Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

smoldo56 napísal:ako sa volá tá kniha z ktorej sú čerpané tie obrázky? :o
Náboženství z opačného břehu, ale to je tam len tak bokom, zrejme autor čerpal z už spomínaného Kladiva na čarodejnice.

Posielam ešte nejaké strany, kde sa spomína aj táto kniha.
Prílohy
Obrázok 002.jpg
Obrázok 001.jpg
LA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa LA »

hughito napísal:Náboženství z opačného břehu, ale to je tam len tak bokom, zrejme autor čerpal z už spomínaného Kladiva na čarodejnice.

Posielam ešte nejaké strany, kde sa spomína aj táto kniha.
Len skoda, ze to nemozem precitat ako je to malicke :(
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Ja by som sa radšej priznal hneď akoby ma mali mučiť. Či som to spravil alebo nie.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Gepid - ono upalenie za ziva ked sa priznas hned je tiez podobny masochizmus ako toto mucenie, tak by si mozno inak uvazoval :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Kladivo na čarodejnice je zaujímavá a iste aj inšpiratívna literatúra.... čo je veľmi známe odtiaľ je napríklad postup, že s človeka treba dostať priznanie sľubom, že mu bude odpustené... Keď sa dotyčný prizná, tak pochopiteľne potom treba pristúpiť k trestu a dotyčnému povedať, že odpustené bolo a bude - jeho duši.....
Podobne fungovala napríklad aj sovietska justícia, ktorej základná premisa bola asi taká, že nie je dôležité, kto čo vlastne urobil, ale dôležité bolo k čomu sa vlastne priznal.....
KoCi,
to upaľovanie vo veľkom za čarodejníctvo je až fenoménom neskorého stredoveku.... V skoršom období boli upaľovaní iba kacíri, čo sa týka čarodejníctva, to bolo viacmenej v rukách svetskej (nie cirkevnej) justície, ale platilo, že pokiaľ človek priznal, kajal sa v kostole a proste to oľutoval, tak dostal nejaký finančný trest, poprípade pár rán bičom či vyhnanie z mesta, ale nie trest smrti..... To upaľovanie za čarodejníctvo je skôr záležitosť vtedajšieho Nemecka - paradoxne protestantského.... nie katolíckeho....
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:Gepid - ono upalenie za ziva ked sa priznas hned je tiez podobny masochizmus ako toto mucenie, tak by si mozno inak uvazoval :)
Nebude to tak, že ťa pomučia a nakoniec aj tak upália?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Gepid napísal:Nebude to tak, že ťa pomučia a nakoniec aj tak upália?
..bude...jednoducho z niekoho vypáčili mučením niekoľko mien, tých zadržali a mučili aby sa priznali, ak sa nepriznajú po vykonaní určitého stupňa tortúry, mali byť nevinní, ale potom sudca vyhlásil "mocou diabla vydržal také muky!" ...a mučilo sa daľej a čím viac si vydržal, tým viac ti pomáhal diabol a nakoniec dotyčného aj tak upálili...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Teraz sa to robi takym sposobom, ze forenzaci sa seknu (ved kazdy je len clovek) a zmylia si vzorky DNA, alebo otlacky, a poslu niekoho nevinneho na dozivotie do chladku...no neviem co je lepsie...tazko si vybrat :D
Nedavno prepustili jedneho cca 54 rocneho cernocha v USA, ktoremu sa stalo to iste....no jeho pravnik to stihol v cas a nakoniec si typek odsedel ''iba'' 35 rokov.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dostal síce pekné odškodné, ale 35 rokov?!
Neviem čo by som robil.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Najlepsie je mokry uterak okolo krku.

Date pevne ale ze mozete este dychat, mokry uterak sa pocas spanku vysusi a prilne ku krku. Postupne prestanete mat vzduch a rano sa uz proste nezobudite. Overenna taktika sebevrahov ...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

To musi byt teda kur*a tazke zaspat... nie kvoli tomu, ze malo dychas, ale kvoli tomu, ze vies, ze sa uz neprebudis.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Gepid napísal:Dostal síce pekné odškodné, ale 35 rokov?!
Neviem čo by som robil.
Nj ved to...odskodne sa pohybuje v niekolko desiatkach tisic dolarov za jeden rok straveny vo vazeni...mam take tusenie ze tam islo o 40 000$ za rok...co mu vyrobi 1 400 000$ ....ale predsa....stratit 35 rokov zivota...mozno aj s nejaku psychickou ujmou je na nezaplatenie :roll:
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

tak to s tým uterákom je dobré ale keby sa mám zavraždit a mám na to prostriedky, tak si rozhodne priložím revolver do úst, jak by som sa mal nekde 5 minút hompálat na lane a trpet alebo trpet inym sposobom :oops:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja by som tiež volil guľku do hlavy. To je najlepšie. :) Je to rýchle a bezbolestné, nie ako niekde 20 minúť chrčať na kľučke. :woa:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Lub0$ napísal:Teraz sa to robi takym sposobom, ze forenzaci sa seknu (ved kazdy je len clovek) a zmylia si vzorky DNA, alebo otlacky, a poslu niekoho nevinneho na dozivotie do chladku...no neviem co je lepsie...tazko si vybrat :D
Nedavno prepustili jedneho cca 54 rocneho cernocha v USA, ktoremu sa stalo to iste....no jeho pravnik to stihol v cas a nakoniec si typek odsedel ''iba'' 35 rokov.
co sa tyka tychto omylov justicie, boli este castejsie do zaciatku 90. rokov, kedy sa nepouzivali este testy DNA, ale fungovalo sa na principe kadejakych pavied ako analyza vlasov/chlpov/odtlackov dlani a podobne, co bolo pri vtedajsej technicekj vyspelosti porovnatelne s hodom mincou, nehovoriac o lahkej ovplivnitelnosti znalcov pri prilisnej zaujatosti prokuratury a vysetrovatelov obzvlast v mensich statoch a mestach...ono je pekne, ze pri treste smrti napriklad sa automaticky podava odvolanie, ale kym sa prebehne cez vsetky sudy clovek si bezne posedi 15+rokov
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No hej, ape predstav si ze sa to nedaj Boze stane tebe, alebo niekomu z tvojich blizkych....mas dajme tomu zenu, a zrazu vam zaklopu fizli na dvere, ze sa jej otlacky nasli na zavrazdenej Anicke Ancovej, ktora bola brutalne zavrazdena. Sud da tvojej zene nejakych 60 rokov, pripadne dozivotie...a myslim, ze za vrazdy davaju najvyssi stupen vo vazeni, cize najhorsia cela, najhorsie jedlo, bez televizora, bez kontaktu s niekym, bez navstev atd....
Tvoja zena ma dajme tomu 30 ked ju odsudia....pekne si za niekoho odsedi 15 az 20 rokov kym sa zisti ze je nevinna...z vazenia ju pustia ako 45 az 50 rocnu...deti si ju uz pomaly ani nepamataju, ty uz mas niekoho ineho....ona pride v podstate do cudzeho sveta, a myslim si ze by to v nej zanechalo fakt nejaku ujmu po psychyckej stranke....no a v takomto pripade su slova strasne malo...tu nestaci povedat prepac, ani by jej nestacilo milion eur na ucte zo dna na den...to je proste odsratych 20 rokov zivota...to uz nevratis...fakt neviem co by som ja spravil v takej situacii...ale ako sudca by som sa asi povesil, nedokazal by som zit s takym pocitom, ze som to niekomu az tak fajne dodrbal.
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

podla teba ma policia otlacky prstov vsetkych ludi ktori ziju na slovensku alebo niekde inde? :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

nie....maju odtlacky iba stihanych ludi

vy tu riesite ze by ste sa neobesili, lebo by ste sa pritom nudili, ale predstavde si, ze ste v cele, kde mate iba postel s plachtou a zachod
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Rad8):Tak by som rozbil ten zachod hlavou. :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Plasmon napísal:Rad8):Tak by som rozbil ten zachod hlavou. :D