Allods Online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
smoldo56
Expert
Expert

Allods Online

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Hrá to niekto ? Práve som si stiahol európskeho klienta, zaregistrovaný som, klúč už mám takže už len nainštalovat. Inak podla videí ide o jasnu kopiu WOW, ale na druhej strane je to UPLNE FREE!!! tak prečo to neskúsiť, okrem toho to vyzerá viac než dobre a momentálne to má vo svete celkom peknú úspešnosť :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa webmasterr »

j hrajem to s kamosi od prveho CBT, zacali sme na EU, ale kedze tam je system, ze po kazdom CBT je wipe, tak sme presli na US verziu, kde bude wipe az pri prechode na OBT, i ked closed bety tu trvaju kratsie. Hra ma grafiku na styl wow, a aj niektore systemy su porobne, ale nieje to tak celkom kopia, hlavne vo vyssich lvloch kde budu bitky s vesmirnymi lodami, goblinoball atd.. zatial v hre niesu ziadne mounty, miesto minimapy je tam iba kompas, a v hre nieje autoattack, a je pravda, ze ma pomalsie zabijanie mobov, tj aj expenie..kedze max lvl je 40, ale mna zatial celkom bavi :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Je to ako WoWko, teda zamerané na endgame, alebo ako Lineage, alebo Aion, zameraný na zabíjanie času levelovaním?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no je to skor do wowka, robia sa hlavne Q, sice tie zadania su vacsinou stereotypne, ale to su aj vo wow, hra ma pekny tutorial, chodia sa dungy, su tam profky(herbaling, alchemy,mining,BS,atd..) ale funguju inak, je tam talent strom, ale skilly su zaroven aj talenty..no je to ine a ako hovorim vela ludi sa stazuje ze expenie ide pomalsie, ale ta hra sa vraj lepsie rozbieha tak od 15lvlu vyssie, ja som este iba 11 lvl kamosi 15-18, donedavna bol lvl cup 20, postupne ako spustaju dalsie closed bety, zvysuju aj lvlcup a otvaraju nove oblasti, teraz je tusim max lvl 30
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Cez den to mozno skusim stiahnut, vyzera to zaujimavo.
Ale inak jeden fakt - niektore F2P mmorpg su mozno fajn, ale nikdy sa nevyrovnaju P2P mmorpg hram. ;)
smoldo56
Expert
Expert

Priznám sa že som v živote WOW nehral a tak to nemôžem porovnávať, ale zatiaľ som z tejto hry dost príjemne prekvapený. Zatial som len mmorpg hral a to Perfect World, ktorý však proti tomuto je ako rok starý chleba :D .
Doporučujem stiahnút, je to zadarmo, takže za to nič nedate, len trochu svojho času a je to celkom zábava, teda zatial.

webmasterrr -

som trochu zaseknutý na začiatku, v tej velkej "hale" kde sa dá bojovat so všetkým možným, vrátane potkanov..a mám quest čosi s nejakym psychometrom či čo..neviem vobec o čo sa jedná, vieš mi poradit.. a ešte jedna vec..ako sa hra ukladá, automaticky? pretože už sa mi stalo že som hru vyhodil a musel som hrat od začiatku. dik
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no ta velka hala je siroky pojem :D, hras za imperium alebo ligu? ono vo vseobecnosti treba bud niekoho zabit, alebo pouzit nejaky predmet napr. otvorit bednicku,vypit flasticku alebo si len nasadit zbran do ruky,...
A ano hra sa uklada automaticky, ale uvodny tutorial musis prejst "naraz" (tj spravit lvl4) inak ho zacnes odznova ked ho prerusis, ale ked uz ho raz spravis, potom sa ti samozrejme uklada vsetko automaticky,

Len dodam, ze povodom je to ruska hra (http://www.allods.ru) a vytvoril ju Nival, ktory robil aj Heroes of Might and Magic V. Do hry vraj investovali 12mil $, je v nej 6 ras a 28 classov (i ked vpodstate iba zakladnych je 8, ostatne sa potom lisia len v jednom spelle, ktory ma ktora ta rasa). V hre su 2 frakcie Liga a Imperium. Vyvojari slubuju ze v itemshope budu len veci ktore nebudu zvyhodnovat platiacich hracov(co sa tyka armoru,zbrani..), momentalne uz itemshop v ruskej verzii funguje..a vyzera, ze zatial celkom aj slub drzia, ruska verzia je v Openbete :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

webmasterr napísal:no je to skor do wowka, robia sa hlavne Q, sice tie zadania su vacsinou stereotypne, ale to su aj vo wow, hra ma pekny tutorial, chodia sa dungy, su tam profky(herbaling, alchemy,mining,BS,atd..) ale funguju inak, je tam talent strom, ale skilly su zaroven aj talenty..no je to ine a ako hovorim vela ludi sa stazuje ze expenie ide pomalsie, ale ta hra sa vraj lepsie rozbieha tak od 15lvlu vyssie, ja som este iba 11 lvl kamosi 15-18, donedavna bol lvl cup 20, postupne ako spustaju dalsie closed bety, zvysuju aj lvlcup a otvaraju nove oblasti, teraz je tusim max lvl 30
hmm díky za description, pozrel som nejaké videá hmm a vyzerá to fakt trošku zastaralo :(. Kelu, ako moc by som bol rád, keby spravili niečo s grafikou Crysisu, z fantasy prostredia a malo by to všetky atribúty Lineage 2. Hmm, možno Lineage 3? :)...možno to však skúsim...
smoldo56
Expert
Expert

mna to baví stále viac, konečne som sa dostal von z toho podzemia na začiatku. Som v tom mestečku, inak hram za Orca, momentálne som iba v 5 leveli. Questi sú zatial typu chod killnut 8 potkanom, 8 slimákov, niečo nájdi..zanes, použi (z inventára) a pod..ale vobec ma to nenudí a teraz, ked som sa dostal konečne von, to je ešte zaujímavejšie. Inak vobec to neseká, ani na 1024x.. a taky Perfect World sekal každú chvýlu už na 800x600 čo je tiež pekný pokrok, hru by mal zvládnut každý comp súčastnosti. To expenie je síce zo začiatku dosť zdlhave ale teraz už v tom 5 leveli to ide rýchlejšie o moc ako na začiatku..takže nič hrozne.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

hmm akurat som sa registroval do CBT aj na us aj na eu...a chcel by som sa opytat ci nahodou neviete ako casto posielaju keys?
smoldo56
Expert
Expert

inak nevie niekto kde sa nachádza v Nezebgrade Fifth Pilgremate (či tak nejako) v preklade piata pamiatka mesta..su to väčšinou sochy nejakych osbobnosti..nemožem to najsť ostatné štyri som už našiel :(
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

zaujimava free mmo, na poli bezplatnych F2P hier nieco neuveritelne ked som to prvy krat hral nechcelo sa mi verit ze to nebude platene, skusal som EU aj US cbt, ale nevidim zmysel v tom pokracovat ked nakonci bude ajtak wipe, pekne si pockam na release :D

PS : za koho chcete hrat po release? Mna laka The League konkretne Elf Priest 8)
smoldo56
Expert
Expert

Fatall napísal:zaujimava free mmo, na poli bezplatnych F2P hier nieco neuveritelne ked som to prvy krat hral nechcelo sa mi verit ze to nebude platene, skusal som EU aj US cbt, ale nevidim zmysel v tom pokracovat ked nakonci bude ajtak wipe, pekne si pockam na release :D

PS : za koho chcete hrat po release? Mna laka The League konkretne Elf Priest 8)
a kedy má byt wipe? ja už som ale v siedmom leveli, to jako myslíš vážne ? :x
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

jo bude wipe, presne ti to este nikto nepovie, ale po closed betach bude wipe, potom zacne open beta po ktorej by uz wipe byt nemalo :)
smoldo56
Expert
Expert

webmasterr napísal:jo bude wipe, presne ti to este nikto nepovie, ale po closed betach bude wipe, potom zacne open beta po ktorej by uz wipe byt nemalo :)
takže to vlastne hrám úplne zbytočne. A kolko približne trvá pri podobných hrách, kým sa spustí tá "open beta"?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

To zavisi od spolocnosti, ktora ma hru pod palcom. Na tvojom mieste by som skusil support, mozno ti daco prezradia...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

nj je to rozne, ale napr US verzia je teraz v CBT3 a hra ma otvoreny max lvl 30 zo 40, takze este urcite nejaka bude, prestavka medzi closed betami zvykne byt tyzden, a closed beta trva vacsinou 2 tyzdne, cize co sa tyka US verzie este minimalne mesiac-dva pocitam ze closed beta bude... pri EU verzii nemam sajnu tam tie closed bety nemaju pevne stanovene terminy, takze to je skor ako im vyhovuje/ako sa to vyvija...

//a v podstate ano hras zbytocne, ale tak to je hlavne dobre na to aby si si tu hru vyskusal, ako sa expi, robia profky, atd..ako funguje system hry...a v neposlednom rade aby sa vychytali hlavne bugy ;)
smoldo56
Expert
Expert

webmasterr napísal:nj je to rozne, ale napr US verzia je teraz v CBT3 a hra ma otvoreny max lvl 30 zo 40, takze este urcite nejaka bude, prestavka medzi closed betami zvykne byt tyzden, a closed beta trva vacsinou 2 tyzdne, cize co sa tyka US verzie este minimalne mesiac-dva pocitam ze closed beta bude... pri EU verzii nemam sajnu tam tie closed bety nemaju pevne stanovene terminy, takze to je skor ako im vyhovuje/ako sa to vyvija...

//a v podstate ano hras zbytocne, ale tak to je hlavne dobre na to aby si si tu hru vyskusal, ako sa expi, robia profky, atd..ako funguje system hry...a v neposlednom rade aby sa vychytali hlavne bugy ;)
a je možné že potom v tej "plnej" verzii budú aj nové zbrane, lokácie a pod ? pretože to asi čakám od toho najviac, samozrejme nejaké tie nové možnosti a veci, ktoré sa tam hodia ako zbrane a pod. Táto hra je zatiaľ super a určite ju mám v pláne hrať ďalej, síce rozmýšlam, že si zmením rasu a povolanie, nech zistím aspoň ďalšie výhody. A inak je to 100p že je aj eu verzia ešte v tej "skušobnej" dobe, neni nijaka pravdepodobnosť, že by už bola ta "plná verzia"?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

nie, jedine original ruska verzia hry na www.allods.ru uz je v Open bete, a tam uz wipe nebude, kedze tam uz zaviedli aj itemshop, kde ludia kupuju itemy za real prachy, tak pochybujem zeby im ich zrusili

inak dnes ohlasila EU verzia CBT3 ktory sa bude konat o tyzden, max lvl bude 34:

http://en.allods.gpotato.eu/News/?TC=01 ... &TNO=44545

a co sa tyka novych veci, oblasti atd.. tak urcite casom sa bude pridavat obsah, ale teraz sa snazia hlavne vychytat chyby, ci uz v preklade (kedze hra sa preklada z rustiny) alebo vseobecne v hre.... takze pocitam ze pokial neprejde ruska verzia do Finalneho stavu, tak sa nove veci pridavat nebudu ;)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Allods Online

Príspevok od používateľa Fatall »

Tak dnes zacala OPB hrate uz? Ja som to rano skusal ale nedalo sa ani expit vsade miliarda ludi hlavne rusov, lagy ako prasa :D. neviete je uz nejaka CZ/SK guilda?
Napísať odpoveď