SPZ TYPU BA-111
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Shark NX, práveže mne všetky ostatné evokujú niečo úplne iné, BE ako keď kozy bľačia dakde na lazoch, BI mi evokuje čosi iné, za čo si z nás bude celá republika robiť prdel
a BD či BT mi evokujú skôr dáky Bardejov či Blatnú na Ostrove
BA je BA, ale prijal by som vidieť značky typu BL-AZON1, BL-ATO66, BL-OKADA a podobné 
EČVL nemožno prideliť, ak držiteľ vozidla žiada o pridelenie EČVL:
- prideleného inému vozidlu
- v ktorom sa nachádzajú hanlivé, zosmiešňujúce, pohoršujúce alebo urážajúce výrazy alebo ktoré v kombinácii s označením okresu tvorí takéto výrazy
- v ktorom sa nachádza názov alebo skratka názvu štátneho orgánu, politickej strany alebo politického hnutia alebo ktoré v kombinácii s označením okresu tvorí takýto názov alebo jeho skratku
- v ktorom sa nachádza text podporujúci alebo propagujúci hnutie, ktoré preukázateľne smeruje k potláčaniu práv a slobôd občanov alebo hlása národnostnú, rasovú, triednu alebo náboženskú neznášanlivosť alebo ktoré v kombinácii s označením okresu tvorí takýto text
- obsahuje písmená s diakritickým znamienkom alebo malé písmená
Momentálne (27.12.2009) výsledky hlasovania sú jednoznačné...
Hoci ja by som radšej prijal BT... Takto budú mať zase osoby s poškodeným sebavedomím priestor na poznámky typu "aha, BLbec" či "BLavák" a podobne...
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Shark NX
Addict
Sorry Fabo ... Nebolo to tak myslene. Len vacsina znamych hlasuje za BT.
Za cias starych SPZ sme mali BLE xx xx. Ale tiez som to nemal v laske.
Slovenske SPZ su spravene velmi prehladne ... Povedal by som ze najprehladnejsie v EU.
Skratka BL pre Bratislavu mi vobec nesedi ci uz z dovodu Skratky alebo kvoli spajaniu s "pseudonymom" Blava
Za cias starych SPZ sme mali BLE xx xx. Ale tiez som to nemal v laske.
Slovenske SPZ su spravene velmi prehladne ... Povedal by som ze najprehladnejsie v EU.
Skratka BL pre Bratislavu mi vobec nesedi ci uz z dovodu Skratky alebo kvoli spajaniu s "pseudonymom" Blava
-
Plexxak
Medium Star
znacky BL sa pouzivali aj v 90. rokoch kym v 1997 neprisiel ten novy tvar co sa pouziva doterazplusminus napísal:tak tak, dedo mal BL a pohoda jahoda, aspon si to praveze nebudu ludia mylit...sice, asi generacia po 89tom asi to nepozna vobec /alebo zriedka/..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
asi budem OT ale chcem sa spytat ci je mozne ze nejakemu tardovi z Kontrafaktu povolili takuto SPZ: http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... 647&ref=mf
ak hej kolko tych veci co ma na SPZ musel vybafkat aby mu taku povolili?
ak hej kolko tych veci co ma na SPZ musel vybafkat aby mu taku povolili?
-
Kibo
Hardcore addict
Vidno to podľa písma, že to je len imidžovka. Na zrazoch sa toho predá na kilá... A tam to aj vzniklo
http://www.scooter-tuning.sk/forum/view ... =13&t=2126
http://www.scooter-tuning.sk/forum/view ... =13&t=2126
-
Hellboy248
Guru wannabe