prevod - vyvojovy diagram
-
tina.olbreitova
Amateur
takže v konečnom dôsledku je to takto správne hej??? prevod z 10 do 2 sústavy a vypisovanie od najvyššej hodnoty...
- Prílohy
-
- prevod.doc
- (103.5 KiB) 26 stiahnutí
No kontroloval som iba spravnost algoritmu(To by uz myslim malo byt dobre) , nie to ako si ho zakreslila.
K tomu zakreslenie: Mam to otvorene iba ceez Google Docs, takze neviem ci mi to zobrazuje tak ako ma...Na oznacenie vstupu sa pouziva rovnobeznik(ak ho tam mas tak sorry). Slovo "nacitaj" by tam byt nemalo. Nacitavat ti staci cislo ktore chces premenit do dvojkovej, takze tie dve zvysne premenne, tam nemaju co robit
V tom obdlzniku nizsie mas 3 prikazy, kazdy by mal byt v osobitnom. Zvysok(i) by mozno bolo lepsie zapisat ako Zvysok nech to vyzera ako pole, lebo prvy zapis vyzera skor zapis funkcie s jednym vstupom. Pri cykle nemusis pisat "repeat" a "until", tam staci len ta sipka. ked mas to vypis(zvysok(i-1)), tak vystup z programu sa znaci tak isto ako vstup, cize rovnobeznikom a to slovo vystup tam uz netreba.
Do buducna je lepsie kreslit to v malovani, alebo ked to tu davas hodit to ako obrazok, lebo napriklad ja(a myslim, ze na tomto fore nebudem sam) nepouzivam word a pri otvarani v inom programe to tvoju schemu trochu rozhadze, kym obrazok zobrazi kazdemu rovnako.
K tomu zakreslenie: Mam to otvorene iba ceez Google Docs, takze neviem ci mi to zobrazuje tak ako ma...Na oznacenie vstupu sa pouziva rovnobeznik(ak ho tam mas tak sorry). Slovo "nacitaj" by tam byt nemalo. Nacitavat ti staci cislo ktore chces premenit do dvojkovej, takze tie dve zvysne premenne, tam nemaju co robit
Do buducna je lepsie kreslit to v malovani, alebo ked to tu davas hodit to ako obrazok, lebo napriklad ja(a myslim, ze na tomto fore nebudem sam) nepouzivam word a pri otvarani v inom programe to tvoju schemu trochu rozhadze, kym obrazok zobrazi kazdemu rovnako.
-
tina.olbreitova
Amateur
čo sa týka tých zbytočných slov ako je výpis, načítaj, to nám tam kázal dať profák tak preto
pokúsila som sa to dať dokopy podľa tvojich rád, snáď to už bude OK. Chcem sa ešte spýtať, či v tom vypis(zvysok(i)) netreba dať tiež hranatú zátvorku,ale asi nie, keďže je to len výpis a či to môže byť v jednom rámčeku s tým i: i-1.
ďakujem, posielam ako jpeg.
pokúsila som sa to dať dokopy podľa tvojich rád, snáď to už bude OK. Chcem sa ešte spýtať, či v tom vypis(zvysok(i)) netreba dať tiež hranatú zátvorku,ale asi nie, keďže je to len výpis a či to môže byť v jednom rámčeku s tým i: i-1.
ďakujem, posielam ako jpeg.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
tina.olbreitova
Amateur
-
tina.olbreitova
Amateur