Darcek pre IT guy

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ares
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Darcek pre IT guy

Príspevok od používateľa Ares »

Ahojte,

Jeden velmi dobry kamarat bude mat o 2 tyzdne narodeniny. Rad by som vas preto poprosil o radu, ze co takemu cloveku kupit? Je windows uzivatel a na techniku si skutocne potrpi, nehovoriac o tom, ze ma z tej oblasti znacne vedomosti.

Pochopitelne moja penazenka ma dno, takze do tych 100eur aby som sa zmestil.

Rozmyslal som o tychto bluetooth sluchadlach, kedze aj on je velkym fanusikom wireless a co najmenej kablov. O tychto som rozmyslal aj ja sam si zadovazit:

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/jabra-bt650s-halo-d129719.htm
Ak by ste mali nejake ine super tipy, budem len vdacny. Urcite su uz vonku rozne novinky za posledne 2-3 mesiace, co stoja za pozornost.

Vopred diky
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

wireless sluchadla zneju celkom fajn, len pri tomto tvojom tipe ostanem - spominane sluchadla su dobre tak na telefonovanie a nenarocne pocuvanie hudby. Akonahle si na zvukovy prednes potrpi, tak by si sa musel este viac prasknut po penazenke a ist napr do wireless AKG ci Sennheiser.

U IT ludi je tazke vyberat darceky - jednak ich veskera zaluba zacina a aj konci pri IT a jednak vydobytky co su cenovo dostupne pre neho uz davno ma, mozno aj lepsie ako by si mu daroval (kedze bude mat v tomto lepsi prehlad ako ty)...

Preto by som mu na narodky kupil skor nejaky darcek mimo IT sfery. Moze to byt zaplateny vecer na odreagovacke, typu bowling, welness&spa, motokary - zazitky maju u takychto ludi jednoznacne vyssiu cenu, ako nejaky predmet (ktory si zaobstara sam kedykolvek). A ak ste ozaj taki dobri kamarati, tak sa urcite potesi, ak ten cas stravi s kamaratom (takze vo finale z toho mas aj ty nieco), ak ma frajerku, tak im doprajes trosku romantiky.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

KoCi napísal:Akonahle si na zvukovy prednes potrpi, tak by si sa musel este viac prasknut po penazenke a ist napr do wireless AKG ci Sennheiser.
Ak si potrpi na zvukovy prednes, určite nebude chcieť nič wireless. Bez ohľadu na značku.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

3čko RTFM :lol: pre ITčkara suprove
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

No ako tak ho zase poznam. Ten vyber bol preto, ze za poslednych niekolko rokov si nic take nekupil a jedine sluchadla, co pouziva je zvacsa pred spanim, ked pocuva nejake mp3 predplatene pribehy. Zvacsa sa jedna o hovorove slovo a na hudbu si velmi nepotrpi. (ani neviem, ci ju nejak extra pocuva) Tie povodne sluchadla su myslim nejaky lacny priemer.

Ale mate pravdu, vsetko ostatne IT ma a sa len divim, ze mu uz byt sam od seba nekraca. :D
Napísať odpoveď