GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

janulko: Daruj mi PC a chod sa liecit. :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mastros napísal:Pre toto by som dal tuto hru znicit. Same nasilie, iluzia "gangsta life", hodinou hrania sa inteligencia znizi o jeden bod inteligencneho kvocientu (minimalne v tomto pripade) aj vdaka amikovskemu rapu... Vacsiu - bez pardonu - pi*ov*** mozes uz len nakreslit.

Ukazal si svoje vytvory aj maminke a tatinkovi?
Ach jaj ty moralista :D
Pozri si dalsie jeho videa a uvidis, ze si robi srandu. Napriklad Koniec je velmi kvalitny kusok :) Ja som sa na nich pobavil a vobec sa mi nezda, ze by to prave Janulko myslel vazne :lol:
A Teply predavac je toho jasnym dokazom, ved taky soundtrack a zladenie s hudbou nenajdes vsade.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Čaute,

Mám takú otázočku. Aký PC je treba na to, aby si človek zahral GTA 4 na plných detailoch v rozlíšení 1280x1024 a to nevyžadujem ani antialiasing. Plné detaily myslím plné detaily, čiže high - highest na všetkom a view distance a všetky nastavenia na 100 a to posledné na 60.

Trošku mi hlo žlčou, keď som zistil že Crysis hrám v pohode plynule a GTA 4 ku, nie datadisk, keď si chcem vychutnať v Crysis štýle, tak ani za svet. Na AMD Phenom II 965, HD 4890 2 GB a 4 GB 667 MHz DDR2 ram, mi GTA 4 ide v náročnejších scénach 15-20 fps? :? interiériy sa držia na 60 fps, ale prečo sú všetky exteriéry nehrateľné? Čo za magorov vydalo tak žalostne neoptimalizovanú hru? Prečo si treba znižovať detaily, aj 2 roky po vydaní hry? Nejaké nápady mimo zníženia detailov a kúpenia nejakého šialeného CF, alebo SLi v podobe dual 5970, alebo GTX 285?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

no ja som to hral na C2Q Q6600, GF8800GTS 640 a 2x2GB OCZ Fatal1ty 800MHz vsetko na full pri 1680x1050 a behalo to od 25fps vyssie (obcas to padlo nizsie) :) btw antialiasing v hre nezapnes kedze to ani nepodporuje
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ja to hram na Intel Core i5 @ 3800MHz, 2x2GB Kingston DDR3, a 4890 1GB na full detailoch. Samozrejme view distance mam na cca 32, nemam prekroceny ten limit grafickej co ukazuje dole. Skus dat benchmark a upni vysledok ... Tu je moj(Cpu ukazuje 2.67 ale v skutocnosti je na 3.8 )
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak zatial hram The ballad of gay Tony a ten pribeh je super :) , gta iv som este nehral tak nechcem porovnavat ale tbogt ma ukazkovy pribeh.
grafika je taka ista v gta iv a datadiskoch? ak ano tak netusim preco nato potrebujete take silne pccka :)
ak vam vydaju tie datadisky na pc tak sa mate na co tesit
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

v gta4 na pc je lepsia grafika ako na konzolach ,preto je to tak narocne:)
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa R4D0 »

mne akurat pripadaju zle spravene tiene ale to som si vypol sice to vyzera trochu cudne ale aspon grafika ostatnych veci je lepsia
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:no ja som to hral na C2Q Q6600, GF8800GTS 640 a 2x2GB OCZ Fatal1ty 800MHz vsetko na full pri 1680x1050 a behalo to od 25fps vyssie (obcas to padlo nizsie) :) btw antialiasing v hre nezapnes kedze to ani nepodporuje
antialiasing zapnem modom a funguje downscalingom [google]. Je fakt pekný, neznižuje ani výkon hry, ale stále je to nehrateľné. A to hrám s patchom 1.0.4 hmm...
Nadeo napísal:Ja to hram na Intel Core i5 @ 3800MHz, 2x2GB Kingston DDR3, a 4890 1GB na full detailoch. Samozrejme view distance mam na cca 32, nemam prekroceny ten limit grafickej co ukazuje dole. Skus dat benchmark a upni vysledok ... Tu je moj(Cpu ukazuje 2.67 ale v skutocnosti je na 3.8 )
hmm spravím ten benchmark, možno mám len niečo na sračku nastavené, ale futuremark aj vantage mi fičí dobre, tak nechápem :(. Áha, Core i5 3.8 GHz fuf, to možno vysvetľuje veľa :). Myslím že i5 na 3.8 GHz má taký výkon ako i7 940?
R4D0 napísal:mne akurat pripadaju zle spravene tiene ale to som si vypol sice to vyzera trochu cudne ale aspon grafika ostatnych veci je lepsia
tiene sú na <> aj na konzoliach, aj na PC [hral som originál GTA 4 na všetkých troch platformách :?]

Idem to vyskúšať ešte raz uvidím čo to dá.

Ďakujem za rady!
Filipito
Darca
Darca

nj tiene su strasne, ale nocne mesto je proste cool :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Čo viac dodať, GTA 4 má na pikachu zoptimalizovaný benchmark? Average: 47 fps, ingame na začiatku keď som tak mám 18-22 :?

Tak to už je na mňa moc. Teraz mi pre istotu zmizli autá a len poletujú svetlá a ľudia v nich a seká to jak prasa :/...GTA 4 sa asi neznáša s ATi ináč to nevidím.
Prílohy
gta-benchmark.gif
(67.64 KiB) 186 stiahnutí
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Filipito napísal:tak zatial hram The ballad of gay Tony a ten pribeh je super :) , gta iv som este nehral tak nechcem porovnavat ale tbogt ma ukazkovy pribeh.
grafika je taka ista v gta iv a datadiskoch? ak ano tak netusim preco nato potrebujete take silne pccka :)
ak vam vydaju tie datadisky na pc tak sa mate na co tesit
ach jo uz si konzolak ? :(
Filipito
Darca
Darca

Yes :)
tbogt dohrane, posledna misia je super ;) , idem prejst lost and damned
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

A ako hodnotite xboxovu verziu ?
OT:PF 2010 :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

co som ja mal moznost hrat asi tyzden konzolovu tak na PC verziu sa nechyta ani omylom teda po grafickej stranke samozrejme inak je to v podstate to iste :wink:
taktiez PF2010 :)
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Hral som to u kamaráda a neni to až tak dobré jak to všetci vychvalujú. Podla mna už SA nič moc neprinieslo, samozrejme že tvorcovia si to vykompenzovali velkou mapou a možnostami (tuning, atd..) ale oproti Vice City prinieslo menšie novinky, no a po dvojdňovom hraní IV musím povedať že som dosť sklamaný. Ok príbeh je reálnejší a temnejší ale WTF prečo ?! Mna vždy bavilo GTA pre jeho haluznú atmosféru..vážnost nech si nechajú do mafie 2. A IV teda moc haluzná neni a ked si odmyslím tu grafiku a Rage engin tak je to na priemere hier typu True Crime 2 alebo Godfather 1 (čo sú o pár rokov staršie hry).
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

BTW ked je tu rec o true crime tak tu je niaky trailer na novy diel a nevyzera zle :)
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

DAMON88 napísal:BTW ked je tu rec o true crime tak tu je niaky trailer na novy diel a nevyzera zle :)
ten trailer som videl, celkovo ma ale True Crime moc nezaujalo..jednotka bola katastrofalna (ovladanie) a dvojka zasa nudná, hoci pokrok tam bol dosť poznať. Každopádne by som trojku zo zvedavosti odskúšal, ak mi vobec pojde spustiť :shock:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

smoldo56 napísal:.... a ked si odmyslím tu grafiku a Rage engin ...
Nechcel si povedať grafiku a euphoriu ? RAGE je graficky engine . Tak hovoriš o jednej veci :X
frankocean11
Medium Star
Medium Star

SAVE 100%

Príspevok od používateľa frankocean11 »

Hej caute mam provlem so SAVOM
Stiahol som 100% save a nejde proste sa neneacita neviete navod ako ten save tam dat a ja ked dam do korenoveho adresara to CopyXLiveResources a xlive dam ano a nespusti sa mi hra neviem kde je chyba .
OS mam WIN 7 64bit
Napísať odpoveď