Zilina Max Bankomaty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Zilina Max Bankomaty

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Takze, ako student bezpecnostneho manazmentu (a narozdiel od ostatnych studentov velky fanusik zbrani,vybusnin,kriminalistiky, bezpecnosti atd. atd. atd.) som si vsimol,ze z tretieho poschodia oddelenia obchodneho domu MAX vidno krasne, nadherne ba priam bozsky na bakomat slovenskej sporitelne. Okrem toho ze sa mozme vsetci ktori tam stojime kochat vyhladom na zenske prsia vo vystrihoch, vidno krasne na celu konzolu ciselnu aj na monitor, cize vidno kazdeho pin kody, plus sumy ktore vyberaju. Siel som to nahlasit na sbs-ku, statocne ma odbili tym ze maju na starosti len objekt a bankomaty si spravuju ine spolocnosti. Volal som do slovenskej sporitelne kde mi extremne neochotne a znudene povedali ze v poriadku ze sa na to pozru. Tak nech sa kurnik na to pozru ved to je pruser ked sa na to da tato pozerat!!!! Koho tieto veci nezaujimaju alebo si ich nevsima,tak nech temu hned neuraza, ale kazdy bezpecnostny technik alebo clovek ktory sa vyzna v tychto veciach by mal vediet ze treba dodrzat iste bezpecnostne predpisy, a aj ked ja osobne ich este vsetky neovladam myslim si ze takto by ten bankomat umiestneny byt nemal!!! Co lutujem ze som vam nespravil foto z tretieho poschodia ako to tam je. . . (alebo tych troch ciernovlasok ktore sa tam vystriedali behom desiatich minut)
Kludne diskutujte k teme ci ste si to vsimli tiez, alebo na inom mieste, alebo ste take daco boli uz nahlasit.
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty Klient si ma vo vlastnom zaujme kontrolovat ci ho niekto nevidi pri zadavani PINu.
Ja ho pisem tak ze ruku polozim tak ze dlanou zakryjem Numericky blok a cisla pisem prostrednikom a prstennikom.
Nic nieje vidno a nemam problem ...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Shark NX napísal:qwerty Klient si ma vo vlastnom zaujme kontrolovat ci ho niekto nevidi pri zadavani PINu.
Ja ho pisem tak ze ruku polozim tak ze dlanou zakryjem Numericky blok a cisla pisem prostrednikom a prstennikom.
Nic nieje vidno a nemam problem ...
to teda hej, ono ludia si to aj prikryvaju dlanou niektori ale je to tak ci tak vidno uplne z hora a ked je to este trosku do ikma ked mas uhol pohladu tak to nezakryjes, teda aspon co sme my pozerali z hora tak nemali sancu to ludia skryt ani ked dali ruku ten tvoj sposob nerobil asi nikto klasika iba rukaa druhou tuka, ale tiez bolo vidno ako pisem....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak nech vie moj PIN ... Aj tak mu to nic neda ... Nech si dojde po kartu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Shark NX napísal:Tak nech vie moj PIN ... Aj tak mu to nic neda ... Nech si dojde po kartu.
Hej, pin sam o sebe nie je velmi uzitocne vediet, ale ak si to vsimnu ludia, ktori maju zariadenie na citanie kariet, tak ho tam mozu nainstalovat a pin kody bezpecne zistovat z daneho obchodneho domu, nasledne vyrobit kopie kariet a zneuzit ich.
qerty: ty si urobil dobre, ze si to nahlasil banke, no ak sa im s tym nechce babrat tak je to ich vec, mozes to este nahlasit do televiznych novin, potom s tym urcite budu nieco robit :)
PS: tiez zadavam pin tak nejak zvlastne, ze vlastne dlanou zakryvam cisla a do klavesnice tukam ukazovakom, prostrednikom a prstenikom :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na vacsine je uz Nainstalovany ten zeleny Šajs proti montazi citacky.
Cize toho sa moc nebojim a na vacsi obnos mam Kreditku ktoru musim SMSkou Autorizovat pred vyberom z Bankomatu.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Ako to dopadlo :smt044
Zmenilo sa nieco ?
Vytrihov si cez leto uzijem ci uz v praci alebo len tak vonka dost a Do Maxu nakupovat nechodim. :smt048
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

qwerty tak nad bankomat nalep tvoju fotku s napisom, sledujem vas. A uvidis ze ludia sa zacnu rpi vyberani penazi obzerat ci ich nesledujes, pripadne pouziju iny bankomat. A vyriesene. Aj v banke ti daju odmenu za to ze nemuseli nic robit, aj ludia budu v bezpeci ty bezpecnostny technik :wink:
A keby ani to nahodou nezabralo, tak sa tam prestan pozerat a vyuzi svoj volny cas pisanim novych uber tem na hojka : )

PS. už som sa zlakol ze sa v tovojm okoli neudialo nic zaujimave, temy hodne kedze su sviatky divnych veci sa teraz deje neurekom. Zas raz si nesklamal
PS2 PF2010 : )
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Zase sa tu nehadajte ako male deti.
Ked to banke nevadi, treba ist vyzsie :lol:
Kamaratka robi redaktorku v zilinskom vecerniku.
Urcite o tom rada napise a upozrni ludi co je uz vyse stala zalezitost a nikto!!! to neriesi :twisted:
Pripadne do toho zamotame televiziu, ved s platobnymi kartami okolo toho je stale cosik a hlavne teraz cez vypredaje a vianocne sviatky je myslim si tato tema dost aktualna. :D
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:lol:
Vacsinou chodi cela banda vybavena vysielackami fotakmi teda najmodernejsiou technikou.
By si sa nestacila cudovat ako dobre to tie *****/doplne si co uznate za vhodne/ maju perfektne zorganizovane :)
Napísať odpoveď