Novorocne predsavzatia
si zabilIron-Eddie napísal:Aspoň do konca roka sa poriadne naučím hrať na gitaru
ja som si nedal ziadne,ja viem co je zle uz dlhsie ako rok a dlhsie ako rok s tym nic nerobim
Re: Novorocne predsavzatia
tak ja som sa nasral, lebo som zbadal auto, ktore sa mi paci a nemohol som si ho kupit, lebo nemam peniazky... tak som si 29.12.2010 povedal, ze od noveho roku nefajcim a uz 4 den nefajcim
je to kus tazsie ako som cakal (13 rokov som tahal cigarety cca balik denne) a takto som to sekol... som viac agresivny ako som bol, ale snazim sa to fest regulovat...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Fuxxo: aby ta nejeblo, telo zrazu bez nikotinu, radsej by som pomalicky obmedzil fajcenie 
tak prvy den to bolo hrozne, cigarety som mal na dosah, ale nezapalil som si. Co som mal cigarety v sluzobnom aute, tak som dal kolegovi ked mi pomahal a aj tak som este nasiel v rupsaku jeden balik... som daval mame nech to vyfajci a ona, ze nechaj si to, ze ta vytocia v robote a zacnes fajcit.. omyl, nezacnem.. som tvrdohlavy ako mulica, nehambim sa za to a priznavamHellboy248 napísal:Fuxxo: aby ta nejeblo, telo zrazu bez nikotinu, radsej by som pomalicky obmedzil fajcenie
-
Hellboy248
Guru wannabe
neboj sa, este sa ti stane tolkokrat ze budes medzi fajciarmi, potom si vpici
ale tak zelam ti nech ti to vydrzi, aspon jeden co prestane fajcit 
kazdy den som medzi fajciarmi... otec, mama, kolegovia v praci, kamarati... tvrda hlava nepustiHellboy248 napísal:neboj sa, este sa ti stane tolkokrat ze budes medzi fajciarmi, potom si vpiciale tak zelam ti nech ti to vydrzi, aspon jeden co prestane fajcit
Aj ja som si dal to predsavzatie čo Fuxxo. Uvidím jak dlho mi to vydrží, keďže teraz som chorý tak na cigarety nemám vôbec chuť, ale uvidím pri najbližšej najebávačke koľko mi to vydrží.
-
javatar
Hardcore addict
uz asi treti krat novorocne prestavam fajcit cigarety...
no tak tiez neviem co to bude na chate... ale ta bude v mojom pripade o pol roka najskor...Laster napísal:Aj ja som si dal to predsavzatie čo Fuxxo. Uvidím jak dlho mi to vydrží, keďže teraz som chorý tak na cigarety nemám vôbec chuť, ale uvidím pri najbližšej najebávačke koľko mi to vydrží.
Ja si žiadne konkretne predsavzatia nedávam, len sa snažím aby som sa mal každým rokom lepšie a lepšie 
dal som si ze zacnem posilovat
a teraz si davam este ze sa zacnem ucit dufam ze mi to vydrzi 
-
Tailor
Medium Star
//originálny príspevok(06 Jan 2011, 4:12)
Schudnúť
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 1:32)
Dokonca som aj pribral.
Schudnúť
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 1:32)
Skoro koniec roka... Zlyhal som.Tailor napísal:Schudnúť
Novoročné nezmysly.