Hacknuty router?!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Hacknuty router?!

Príspevok od používateľa mirak2 »

takze kde bolo tam bolo, bol raz jeden router u miraka a zrazu prestal ist net, po telefonatoch providerovi sa zistilo ze router bezi a u providera ho vidia ale nejak neprepusta net alebo co..
v praxi to znamena tolko, ze sa neviem napojit na router cez prehliadac do nastaveni, internet mi nejde, wifi toboz nie...po niekolkych vyskusaniach roznych prepojeni, resetoch, updateoivani firmwareu som zistil ze notebook pripojeny cez kabel sice chyta net ale systemom 5 sekund ide, 5 sekund nejde...ak nie je zapojeny net kabel do routra tak sa dostanem do browser nastaveni routra, zapojim kabel, niekolko sekund a smrt....
chcel by som ho reklamovat, neviem najst fakturu, ked ju najdem, reklamovat pojdem
plus dnes som volal s otcom ktory s nami nebyva ale byva na vedlajsej ulici a tiez mu prestal ist router, rovnaky provider ako ja, rozdiel je ten ze ja mam verejnu ip, on nie (aspon myslim), uplne ina znacka routra (ja SMC, on Belkin), podobne symptomy (tiez cez kabel bezi net ale zopar minut ide, potom vypadne na par minut), a bol sa im pozriet na to nejaky znamy ktory sa (vraj) vyzna a po dvoch hodinach dzubania sa skonstatoval ze bol hacknuty a ze treba kupit novy...
ja len chcem vediet...moze to byt pravda, teda ze bol hacknuty??
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Hacknutý? Keď tak zmeníš heslo a dáš IP+MAC blokovanie a "hacknutý" už nebude.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Pochybujem, že by router bol hacknutý, iba ak tvoj, pretože máš verejnú IP. Možno sa routery fakt len pokazili a je to len veľká náhoda, že sa to stalo aj niekomu inému ako tebe. Ak si ho resetol a robí ti to stále, tak jediná možnosť je reklamácia.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Stiahni si spyware terminator a prebehni si system. Kamarat mal rpesne tento problem, a zistilo sa že to bol nežiaduci kamarat... za vyskušanie nič nedaš
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

otec si kupil druhy router a zacal mu robit to iste...virus ani ina haved to zrejme nie je lebo to iste t orbilo aj po reinstale systemu
Dondi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dondi »

neviem akeho mas providera, neviem ako si pripojeny ...
Ak aj po reinstale nieje chyba u teba tak potom volaj providera nex
ti skontrolje signal, ci ta niekto nerusi v okoli ... inou antenou
Napísať odpoveď