Lub0$ napísal:Mno, takze, nejake moje pokusy o HDRka...snad sa budu pacit
// (inac mne sa nepaci sum, ktory som dodrbkal tym ze som zabudol na ISO)
mrte fotky, sú z UK? Majú tam krásnu prírodu. Nie som fotograf, ani nič profi čo sa fotiek týka, ale fotky sa mi páčia veľmi. Majú ppči atmosféru, totálna fantasy krajinka. Ale tak tie farby sú také kvôli high dynamic range, správne?
Uplink, ano HDR....prva foto zlozena z troch fotiek ked sa nemyslim...a ta druha asi len z dvoch, koli zvyrazneniu farieb trosku. Su z UK, jasne...zeby ta priroda bola az taka uzasna to ti neviem povedat
Ale dik za pochvalu
kukni sa pri zvacseni ze aky je - ci farebny alebo monochromaticky... ak farebny da sa to cez PS v LABe cez A a B kanaly trosku spravit, ak monochromaticky tak toho vela nespravis - monochromaticky vyzera dobre na ciernobielej fotke - pripomina zrno kinofilmove totiz
Maki napísal:kukni sa pri zvacseni ze aky je - ci farebny alebo monochromaticky... ak farebny da sa to cez PS v LABe cez A a B kanaly trosku spravit, ak monochromaticky tak toho vela nespravis - monochromaticky vyzera dobre na ciernobielej fotke - pripomina zrno kinofilmove totiz
prave naopak... druhá perfektná, prvá nudná s nepeknou oblohou
fotky su pekne, ale zdaju sa mi veeelmi neostre. predpokladam ze si fotil zo stativu, tak radsej priclon a daj dlhsi cas a po zmenseni fotiek ich treba doostrit. kompozicne by som to asi riesil inak ale to je tvoja vec.
Dejf, ako pisal Maki. Ta krajinka bola zlozena iba z 2 fotiek, ked sa dobre pamatam. Islo mi len o taky kontrast a zvyraznenie farieb, nic viac.
Zelovoc, hej fotene na stative a tiez niesom spokojny s ostrostou...ale dakujem za rozumnu pripomienku...take rady a kritiku ocakavam, kedze sa na tom poucim, cenim si to, dik