PC na hry

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hornblower
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Bohuzail uplink ma pravdu ak potrebujes pc len na hry a nie je pre teba dolezita praca s videom a inymy grafickymi programami tak kupovat akykolvek intel su vyhodene peniaze.
Dnes jednoznacne Ph2 X4 a ati5850 za slusny peniaz bude dost muziky.
M@thew
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@thew »

uplink napísal:No neviem, podľa mňa ATi/AMD vždy viedla ako v grafikách, tak aj v procesoroch. Pomer cena/výkon je určujúci a smerodajný. Reklama, marketing a predražené procesory a grafiky s pár percentami výkonu navyše dokázali vždy ohúriť len jednoduchý ľud. Posledná dobrá grafika ktorú nvidia vypustila bola 8800 GTS 512 s jadrom G92. Od vtedy je to len plač a bieda a najbližších pár rokov opäť takú grafiku nevypustia. Aj keď o fermi hovoria že sa zapíše do histórie ako milestone...no nezapíše. Zapísala sa tam len TNT Riva 2 Ultra, Titanium 4200 a teraz 8800 GTS 512 s G92, ktorá dosiahla svoj vrchol v SLi, alebo OC2. To je všetko. Ináč mylný image Intelu a Nvidie o "najlepších" výrobkoch je naozaj len fáma. Ak by mali ceny upravené v pomere ku nárastu výkonu, tak by boli naozaj lepší. Ale nech sa nikdo nehnevá, keď dementný intel dá 2 násobnú cenu procesoru, ktorý je len o 5-10% výkonnejší ako o polovicu lacnejšie AMDčko, tak nech idú dakam. O taký HW nemá nik kto má kúsok súdnosti záujem, len hw onanisti, čo potrebuju aby im na skrinke svietilo intel, alebo nvidia.

Jediné v čom má nvidia navrch sú naozaj drivery, tie majú zvládnuté špičkovo, ale tam to začína aj končí. A to že vydajú fermi? Argumentovať s niečím čo nie je a bude o pol roka? :) Nebudte smiešni. Keby reagovali hneď ako ATi vypustila ich démona 5970ku, tak to je o inom. Ale reagovať o pol roka po vypustení, to je epic fail. To je to isté ako keby som hovoril o ATi 7970, ktorá výjde o 4 roky, že rozbije tú úbohú fermi. Zamyslite sa trochu nad relevantnosťou Vašich argumentov. Momentálne dominuje na trhu ATi/AMD nad intelom a nvidiou, aspoň technicky, samozrejme kvôli jednoduchému ľudu to tak nie je.
Presne tuto grafiku mam a ide mi all na najvyssiom (8800 GT 512)

Dakujem za all help.... menej spamujte..
melon
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa melon »

Uplink to vystihol do bodky, len by som sa opakoval...Na ATI/AMD nedam dopustit pomer cena/vykon je bezkonkurenvy!Poznam takych ludi co si kupia i7 len preto lebo je to najsilnejsi procesor a maju na to peniaze a aby sa mohli chvastat ze ja mam silu v tej bedni, iked len surfujem po nete a kukam filmy, sem tam si zahram nejaku hru....

Ja na hracske PC by som odporucal AMD Phenom II X4 965, ATI 5870, disk najlepsie SSD, Ramky, doska whatever...
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

ja by som Vam neodporucal odporucat AMD/ATI lebo poniektory zato davaju karma- a nadavaju tak bacha nato :D :D :D
melon
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa melon »

Co mne moze byt karma ukradnuta ak vyjadrim svoj nazor a nikoho tym neurazam alebo mu nenadavam, tak nie je co riesit...
Napísať odpoveď