Skoncila Mininova - kam teraz?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Hellboy - velmi to prezivas. Isteze, private maju svoje vyhody, ale ani tam kolkokrat clovek nenajde vsetko a musi ist na public.. A ked sa mi tu niekto ide ohanat tym, ze na private je nieco o par dni skor - je mi to k smiechu - ako keby mi nebolo jedno ci to pozriem o 3 dni neskor. Z private trackerov pouzivam prilezitostne iba Demonoid, ktory po 3 mesacnom vypadku konecne o5 bezi. A tvoje nervy ti nezavidim, pre taku somarinu sa vies nekontrolovatelne zapalit, az mi je to k smiechu :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

KoCi: ja to neprezivam, len ma seru dementi co trepu blbosti a vedia o tom holy kkt. na private to mas preto skor, ze to je pre istu skupinu ludi a nie vsetkych ..tam aj ked je nieco o mesiac skor je to pre tu istu skupinu a nevychvaluju sa tym ze to maju ..
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Hellboy248 napísal:KoCi: ja to neprezivam, len ma seru dementi co trepu blbosti a vedia o tom holy kkt. na private to mas preto skor, ze to je pre istu skupinu ludi a nie vsetkych ..tam aj ked je nieco o mesiac skor je to pre tu istu skupinu a nevychvaluju sa tym ze to maju ..
To si vysvetlil grandiozne...daj si pohov kiddy ... takyto flame rozputavat pre nic ... a navyse OT.

www.isohunt.com
www.torrentz.com
alebo ako ja po pade mininovy- google, aj tak vacsina torrentov co su na publicu prechadza opentrackerom takze to je jedno este sa mi nestalo ked tam bol tento tracker, ze by som nenasiel dost s/l . Hostuje opentracker aj torrenty ci len sluzi ako tracker ?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No skoncil som u torrentz. Vyzera velmi lakavo.

Vacsinou najdem co potrebujem, takze vlastne aj diky za tipy by sa dalo povedat.

Na serialy uz ide v pohode eztv, respektive sharereactor.net je tiez akceptovatelny.

Hellboy: Chod sa ukludnit dakam a vyhon si. Tvoje nezmysly tu zjavne fakt nikoho nezaujimaju. Ked chces zaloz si topic o tom, preco treba byt na private trackeri a tam si to ries, tu to vazne nikoho vobec ale vobec nezaujima.
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

mňa doteraz prakticky nikdy nesklamal
www.btjunkie.org
Napísať odpoveď