GTA 4
-
Royalflush
Guru wannabe
Ach jaj ty moralistaMastros napísal:Pre toto by som dal tuto hru znicit. Same nasilie, iluzia "gangsta life", hodinou hrania sa inteligencia znizi o jeden bod inteligencneho kvocientu (minimalne v tomto pripade) aj vdaka amikovskemu rapu... Vacsiu - bez pardonu - pi*ov*** mozes uz len nakreslit.
Ukazal si svoje vytvory aj maminke a tatinkovi?
Pozri si dalsie jeho videa a uvidis, ze si robi srandu. Napriklad Koniec je velmi kvalitny kusok
A Teply predavac je toho jasnym dokazom, ved taky soundtrack a zladenie s hudbou nenajdes vsade.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Čaute,
Mám takú otázočku. Aký PC je treba na to, aby si človek zahral GTA 4 na plných detailoch v rozlíšení 1280x1024 a to nevyžadujem ani antialiasing. Plné detaily myslím plné detaily, čiže high - highest na všetkom a view distance a všetky nastavenia na 100 a to posledné na 60.
Trošku mi hlo žlčou, keď som zistil že Crysis hrám v pohode plynule a GTA 4 ku, nie datadisk, keď si chcem vychutnať v Crysis štýle, tak ani za svet. Na AMD Phenom II 965, HD 4890 2 GB a 4 GB 667 MHz DDR2 ram, mi GTA 4 ide v náročnejších scénach 15-20 fps?
interiériy sa držia na 60 fps, ale prečo sú všetky exteriéry nehrateľné? Čo za magorov vydalo tak žalostne neoptimalizovanú hru? Prečo si treba znižovať detaily, aj 2 roky po vydaní hry? Nejaké nápady mimo zníženia detailov a kúpenia nejakého šialeného CF, alebo SLi v podobe dual 5970, alebo GTX 285?
Mám takú otázočku. Aký PC je treba na to, aby si človek zahral GTA 4 na plných detailoch v rozlíšení 1280x1024 a to nevyžadujem ani antialiasing. Plné detaily myslím plné detaily, čiže high - highest na všetkom a view distance a všetky nastavenia na 100 a to posledné na 60.
Trošku mi hlo žlčou, keď som zistil že Crysis hrám v pohode plynule a GTA 4 ku, nie datadisk, keď si chcem vychutnať v Crysis štýle, tak ani za svet. Na AMD Phenom II 965, HD 4890 2 GB a 4 GB 667 MHz DDR2 ram, mi GTA 4 ide v náročnejších scénach 15-20 fps?
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja to hram na Intel Core i5 @ 3800MHz, 2x2GB Kingston DDR3, a 4890 1GB na full detailoch. Samozrejme view distance mam na cca 32, nemam prekroceny ten limit grafickej co ukazuje dole. Skus dat benchmark a upni vysledok ... Tu je moj(Cpu ukazuje 2.67 ale v skutocnosti je na 3.8 )
tak zatial hram The ballad of gay Tony a ten pribeh je super
, gta iv som este nehral tak nechcem porovnavat ale tbogt ma ukazkovy pribeh.
grafika je taka ista v gta iv a datadiskoch? ak ano tak netusim preco nato potrebujete take silne pccka
ak vam vydaju tie datadisky na pc tak sa mate na co tesit
grafika je taka ista v gta iv a datadiskoch? ak ano tak netusim preco nato potrebujete take silne pccka
-
Daggertail
Light Professional
-
uplink
VIP
antialiasing zapnem modom a funguje downscalingom [google]. Je fakt pekný, neznižuje ani výkon hry, ale stále je to nehrateľné. A to hrám s patchom 1.0.4 hmm...Toy M@ch!n3 napísal:no ja som to hral na C2Q Q6600, GF8800GTS 640 a 2x2GB OCZ Fatal1ty 800MHz vsetko na full pri 1680x1050 a behalo to od 25fps vyssie (obcas to padlo nizsie)btw antialiasing v hre nezapnes kedze to ani nepodporuje
hmm spravím ten benchmark, možno mám len niečo na sračku nastavené, ale futuremark aj vantage mi fičí dobre, tak nechápem
tiene sú na <> aj na konzoliach, aj na PC [hral som originál GTA 4 na všetkých troch platformáchR4D0 napísal:mne akurat pripadaju zle spravene tiene ale to som si vypol sice to vyzera trochu cudne ale aspon grafika ostatnych veci je lepsia
Idem to vyskúšať ešte raz uvidím čo to dá.
Ďakujem za rady!
-
uplink
VIP
Čo viac dodať, GTA 4 má na pikachu zoptimalizovaný benchmark? Average: 47 fps, ingame na začiatku keď som tak mám 18-22 
Tak to už je na mňa moc. Teraz mi pre istotu zmizli autá a len poletujú svetlá a ľudia v nich a seká to jak prasa
...GTA 4 sa asi neznáša s ATi ináč to nevidím.
Tak to už je na mňa moc. Teraz mi pre istotu zmizli autá a len poletujú svetlá a ľudia v nich a seká to jak prasa
- Prílohy
-
- gta-benchmark.gif
- (67.64 KiB) 186 stiahnutí
-
DAMON88
Professional
ach jo uz si konzolak ?Filipito napísal:tak zatial hram The ballad of gay Tony a ten pribeh je super, gta iv som este nehral tak nechcem porovnavat ale tbogt ma ukazkovy pribeh.
grafika je taka ista v gta iv a datadiskoch? ak ano tak netusim preco nato potrebujete take silne pccka![]()
Hral som to u kamaráda a neni to až tak dobré jak to všetci vychvalujú. Podla mna už SA nič moc neprinieslo, samozrejme že tvorcovia si to vykompenzovali velkou mapou a možnostami (tuning, atd..) ale oproti Vice City prinieslo menšie novinky, no a po dvojdňovom hraní IV musím povedať že som dosť sklamaný. Ok príbeh je reálnejší a temnejší ale WTF prečo ?! Mna vždy bavilo GTA pre jeho haluznú atmosféru..vážnost nech si nechajú do mafie 2. A IV teda moc haluzná neni a ked si odmyslím tu grafiku a Rage engin tak je to na priemere hier typu True Crime 2 alebo Godfather 1 (čo sú o pár rokov staršie hry).
-
frankocean11
Medium Star
SAVE 100%
Hej caute mam provlem so SAVOM
Stiahol som 100% save a nejde proste sa neneacita neviete navod ako ten save tam dat a ja ked dam do korenoveho adresara to CopyXLiveResources a xlive dam ano a nespusti sa mi hra neviem kde je chyba .
OS mam WIN 7 64bit
Stiahol som 100% save a nejde proste sa neneacita neviete navod ako ten save tam dat a ja ked dam do korenoveho adresara to CopyXLiveResources a xlive dam ano a nespusti sa mi hra neviem kde je chyba .
OS mam WIN 7 64bit