Gangy napísal:Mna cestina nesere, skor to ze na TL nedavno vysiel dost obsirny DLC pack na Mass Effect, ale na steame som ziadny DLC content pren nenasiel. Znamena to ze ak si kupim mass effectna steame tak tam tie DLCcka nenapcham?
Konecne TRINE pod 5E! .. Inak su tam len 4 akciovky - mozem cakat, ze v priebehu tych 24 hodin, tam este nieco pribudne? Podobne ako u Crysis? (to bola recnicka otazka, necakam ze mi na nu niekto z vas vie odpovedat )
tak som skusil ten trials aj na domacom PC, kde mam win xp sp3 a takisto po urcitej chvili ma to hodi do windowsu s erorom program prestal pracovat - uz fakt nechapem
rochedo napísal:tak som skusil ten trials aj na domacom PC, kde mam win xp sp3 a takisto po urcitej chvili ma to hodi do windowsu s erorom program prestal pracovat - uz fakt nechapem
mne to ide normalne len ma hneva ze nefunguju servery, ako by mali a nechcu sa mi otvorit dalsie trate
no ako inak bude vyzerat hra z roku 2004 - ja som sa k fahrenheitu dostal niekedy zaciatkom roka 2009 a - nelutoval som
Inak k cestine na Mass Effect - nahodil som ju tam, aj sa tvari ze funguje, no zatial co som to skusal len prvych 10 minut hrania, uz ma vyhodilo ze chyba nieco
Vyzera staro, ale ja ako viac akcny hrac som tuto adventuru dohral s radostou Mas viac koncov, takmer vzdy si mozes vybrat svoju cestu dejom z niekolkych moznosti a tym potom ovplyvnis aj dalsi dej. Pozri si nejake recenzie a uvidis