Vypinate wifi na noc?
Vypinate wifi na noc?
Takze, mam jednu otazku. Neviem ci tu bola tato tema, ale nenasiel som nic. Takze je dobre vypinat na noc wifi router a internet? Predsa len je to urcite ziarenie, ale je aj skodlive? Lebo ten router mam v izbe kde spim. Ako to riesite vy?
//GothaR: pridana anketa.
//GothaR: pridana anketa.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Andrew007
Guru wannabe
Ak ti mam povedat pravdu, nedavno som cital na nete ze vedci to dokazali ze je to skodlive, testovali v nejakej skole v Britanii pri com ziaci sa nevedeli sustredit na hodinu bla bla.. (aj ja by som sa nato vyhovaral)
K teme: Ano, dalo by sa povedat ze uz asi rok. Mam jednu wifinu v izbe odomna hned cca 3m, potom 13dbi vsesmerovku na streche pre kamosov v dedine, dalej suseda stym otravnynm Dlinkom od Tcomu...

K teme: Ano, dalo by sa povedat ze uz asi rok. Mam jednu wifinu v izbe odomna hned cca 3m, potom 13dbi vsesmerovku na streche pre kamosov v dedine, dalej suseda stym otravnynm Dlinkom od Tcomu...
-
webmasterr
Medium Professional
-
Hellboy248
Guru wannabe
Prelep diody nepriehladnou paskou, ja tak mam tiez par diod prelepenychMateq napísal:Osobne by som to nevypínal, ale je vo vedľajšej izbe, tak to matka vždy v noci vypína. Dôvod? Vraj jej to bliká do očíAle ráno keď pustím PC a nejde net tak to naštve.