Red Bull Crashed ice

O športe...
valki5
Light Expert
Light Expert

Red Bull Crashed ice

Príspevok od používateľa valki5 »

Red Bull Crashed ice si ako nový druh adrenalínového športu získava stále viac a viac priaznivcov.Ide o unikátnu kombináciu korčulovania a zjazdu štyroch pretekárov na jednej trati naraz,kde sa na akciu nečaka a napätie medzi súťažiacimi je viditeľné od štartovného výstrelu až po pretnutie cielovej pásky. Ice cross downhill-slovensky“zjazd na korčuliach v ľadovom koryte“.Jedná sa o neuveriteľnú šou jazdcov rútiacich sa rýchlosťou takmer 70 km/h v tesnej blízkosti divákov. Pre amatérov križujucich na svojich korčuliach rybní za chalupou nepredstaviteľná úloha – dostať sa do cieľa bez zranenia.Atmosféru dokresluje aj fakt,že sa štartuje za umelého osvetlenia.Nezabudnuteľný zážitok pre všetkých účastníkov.
http://www.mojevideo.sk/video/6056/zjaz ... oryte.html
Moje otazky su,ci by ste si takyto adrenalin niekedy vyskusali,a ci ucastnici su podla vas hokejisti alebo obycajny ludia ktory maju talent na korculovanie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Myslím, že títo korčuliari nemusia byť zrovna hokejisti, ale proste to na korčuliach vedia. Najdôležitejšie je asi maximálna sústredenosť na všetky nerovnosti dráhy a odvaha. Keby som mal možnosť, tak by som si to aj vyskúšal, ale to by som musel mať menšiu konkurenciu ako týchto profesionálov :D
Napísať odpoveď