zvuk-efekty
-
IndexPrint
Light Expert
zvuk-efekty
Zdravim,
cez redukciu mam do PC zapojenu gitaru. Rad by som si vsak uzil zvuky, ktore pri kombe zabezpecuju efekty:) Existuje program, ktory by mi to umoznil na pocitaci?
cez redukciu mam do PC zapojenu gitaru. Rad by som si vsak uzil zvuky, ktore pri kombe zabezpecuju efekty:) Existuje program, ktory by mi to umoznil na pocitaci?
-
IndexPrint
Light Expert
-
lekoklatik
VIP
-
IndexPrint
Light Expert
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
aký máš OS?
Guitar Rig 3 je veľmi dobrý, ale musis tam hodiny vsetko nastavovat, ale aj samotnymi equalizermi v programe sa stači kus pohrať a oni potlačia šum
Potom Guitar FX - bez netu nejde, musíš byť proste pripojený na net, stade preberá zvuky. Je podstdatne jednoduchší jak Rig
Dá sa to, ale priprav si nervy
Ale kombo nič nenahradí.
Guitar Rig 3 je veľmi dobrý, ale musis tam hodiny vsetko nastavovat, ale aj samotnymi equalizermi v programe sa stači kus pohrať a oni potlačia šum
Potom Guitar FX - bez netu nejde, musíš byť proste pripojený na net, stade preberá zvuky. Je podstdatne jednoduchší jak Rig
Dá sa to, ale priprav si nervy
Ale kombo nič nenahradí.
-
IndexPrint
Light Expert
-
IndexPrint
Light Expert
-
IndexPrint
Light Expert
ale v tych programoch musiš aj si vybrať trebars skreslený kanál... ak ti ide čistý, tak musí aj skreslený... v th1 sa treba pohrať s nastavením aparatu, alebo v guitar rigu vybrať banku rpe metal trebars... samožrejme gitaru pichaj do line in, a taktiež si line in vyber ako prioritny, može sa stat že piska lebo maš mic prioritny...
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: zvuk-efekty
Stiahol som si ten overloud TH1
a ked si dám asio do audio settings, no... hrá to nejako, ale strašne velkú odozvu to má... a ked nastavím z 960 na povedzme 512 alebo 320 samples tak vobec nereaguje, ani neukazuje kontrolka v programe že registruje gitaru pls pomoc
že 960.. .preboha
daj tam 256... a ked to nejde, tak to je problem
-
IndexPrint
Light Expert
mne to makalo uzasne...no...maval som problemy, napr po zapnuti skypu mi prestal ist a naskocil az po restarte PC...prednedavnom som si nainstaloval isty audio program na nahravanie a upravu, a odvtedy mi Overloud nefunguje vobec. Problem nevyriesilo ani odinstalovanie toho programu
(((