssony, zatial som nic normalne nenasiel. poznate nieco?

3. nejaky web kde najdem programy na wm??

4. preco nemozem aplikacie klasicky vypnut? vsetko potom musim vypinat cez task managera, co je riadny pain in the ass :oops:

a celkovo ak mate nejake dobre clanky, weby, diskusne fora smelo to sem postnite.
vopred vdaka
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: HTC S740 - Windows Mobile 6.1 - niekolko otazok

Príspevok od používateľa STomko »

1. na net chcem vyuzivat vyhradne wifi, v nastaveniach mam vypnute data connection, ked vsak zapnem IE alebo facebook data connection sa mi samo zapne. Da sa tomu nejak zabranit??
Pripoj sa najskor na wifi, a potom otvor ten dany program. malo by sa pouzit wifi
2. snazil som sa najst nejaky program, v ktorom by som si mohol ukladat hesla - nieco take ako maju (mali) Sony Ericssony, zatial som nic normalne nenasiel. poznate nieco?
Pouzivam SPB Wallet, malo byt o fungovat ako na PDA, tak aj na SP
3. nejaky web kde najdem programy na wm??
Zadaj do google "4allmobile", alebo "ppcwarez" ... a takisto ti mozno rovnako dobre posluzi forum.xda-developers.com (verzie WM, napriklad aj novy WM6.5 a podobne)
4. preco nemozem aplikacie klasicky vypnut? vsetko potom musim vypinat cez task managera
Pretoze je to vlastnost :) ale tusim by slo nastavit, aby sa pri podrzani napr. cerveneho telefoniku zavreli vsetky app...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

1) Automaticke pripajanie na Data Connection sa vypnut neda, sranda co? :) Predtym ako pouzijes program co sa ide pripojit, zapni wifi a pripoj sa, vtedy sa pouzije wifi namiesto Data.
2) Ja pouzivam RoboForm http://www.roboform.com/wince.html
3) Vsetko o windows mobile najdes na fore xda-developers.com. Platene aplikacie a hry zas na ipmart.
4) Nastav si v taskmanagerovi, nech ti tlacitko X aplikacie zatvara a neminimalizuje...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

dobrá stránka na WM je česká ce4youbodkacz, je tam veľa freesoftu(žiaden warez) ale hlavne fórum s množstvo skúsenými užívatelmi a veľa veľa dobrými článkami.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

ked podrzis, ked kliknes.... pri smartphone asi tazko, kedze je to bez dotykoveho displeja :o)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

shit :lol: sory. Neprečítal som to celé. Sory :) Stáva sa sme len ľudia.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

mspeedo napísal:1) Automaticke pripajanie na Data Connection sa vypnut neda, sranda co? :)
Veď predsa stačí ísť do Data Connection, a nastavenie ktoré tam je jednoducho vymazať, tak aby bola kolonka celá prázdna. Potom sa nebude pripájať nikam.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Osobne WM nemam ale zaujmal som sa o to pripojenie a som nasiel aj take ze riesenie ze pre pripojenie nastavte najake fake udaje, napr zle vytacacie cislo alebo podobne, vtedy zevraj po zisteni zleho pripojenia sa bude snazit pripojit inac.
A k tomuto by som sa ale chcel spytat otazku: co ak nastavim zle GPRS pripojenie pretoze alebo ho zmazem uplne pretoze ho nechcem pouzivat na internet, ale napr take MMS vyuziva GPRS, ako to bude potom, budem moct primat MMS?
Dakujem za objastenie
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Ak nastavíš fake údaje, telefón sa bude snažiť pripojiť s fake údajmi, a keďže sa nepripojí nikam tak ti hodí error. Ďalej nerobí nič.
Ak celú kolonku vymažeš, nebude sa snažiť pripojiť a vyhodí error. Ďalej nerobí nič.
Takže logická voľba je to celé zmazať. A ešte, ak sa pripojíš na wifi, tak majú wifi dáta prioritu, všetko ťahá cez ne a GPRS ignoruje.

Čo sa týka zmazania všetkých pripojení a MMS, mám dojem, že v čase keď som ešte nemal dátový balík, tak mi MMS chodili, takže by to malo ísť (aj keď som si istý iba tak na 80%). Info o MMS by sa mali spravovať v Phone -> options, connection data sú čisto pre internet a modem.
wiliam
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wiliam »

1.Stačí si stiahnuť program NO DATA, tam zakáž to čo nepotrebuješ a MMS nechaj povolené. Osobne vyskúšané.
Napísať odpoveď