Jake napísal:Moc moderne hry... teraz napisem vitaza
------Alien vs. Predator - Marinaci-----
(na tu dobu to bol koniec )
tak to je pravda v jednotke ked som to hral prvy krat no reku neviem ci si ku kompu nedonesiem hajzel ale potom som si povedal ze je to len hra a ze musim to prejst tak tie misie v 1 som presiel vsetky na directors cut za vsetkych celu hru aj tie bonusy a 2 to bol uz totalny koniec za aliena som to presiel za predatora asi do predposledneho kola a za marina do druheho kola lebo tie prve dve tam nic nebolo a v datadisku k 2 som to presiel za toho krizenca predatora s votrelcom a za predatora tiez asi do predposleneho kola a za marina asi prve dve kola som mozno presiel ale v tom datadisku bolo strasne vela facehuggerov (ty mali pavuci co som vam prisaju na tvar) tak tym duplom to bolo horsie lebo som nevedel od kial vyskoci no proste PECKOVA HRA tesim sa na 3 a Aliens:Colonial Marines ale uz som pocul ze to v niektorych statoch zakazali uz teraz pred vyrobou predavat tak to bude pecka
Ja som bol posraný aj keď som hral AVP2 za votrelca, keď som bol to malé behajúce hovno a všade ma hladali, no mal som dosť
Ale jednoznačne u mňa víťazí Silent Hill - hral som jednotku a čtvorku a pri oboch som sa bál aj dýchať.
Pre mňa je to jednoznačne Bioshock. Celá hra mala skvelú atmosféru a po dohratí som sa naozaj chvel ako po pozretí vynikajúceho hororu. Pri pohybe po tmavom prostredí som vždy už len čakal, kedy na mňna z rohu vyskočí nejaký splicer alebo opäť započujem spev nejakej matky plačúcej nad kočíkom svojho dieťaťa Hudba v hre taktiež grandiózna.
volalo sa to nosferatu, bolo to o upiroch a priznam ze vo svojich 15tich ked som to hral v noci so sluchadlami na usoch, zakradal som sa po nakom hrade s krizom v ruke a zo stropu na mna vyskocil naky parchant tak som sa skoro potentoval, uplna popi*ofka, dnes by ma to asi tak nezabilo, ale vtedy.. fuuuu... uprimne .. co sa mna tyka tak fear abo doom sa nechyta
Gangy napísal:Call Of Cthulhu: Dark Corners Of the Earth
zacal som prechadzat vlakno ci niekto napise call of cthulu a pozrimeze zjavne nie som sam co sa pri tej hre bavil alebo skor bal? priznam sa, hraval som to vzdy v noci a nikdy som to nevydrzal dlhsie ako hodinu - dve (ked som to hral mal som 26 rokov..) mam velku predstavivost a som relativne citlivy clovek, viem podlahnut podnetom v hrach filmoch a nerobi mi problem sa rozplakat pri dojimavej scene... o to viac ma tato hra vtiahla a fakt som sa pri nej bal (samozrejme v ramci zabavy, emocie by nikdy nemali ovladnut rozum a zdravy usudok)
Pre mna este ked som mal ale 8 rokov bola najhroznejsia Resident evil 3 nemesis.. ja som sa tak bal ze som to radsej brata nehal hravat uplne som bol posraty xD ved tu je intro
->slavo<- napísal:tak garantujem vam ze sa zlaknete ked si zahrate hru Resident Evil:3 nemesis . som sa raz skoro posr4l ,ked som hru hral na sluchatkach isiel som po takej ulicke uplne ticho a znicoho nic bum tresk rozbylo sa okno a spustila sa fakt strasidelna hudba a vsade zombici a vrany . v hre je mrte takychto scen jeto podlamna najstrasidelnejsia hra nasvete .
j
podla mna tiez brutal..
//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 16:47 )
Voloda737 napísal: Tak to si počkaj na neskorší postup v hre Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al...