Idealna/y partner/ka vs kompromis.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Idealna/y partner/ka vs kompromis.

Príspevok od používateľa jjj »

Tak hojkari ako ste na tom ?
Nasli ste uz niekoho o kom mate pocit ze s vami moze ostat na cely zivot ?
Mate nejake podmienky co musi vas partner/ka splnat ?
Alebo ste za kompromisy a radsej ostanete s niekym o kom viete ze vam to vydrzi iba chvilu, no a ste spolu len preto aby ste neboli samy.
Prave takuto dilemu teraz riesim :(
Teda inak povedane mam svoj standard.
Slecna co ma chce.. teda aby presla mojou skuskou by mala splnat - mala by byt:
1. inteligentna
2. prijemna
3. priatelska
4. spolocenska
5. ked ju niekam vezmem.. no mala by mat vyzsiu uroven
6. pekna a sexi
7. byt tym najblizsim cloviecikom na tomto svete
8. starat sa o to ci som stastny ci mi nieco nechyba a ci som spokojny
9. najlepsia zena priatelka a milenka v jednej osobe na tomto svete
10. to iste by mala ockavat aj odomna
11. tolerantna a trpezliva
12. splnat aspon par bodov (super by bolo keby splnala vsetko) z tych co som vyzsie napisal

Mno.... A tak.. a nie ze to tu niekto zneuzije... :P

A takych vela na svete nieje...
Najdte sa tu niekto komu sa uz raz podarilo taku naist ?
Ak ano tak ma gratulujem a prajem nech mu ten vztah vydrzi co najdlhsie ;-)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Myslím si že je to hlúpa téma od hlúpeho autora. Taký vzťah, ani žena neexistuje a keby to od nejakej baby naozaj očakávaš, tak sa nikdy nedočkáš. Ja osobne som ešte nikdy nemal dievča ktoré by spĺňalo len 3 chabé "podmienky". Ja osobne som nikdy nemal poriadny vzťah, ale toto je nonsens.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ale kde...
Uz jedna taka bola :D
Ked som o nu prisiel, (nie mojou vinou) idem cestou kompromisov.
Nedokazem byt sam. Viem ze to nebude vztah na cely zivot tak tie partnerky striedam. Nieco vydrzi pol roka nieco rok nieco 2.
No aj tak v kutiku duse dufam ze o5 tu pravu najdem.
Nadej umiera posledna. :)

A Ty si ako na tom, teraz ?
Nasiel si si svoju polovicku ? Ako dlho ste spolu :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To je ďalšia hlúposť, keby splňate obaja tie podmienky, tak nieje najmenší dôvod na rozchod. Ja som nikdy nemal vzťah.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Davat rady ked si este ziaden vztah nemal... K tvojim narazkam o mojej hluposti ci uz mna ako osoby, pripadne ze to co pisem... skoda slov, znizovat sa na tvoju uroven nebudem. :psssst:
Keby si aspon napisal nieco zmysluplne tak ti tu nic nanapisem...
Snivat a filozofovat dokazeme vsetci...
Ked budes mat par vztahov za sebou, co to budes mat odzite kludne napis. :hmm:

Uvital by som keby sa zapojil do diskusie niekto co uz co to prezil a ma odvahu sem cosik k veci napisat. :smt006
Ak by sa tu ozvala nejaka slecna, a podelila sa s nami o svoj pohlad na vec co sa jej paci co nie co zazila prezila budem len a len rad :hug:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ved, ale ty nechapes ze tato tema je uplne na nic?nikomu nepomoze, nieje do nej poriadne ani co napisat a diskutovat sa tiez neda, najdi si temu preco milujete vasho partnera ci ako sa to volalo a citaj si to.
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

Ja mam idealnu partnerku. Vsetko co som si prial. Je inteligentna, krasna, vtipna, rozumna.... proste moj sen. Najlepsie je ze ma vo vsetkom podrzi a rozumieme si. Je to moja laska a vzdy budem len s nou. :smt057
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Bushido napísal:To je ďalšia hlúposť, keby splňate obaja tie podmienky, tak nieje najmenší dôvod na rozchod. Ja som nikdy nemal vzťah.
Súhlasím :smt048 kebyže ste si "súdení" tak ste spolu :smt008 .

A okrem toho silne pochybujem ,že taka žena , ktorá by spľňala všetky body neexistuje ... :roll: a keď tak ,tak jedine v nejakej telenovele :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

jjj napísal:Tak hojkari ako ste na tom ?
Nasli ste uz niekoho o kom mate pocit ze s vami moze ostat na cely zivot ?
Mate nejake podmienky co musi vas partner/ka splnat ?
Alebo ste za kompromisy a radsej ostanete s niekym o kom viete ze vam to vydrzi iba chvilu, no a ste spolu len preto aby ste neboli samy.
Prave takuto dilemu teraz riesim :(
Teda inak povedane mam svoj standard.
Slecna co ma chce.. teda aby presla mojou skuskou by mala splnat - mala by byt:
1. inteligentna
2. prijemna
3. priatelska
4. spolocenska
5. ked ju niekam vezmem.. no mala by mat vyzsiu uroven
6. pekna a sexi
7. byt tym najblizsim cloviecikom na tomto svete
8. starat sa o to ci som stastny ci mi nieco nechyba a ci som spokojny
9. najlepsia zena priatelka a milenka v jednej osobe na tomto svete
10. to iste by mala ockavat aj odomna
11. tolerantna a trpezliva
12. splnat aspon par bodov (super by bolo keby splnala vsetko) z tych co som vyzsie napisal

Mno.... A tak.. a nie ze to tu niekto zneuzije... :P

A takych vela na svete nieje...
Najdte sa tu niekto komu sa uz raz podarilo taku naist ?
Ak ano tak ma gratulujem a prajem nech mu ten vztah vydrzi co najdlhsie ;-)
naopak ja si myslim ze celkom fajn tema ,ja to mam tiez nejako podobne ,ono je ale zas problem aj v tom ze ak sa velmi zalubis tak si sam v sebe vsugerujes ze tieto body ta tvoja splna s istotou ,no napriek tomu sa moze stat ze to niekde zlyha ,byvalu som mal nieco cez 2 roky a myslel som si presne toto no aj tak sa to posralo kvoli tretej osobe a zaroven aj kvoli nam obom ,je tazke o tom polemizovat :)
teraz mam priatelku s ktorou som nieco cez pol roka a citim nieco co som doteraz nikdy necitil ,zasnubili sme sa a nelutujem to aj ked je to pre niekoho mozno skoro tak viem co citim a viem to dat patricne najavo ,ak druha strana ma povahu ktora tebe vyhovuje tak potom je vsetko super :)
Bushido napísal:Myslím si že je to hlúpa téma od hlúpeho autora. Taký vzťah, ani žena neexistuje a keby to od nejakej baby naozaj očakávaš, tak sa nikdy nedočkáš. Ja osobne som ešte nikdy nemal dievča ktoré by spĺňalo len 3 chabé "podmienky". Ja osobne som nikdy nemal poriadny vzťah, ale toto je nonsens.
sorac ale pre mna si len dalsi uboziacik ktory musi na vsetko ohladom vztahu ohovarat ,pritom ziadny vztah sam nemal ,to ako keby som reagoval do temy o raketoplanoch a pritom som nikdy ziaden sam ani len nevidel :roll:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To že som ešte nemal vážny vzťah neznamená, že nemám niečo odžité. Sám mám príliš vysoké nároky na ľudí. Už len na kamarátov... Ale tie vlastnosti čo si napísal jednoducho dievčatá nemajú. Ako tu niekto spomenul, človek si to môže len vsugerovať, že osoba s ktorou má vzťah je najdokonalejšia na svete. Áno môže byť fajn milá pekná a rozumná, ale nie dokonalá ako si to tu popísal.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som sa nedavno rozisiel, a momentalne sa nasla taka ktora uplne splna moje kriteria :D len je to zatial na vazkach uvidime co to da ale bol by som urcite rad keby z toho bol poriadny vstah, bohovska baba je to..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sakra, toto ked uvidi qwerty_xyz... :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Bushido napísal:To že som ešte nemal vážny vzťah neznamená, že nemám niečo odžité. Sám mám príliš vysoké nároky na ľudí. Už len na kamarátov... Ale tie vlastnosti čo si napísal jednoducho dievčatá nemajú. Ako tu niekto spomenul, človek si to môže len vsugerovať, že osoba s ktorou má vzťah je najdokonalejšia na svete. Áno môže byť fajn milá pekná a rozumná, ale nie dokonalá ako si to tu popísal.
Aha. Kamarati. A co kamaratky? Nic? Preto pohrdas.

V Tvojich ociach su asi muzi ti dokonali, najkrajsi, najpriatelskejsi, najmudrejsi, najtolerantnejsi a najtrpezlivejsi.
Kazda zena je podla Teba skrata?
Ako sa spravas za volantom, ked niekto pred Tebou spravi nejaku chybu, prudko zabrzdi alebo parkuje na tisic dvestopiaty pokus? Predpokladam, ze si povies, ze "Ach! Sprosta zena za volantom! Varesku do jednej ruky a cicinu do druhej, nie volant!". Tolerancia, trpezlivost... :D Bushido, neblazni, prosim Ta. Pokus sa zeny aspon trosicku spoznat. :)

Na krasu cloveka ma kazdy svoj vlastny meter. Zniz svoje naroky a objav krasu nedokonalosti - strpata hlava, sosovicka, jebacik, kilo navyse (nie 30 kil), (obcasny) zivocisny pach (pizmo), trucovitost, tvrdohlavost. Objav krasu aj v pohybe.

Zabudate sa radovat z malickosti, detailov. :)

Stastny novy rok.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mastros Ty mi pripadas, ze si absolutne nepochopil co Bushido pisal + si mu vlozil do ust aj veci, ktore ani len nenaznacoval...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Netvrdim, ze to PRESNE tak je. Nepoznam ho, len odhadujem na zaklade toho, co sem popisal. Utvoril som si mozno nespravny obraz, vzdy sa da napravit.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aha. Kamarati. A co kamaratky? Nic? Preto pohrdas.

Odkial si zobral, ze pohrda holkami ci niekym inym, to skutocne netusim.

V Tvojich ociach su asi muzi ti dokonali, najkrajsi, najpriatelskejsi, najmudrejsi, najtolerantnejsi a najtrpezlivejsi.
Kazda zena je podla Teba skrata?

Opat, cisto Tvoje vymyslene hluposti, ktore si nejakym velmi zvlastnym sposbom vydedukoval na zaklade par slov vytrhnutych z kontextu, pricom aj tak sa z nich podla mna neda vyvodit to, co si tu predviedol.

Ako sa spravas za volantom, ked niekto pred Tebou spravi nejaku chybu, prudko zabrzdi alebo parkuje na tisic dvestopiaty pokus? Predpokladam, ze si povies, ze "Ach! Sprosta zena za volantom! Varesku do jednej ruky a cicinu do druhej, nie volant!". Tolerancia, trpezlivost... Very Happy Bushido, neblazni, prosim Ta. Pokus sa zeny aspon trosicku spoznat. Smile

To iste, skoda komentovat.

Snazil si sa mu to straslivo natret avsak v konecnom dosledku si vyznel podla mna dost hlupo. To, ze nie si schopny pochopit myslienku, ktoru Bushido prezentoval Ti moc tiez nepridava, kedze podla mna kazdy priemerne inteligentny clovek, ktory je schopny divat sa na text ako celok a nie vytrhavat z neho par slov pochopil, ze Bushido netvrdi, ze muzi si vsetci uzasni a zeny neschopne kravy stvorene do kuchyne a na sex, ale tvrdi, ze ziadna zena nema vsetky vlastnosti ktore tu zakladatel temy v uvode menoval, ale hovoril o tom, ze ked s niekym sme tak niekolko tych vlastnosti ma a to, ze ich nema vsetky v pohode akceptujeme (Bushido pouzil vyraz vsugerovat si, co sa tiez da pouzit, vsugerujeme si, ze ich ma, alebo ich nepritomnost jednoducho nevnimame), pretoze danu osobu milujeme.

Jednoducha myslienka, ale to co si si Ty z nej dokazal vyvodit, to je mi skutocne zahada.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Fabo napísal:Sakra, toto ked uvidi qwerty_xyz... :D
uz piseme sukromne spravy, inak by ste ma ukamenovali keby osm sa rozpisal, ...takze pohoda
Mastros
Light Professional
Light Professional

Leaving...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aj tak sa da reagovat na nase chyby, ktore nam niekto ukaze. Neber to cele osobne chlape, ale ked si niekto povymysla tolko hluposti ako Ty v tom prispevku, tak ma to strasne irituje.

//Je zaujimave, ked niekoho upozornim, ze pise uplne mimo a vyslovene si vymysla a ja som "king" co si daco dokazuje :wink:

//K tej karme...jjj premyslaj kym daco napises, pomaha to kvalite obsahu.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ta tema tu je aby sme tu diskutovali a nie aby sa jeden druhemu vysmieval a ponizoval ho za jeho "ine" nazory.
Ked s niekym nesuhlasim da sa to predsa napisat slusne aj citlivo. Tak preco mam o5 pocit ze tu ma niekto potrebu dokazovat si aky je "king" . Taketo zotieranie si nechajte na doma alebo pre kamaratov ktori su na to zvyknuti, sem to nepatri
:psssst:

Prosim vsetkych aby sa zdrzali osobnych utokov a podobnych nepeknych zalezitosti :aasmile2:
Napísať odpoveď