Co by ste privitali nove na fore???
Moznost vyhladavania v konkretnom fore bez potreby presuvat sa na Hladat a vyberat tam z ponuky tu uz spominana bola?
TJ, otvorim si Internet a Siete. Viem, ze potencialne hladana tema je jednoznacne zaraditelna do tejto sekcie, tak by som si len priamo do riadku napisal vyhladavany vyraz, a dal hladat. Nieco podobne, ako je hladanie v teme.
Pripadne odkaz na funkciu Hladat v tomto fore, kedy by ma po kliknuti presmerovalo na vyhladavaciu stranku, s prednastavenym hladanim pre Internet a Siete.
TJ, otvorim si Internet a Siete. Viem, ze potencialne hladana tema je jednoznacne zaraditelna do tejto sekcie, tak by som si len priamo do riadku napisal vyhladavany vyraz, a dal hladat. Nieco podobne, ako je hladanie v teme.
Pripadne odkaz na funkciu Hladat v tomto fore, kedy by ma po kliknuti presmerovalo na vyhladavaciu stranku, s prednastavenym hladanim pre Internet a Siete.
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Napadlo me tohle:
nevim mozna je to jen muj pocit ale nekdy sem chtel okomentovat prispevek v teme "Video vtipy + zaujimave videa, Obrázkové vtipy,.." ale neni to mozne protoze by to zneprehlednilo temu.
nebudu to vic rozepisovat z obrazku by mel byt patrny muj zamer. Jo jeste neco
Pro takoveto citovani by se mohlo pouzit stavajici tlacitko "citovať" ktere je v techto temach "malo" pouzivane ne-li uplne zbytecne.
Samozrejme graficky by to mohlo byt i lepe zpracovano ale v 1:35 rano se mi s tim vic hrat nechce.
Tak a ukamenujte me
nevim mozna je to jen muj pocit ale nekdy sem chtel okomentovat prispevek v teme "Video vtipy + zaujimave videa, Obrázkové vtipy,.." ale neni to mozne protoze by to zneprehlednilo temu.
nebudu to vic rozepisovat z obrazku by mel byt patrny muj zamer. Jo jeste neco
Samozrejme graficky by to mohlo byt i lepe zpracovano ale v 1:35 rano se mi s tim vic hrat nechce.
Tak a ukamenujte me
fikotech - to uz by si prakticky ku kazdemu prispevku robil diskusne forum.. Ked zoberies do uvahy kolko komentov k jednemu prispevku sa moze nazbierat a kolko tych prispevkov na jednej strane je =enormne zvysena zataz na DB (ledazeby AJAX, ale kto by sa s tym piplal). Uz teraz v spicke som rad ze to chodi ako to chodi. Navyse by to sluzilo presne tak isto, ako keby sa povolilo komentovanie vtipov/obrazkov/videi = spam 
-
lekoklatik
VIP
+ pocitaj s tym, ze donedavna nebola zavedena taka vec, ze ked niekoho citujes, tak si mozes kliknut na meno citovaneho, to ta hned hodi na prispevok, na stranku, proste tam kde tebou ocitovany prispevok je, a tam vidis ci sa k tomu prispevku niekto vyjadril. Akoze chapem ze takto by to bolo prehladne, ale tiez si myslim ze zbytocne.
tiez si myslim ze tym padom by sa tam hromadilo zbytocne vela spamu, a moderatorom, ci report posterom by sa tazsie hladalo spam atd... Proste kliknut ma to, to sa rozroluje a potom este musis hladat a nvm co vsetko. Si vezmi kolko uzivatelov je stale na makko z toho ze sam velky hojko obcas odpoveda na prispevky od novacikov, a novacikovia su z toho tak nadseny ze napisu "a ty si hojko ten podla ktoreho je pomenovane forum?" /toto je asi sprosty argument, ale ked som si to v hlave hovoril, znelo to lepsie. hold 2:15 rano je dost
/
Inak pri tomto fikotekovom napade ma napadlo, ze by som skor prijal, keby sme komentovat samotne profily. Akoze normalne si kliknem na profil, su tam info o uzivatelovi, a niekde by boli komentare k profilom. Viem ze je tu tema kde kazdy moze napisat na kazdeho uzivatela nazor, ale takto by to bolo po kope, co to by sme sa o sebe podozvedali, ci sme kkti a ci nieco ine. Len tam by bol asi problem s tym, ze ludia ktori rozdavaju negativnu karmu aj za to ked niekto napise do temy "najlepsi film v poslednej dobe" svoj najlepsi film v poslednej dobe by mozno niektorim ludom do profilov vypisovali blbosti. proste ze si kkt, smrdis, chudak a nvm co vsetko. tak by sa to bud muselo reportovat
alebo by mal kazdy uzivatel moznost mazat prispevky. no tym padom by si mohli zas ini uzivatelia pomazat zle nazori na jeho osobu, dobre by nechali a tak by to nebolo tiez spravne.
fuha. tak to vyzera ze som sa zakopal
any help?
tiez si myslim ze tym padom by sa tam hromadilo zbytocne vela spamu, a moderatorom, ci report posterom by sa tazsie hladalo spam atd... Proste kliknut ma to, to sa rozroluje a potom este musis hladat a nvm co vsetko. Si vezmi kolko uzivatelov je stale na makko z toho ze sam velky hojko obcas odpoveda na prispevky od novacikov, a novacikovia su z toho tak nadseny ze napisu "a ty si hojko ten podla ktoreho je pomenovane forum?" /toto je asi sprosty argument, ale ked som si to v hlave hovoril, znelo to lepsie. hold 2:15 rano je dost
Inak pri tomto fikotekovom napade ma napadlo, ze by som skor prijal, keby sme komentovat samotne profily. Akoze normalne si kliknem na profil, su tam info o uzivatelovi, a niekde by boli komentare k profilom. Viem ze je tu tema kde kazdy moze napisat na kazdeho uzivatela nazor, ale takto by to bolo po kope, co to by sme sa o sebe podozvedali, ci sme kkti a ci nieco ine. Len tam by bol asi problem s tym, ze ludia ktori rozdavaju negativnu karmu aj za to ked niekto napise do temy "najlepsi film v poslednej dobe" svoj najlepsi film v poslednej dobe by mozno niektorim ludom do profilov vypisovali blbosti. proste ze si kkt, smrdis, chudak a nvm co vsetko. tak by sa to bud muselo reportovat
fuha. tak to vyzera ze som sa zakopal
any help?
To citovanie ma zaujalo, ale muselo by sa to zaviest iba ku vtipom a aj tak by tam vacsina komentarov vyzerala iba takto : ":D
to bolo super, poznam ho, ale stale sa zabavim
" a samozrejme pri premazavani by s tym bol velky problem, takze som proti.
leko: komentovanie profilov...uzivatel by podla mna mal mat urcite pravo vymazat cudzie komentare zo svojho profilu a tym by sa tebou zmienovana vyhoda vytratila. Na ake-take vytvorenie si nazoru o niekom ma sluzit aj karma, ale mali by to byt hlavne prispevky
leko: komentovanie profilov...uzivatel by podla mna mal mat urcite pravo vymazat cudzie komentare zo svojho profilu a tym by sa tebou zmienovana vyhoda vytratila. Na ake-take vytvorenie si nazoru o niekom ma sluzit aj karma, ale mali by to byt hlavne prispevky
-
audiotrack
VIP
mne sa tie komentáre v profiloch celkom páčia. Ak sa tam medzi 10 chválami najde jeden negatívny, tak je stále možné domyslieť si že užívateľ je dobrý, a ten jeden bol možno napísaný v emotívnom rozpoložení. Navyše, mohi by sa pri komentároch zobrazovať aj karmy hodnotiacich a tak by bolo hneď jasné ktorý názor má akú váhu. Mazať by som to nedovolil, lebo si každý pomaže tie zlé aby mal dobrý image ale samozrejme by sa na to dozeralo ako na karmu. Neviem, mne sa to celkom zapáčilo
k tým komentárom vtipov: myslím že chalani to predomňou dostatočne okomentovali, a súhlasim s nimi
k tým komentárom vtipov: myslím že chalani to predomňou dostatočne okomentovali, a súhlasim s nimi
neda sa nejak v dizajne pozmenit jedna vec? ze nazvy mojich tem => hyperlinky by boli vo vypise nejakou inou farbou? proste ked dam zobrazit vsetky prispevky od poslednej navstevy a idem s tym, ze kolkokrat zachytim z kazdeho riadku iba klucove slovo a obcas ani to - proste ze to preletim... a nahodou hladam svoju temu a nevsimnem si ju v tej zaplave dalsich veci... viem ze sa da nastavit sledovanie temy a ze sa da kliknut na profil a moje temy, ale to su kliky naviac...
nieco ako "if (login.equals(authorOfThread)) {
hyperlink = green color;}"
ak sa to ale neda, resp. bolo by to vela roboty tak kaslat...
nieco ako "if (login.equals(authorOfThread)) {
hyperlink = green color;}"
ak sa to ale neda, resp. bolo by to vela roboty tak kaslat...
-
satan77
Light Star
Nedalo by sa spraviť niečo také že keď kliknem na Zobraziť vaše príspevky, na vrchu sú niekedy také tém, ktoré ma už momentálne nekatujú a nechcem ich tam mať zobrazené, napr. niečo také ako označiť a odstrániť zo sledovania... Diky.
- A pri hrách by sa to mohlo dať členiť podľa žánru hry, nefunguje to...
- A pri hrách by sa to mohlo dať členiť podľa žánru hry, nefunguje to...
-
audiotrack
VIP
-
moosha
Darca
Nemohol by sa medzi smajliky pridat facepalm? Niekedy ho tu proste treba 
- Prílohy
-
- facepalm.gif
- (668 Bajtov) 1764 stiahnutí
-
moosha
Darca
My bad. Star Trek som videl len raz.
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 0:36 )
Tento, hoci je maly a neni ten facepalm az tak zretelny, vyzera k svetu. Este ho nejak sytejsie dokolorvat a mame to
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 0:36 )
Tento, hoci je maly a neni ten facepalm az tak zretelny, vyzera k svetu. Este ho nejak sytejsie dokolorvat a mame to
- Prílohy
-
- facepalm4.gif
- (1.67 KiB) 1728 stiahnutí
=