Samolepky hojko.com
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som sa zbežne informoval. Nieje to problém spraviť. Zatial som sa nedopracoval k žiadnej cene, ani len predbežnej. Všetko záleží od počtu kusov, velkosti, náročnosti atď., ako určite viete, pre každú objednávku je to individuálne. Takže pokial sa nevypracuje návrh/y, a neupresnia detaily, tak nieje možné sa baviť o cenovej relácií. 
-
audiotrack
VIP
na nič. To je dôvod prečo to spadá do kategorie reklamných predmetov, rovnako ako klúčenkymalyivko napísal:nechcem spammovat ale ak sa možem spytať na čo je dobra taka samolepka okrem reklamy?
-
zvonenie33
Light Professional
tak ja si viem predstavit jednu na notasi, chapes nahodou surfujem na namesti na wifine a dobehne za mnou niekto, "cau, ja som malyivko z hojka" hmm uz len notebook a namestie s wifinou, ale to casom doriesim. Aalebo si to da makefake na auto a niekto mu ho rozbijemalyivko napísal:nechcem spammovat ale ak sa možem spytať na čo je dobra taka samolepka okrem reklamy?
Re: Samolepky hojko.com
Tak sa nejako zanevrelo na túto tému, budú sa robiť samolepky alebo nie ? Ak by niekto spravil návrh ako ma vyzerať samolepka tak by som zistil koľko by to mohlo približne stáť. Bolo by tiež dobre ak by viacerý užívatelia pozisťovali ceny v rôznych firmách a tak by sa vybrala najlepšia cenová ponuka.
-
Deafboy
Darca
Ak by sa to zrealizovalo zobral by som urcite tak zo 10 z mensich velkosti, pripadne aj jednu dve vacsie. O klucenku som tiez mal zaujem, no vedel som ze nebudem jediny tak som sa ani neozival 
-
Clean_Up
Professional
Väčšina borcov čo by reálne spravili návrh majú momentálne skúškové a popri tom ešte aj dokončujú nové fórum, takže treba trochu vyčkať, kým sa samolepky rozbehnú. 
no to skúškové by už ste mali mať za sebou
ale teraz máte asi prácu ohľadom nového serveru no tak si asi počkáme na nejaké návrhy alebo sa mýlim ?
-
Point
Professional
nerozumiem presne aky chcete navrh nalepky.. nalepky budu bez nicku nie? tak potom sa pozriem na logo "hojko" a kazdemu je asi jasne ako ta nalepka bude vyzerat.. skoda, ze neviem najst to logo v nejakom normalnom rozliseni.. staci najst a hned je navrh hotovy..alebo sa mylim?
Chce niekto? Nahodte priblizny pocet........Mozem dat spravit znamenu PVC nalepky v jednej nemenovanej rakuskej tlaciarni....davali sme si tam robit do firmy, su dost kvalitne, ziadny papier, odolne dazdu, snehu, malym detom
....
Priblizna cena pri cca 15x5 cca 50-60centov (vrat. poplatkov)......
Resp., ak je zaujem, poprosim hodit hore anketu s cca 5timi rozmermi, a predpokladanym odberom,... nech sa vyberie.
Hold, mam dovolenku z minuleho roka a cez vikend ma byt skaredo
Priblizna cena pri cca 15x5 cca 50-60centov (vrat. poplatkov)......
Resp., ak je zaujem, poprosim hodit hore anketu s cca 5timi rozmermi, a predpokladanym odberom,... nech sa vyberie.
Hold, mam dovolenku z minuleho roka a cez vikend ma byt skaredo
-
audiotrack
VIP
navrhni čo chceš do ankety, a ja to tam pridám
-
Clean_Up
Professional
LA » Budú orezané?
Vzal by som tak 10ks, keď už si sa do toho pustil. 
-
audiotrack
VIP
nejaké by som zobral aj ja, ale to by chcelo najprv návrh vrátane predbežnej ceny aby som vedel povedať koľko.
-
Clean_Up
Professional
Návrh by mohol spraviť niekto z vás, grafických borcov. 
-
audiotrack
VIP
skôr som tým myslel to čo som už spomínal: či budú orezané alebo v obdlžniku, či bude pozadie toho obdlžníka (ak to teda nebude orezané) biele alebo priesvitné, či budú matné alebo hladké....
Spraviť obrázok je už to najmenej
Spraviť obrázok je už to najmenej
-
Clean_Up
Professional
Bol by som za hladké, orezané, alebo priesvitné. 
My sme brali v bielom obdlzniku, hladke. Zistim, co by vysli orezane, resz. s priesvitnym pozadim sa dam vediet....Predpokladam, ze vacsina ludi bude za orezane, s priesvitnym pozadim by to bolo zbytocne drahsie, podla mna.)
Ked mozes, daj do ankety niekolko rozmerov, napr. sirka 8, 10, 12, 15, a vyska podla toho (treba mi povedat, a akom pomere je sirka k vyske).
Predbezna cena (orezane, leskle,pri sirke cca 13-15) by bola ako som uviedol vyssie, cca 50-60centov/ks (zalezi od poctu kusov samozrejme, ak by ich bolo napr. 500, co pochybujem, cena by sla rapidne dole)
Ked mozes, daj do ankety niekolko rozmerov, napr. sirka 8, 10, 12, 15, a vyska podla toho (treba mi povedat, a akom pomere je sirka k vyske).
Predbezna cena (orezane, leskle,pri sirke cca 13-15) by bola ako som uviedol vyssie, cca 50-60centov/ks (zalezi od poctu kusov samozrejme, ak by ich bolo napr. 500, co pochybujem, cena by sla rapidne dole)