VUB Banka - Start Konto pre Mladých
VUB Banka - Start Konto pre Mladých
Zdravím, mám 18 rokov a potreboval by som si založiť účet. Samozreje chodím na strednú školu. Mohli by ste mi niekto, čo sa vyzná povedať niečo viac o tomto konte pre študentov? Celkom sa mi to pozdáva, ale chcle by som sa ešte poradiť 
popozeraj sa do vsetkych bank (CSOB. SLSP, VUB ... ) a porovnaj si ich ponuky co sa ti viac oplati atd.
Ja mam CSOB a spokojnost mam kreditku VISA s ktorou mozem nakupovat cez paypal a ine internetove obchody . zadarmo internet banking, zadaramo prevody do vsetkych slovenskych bank + ceskej csob a platim si iba za SMS-ky
Ja mam CSOB a spokojnost mam kreditku VISA s ktorou mozem nakupovat cez paypal a ine internetove obchody . zadarmo internet banking, zadaramo prevody do vsetkych slovenskych bank + ceskej csob a platim si iba za SMS-ky
Takties, si chcel zalozit ucet a chcel som sa poradit aku baku by ste mi odporucili ako studentovy. Pozeral som na nternete na tu banku CSOB no nic o zalozeni uctu som tam nenasiel.
Dakujem za rady.
// Us som nieco nasiel mal si na mysli tento ucet Filipito ?
http://www.csob.sk/studentsky-ucet-fun-ucet
Dakujem za rady.
// Us som nieco nasiel mal si na mysli tento ucet Filipito ?
Prosim vas ak si ho chcem ist vybavit musim ist s Rodicom alebo staci ak tam skocim sam...Dakujem vopred za odpoved.
Prosim vas ak si ho chcem ist vybavit musim ist s Rodicom alebo staci ak tam skocim sam...Dakujem vopred za odpoved.
platis urcite ale sa mi zdat ze len polovicu keby si bol ten student tak neplatis u obchodnikov za vyber nicviper1993 napísal:caute, mam start konto ako nestudent, tento mesiac som casto platil kartou male sumy, su nejake poplatky za platbu kartou(paypal)? neuvedomil som si ze by tam mohli byt poplatky takze dufam ze na konci mesiaca nepride na vypise velka suma
Ja mám VÚB Start konto už 6 rokov a som spokojný... Platím iba za SMS (5 centov za jednu, komu sa to nepáči, môže si SMS notifikácie vypnúť)... VÚB som si vybral preto, že s mojou Visou Electron môžem platiť úplne všade na nete, dokonca pri platení letenky Ryanair "odpúšťa" poplatok 20€, ak platíte Visou Electron a nie klasickou embosovanou Visou. Tá karta bola spolu s blízkosťou pobočky k môjmu bydlisku hlavným dôvodom. Ak vieš, že nebudeš využívať platenie kartou cez internet na rôznych zahraničných stránkach, tak sa kľudne poobzeraj po iných bankách, v opačnom prípade odporúčam VÚB...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Nemusíš ak maš viac ako 18 rokovFilipito napísal:musis ist s rodicom
to iste je aj v csobwhisper napísal:Ja mám VÚB Start konto už 6 rokov a som spokojný... Platím iba za SMS (5 centov za jednu, komu sa to nepáči, môže si SMS notifikácie vypnúť)... VÚB som si vybral preto, že s mojou Visou Electron môžem platiť úplne všade na nete, dokonca pri platení letenky Ryanair "odpúšťa" poplatok 20€, ak platíte Visou Electron a nie klasickou embosovanou Visou. Tá karta bola spolu s blízkosťou pobočky k môjmu bydlisku hlavným dôvodom. Ak vieš, že nebudeš využívať platenie kartou cez internet na rôznych zahraničných stránkach, tak sa kľudne poobzeraj po iných bankách, v opačnom prípade odporúčam VÚB...