privitam by som keby sa tu spravil chat kde by sa dali rozoberať rozne veci a hlavne by sa ušetrilo miesto pre témy ako pomoc z PC alebo LOCKERZ čo? ak tu taky nejaky navrh už bol tak sorry ale čítať 180 strán neni nič pre mna
sten32 napísal:privitam by som keby sa tu spravil chat kde by sa dali rozoberať rozne veci a hlavne by sa ušetrilo miesto pre témy ako pomoc z PC alebo LOCKERZ čo? ak tu taky nejaky navrh už bol tak sorry ale čítať 180 strán neni nič pre mna
Od toho forum je, aby sa tu diskutovalo. Na chatovanie mas IRC.
sten32 napísal:privitam by som keby sa tu spravil chat kde by sa dali rozoberať rozne veci a hlavne by sa ušetrilo miesto pre témy ako pomoc z PC alebo LOCKERZ čo? ak tu taky nejaky navrh už bol tak sorry ale čítať 180 strán neni nič pre mna
mozes pouzit napr. irc kanal hojko.com na ircnet-e
yazoo napísal:Od toho forum je, aby sa tu diskutovalo. Na chatovanie mas IRC.
super ale ked admin zamkne tému tak asi veľa nenadiskutujeme, a o tom IRC som ani nevedel a ani neviem kde je, teda ako sa tam mam dostať, a to asi nie len ja ale asi veľa ľudí
sten32 napísal:super ale ked admin zamkne tému tak asi veľa nenadiskutujeme, a o tom IRC som ani nevedel a ani neviem kde je, teda ako sa tam mam dostať, a to asi nie len ja ale asi veľa ľudí
Admin/moderator nezamkol temu urcite "len tak". A ako na IRC? Skus pouzit funkciu hladat na fore, je tu hned niekolko navodov ako na to + problematika. Good luck.
sten32 napísal:yazoo:admin zamkol tému "na 2 dni" aby sa tam nediskutovalo, tak to je naozaj super diskusné forum
Pretoze naposledy ked bola redemption na Lockerz tak tam pribudlo 15 stran za tri hodiny o tom ako sa kazdemu nechce sediet pred PC a ze ci im ide stranka. Myslis, ze je to spravne? Nejake pravidla byt musia.
yazoo:prečo?pre mna je napríklad IRC absolútne nepoužitelne kým sa pripojím, stratím vobec chuť sa z niekim baviť a toto je moj posledny prispevok ohadom tejto temy.
Pripojiť sa na IRC (konkrétne na kanál hojko.com) = kliknúť na jednu ikonu.
Inak tiež si myslím, že IRC nie je najlepší nápad. XMPP MUC je určite lepšie.
sten32 napísal:yazoo:prečo?pre mna je napríklad IRC absolútne nepoužitelne kým sa pripojím, stratím vobec chuť sa z niekim baviť a toto je moj posledny prispevok ohadom tejto temy.
Ty chces chatovat na danu problematiku, cize ty by si mal chciet spravit par klikov. Ak si taky pohodlny a nezvladnes to tak nikto to za teba nevyriesi.
chrono: No ani XMPP nie je zly napad, ale podla mna IRC dostacujuce, aj tak tam nechodi nejak vela ludi.