Nedavno som rozmyslal nad tym, ci v mojej generacii(som narodeny 1989, tak dajma tomu roky narodenia 1985-1992) este existuje laska na cely zivot. Moji kamarati a blizsi znamy sa pohybuju v rozmedzi rokov 17 az 28 rokov. Su to ludia, ktorych poznam dost dobre na to, aby som len z pohladov poznal na co myslia
Dvaja kamarati sa rozhodli, ze vyskusaju najskor spolocne byvat, pred tym, nez sa zoberu. Jedny sa rozisli po roku a druhy po roku a cca troch mesiacoch.
Ini su spolu(ak sa to tak da nazvat) asi 5 rokov, ale to asi len vdaka tomu, ze sa vyventiluju... pohadaju sa, rozidu sa(teda sa skor nestykaju a nerozpravaju asi tyzden-dva) a zase sa daju dokopy. Myslim, ze keby sa zobrali, tak maju rozvod tak do troch rokov.
Kedze 25 az 28 rocni ludia su podla mojho nazoru celkom vyzreli a je cas zakladat rodinu, je mozne, ze este stale nenasli svoju lasku na zbytok zivota ? Alebo to dopadne tak, ze sa svojich partnerov "najedia" a potom uz maju dost ? Zalezi generacii "dvadsiatnikov" len na fyzickom vztahu ? Ma celozivotna laska este stale miesto v nasich srdciach ?
Rad si precitam vase nazory na vec(situaciu).