P: MS-V096-190 MSI NX8500GT-TD256E-HD, 256MB 16X PCI-E

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: MS-V096-190 MSI NX8500GT-TD256E-HD, 256MB 16X PCI-E

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Ospravedlňujem sa hakkerovi, ale nechcem posielať poštou túto VGA, takže len osobný odber v BA, alebo ak je niekto ochotný zaplatiť za Go4, alebo UPS. Cena je fakt len symbolická. Leží mi tu a nemám s ňou čo robiť. Mám onboardovú VGA, takže ani ako záloha neobstojí :? Dostal som sa ku nej tak, že som ju kúpil od známeho ako AGP kartu pre otca za 40-50 evri, ale keď mi doplo že je to PCI-E, tak som ju len položil na poličku a od vtedy tam leží. Má cca rok [pol roka je u mňa, pol roka bola u známeho].

MS-V096-190 MSI NX8500GT-TD256E-HD, 256MB 16X PCI-E (DVI, TV-Out)

Fotku pridám za moment.

Cena: 13 evri

BEZ PAPiEROV, BEZ ZÁRUKY, 98% stav [sú v nej navŕtané dve dierky na chladiči :) preto 98%].
Prílohy
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

caf no pekne aspon SS si mohol napisat... ale v pohode... buduci tyzden idem do BA tak sa pre nu zastavim OK
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Cf,,temu mas zaradenu ako dolezitu !! uprav si to na normal :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hej viem tacosi. Keď predávam veci hlboko pod cenu, alebo darúvam ich, tak ich dávam ako dôležité, aby malo čo najviac ľudí šancu ich kúpiť. Ak predávam veci len o trochu lacnejšie ako v shope, sú normálne. Ok hakker, rezervovaná. SS som Ti nenapísal, lebo som si ju všimol [grafiku] až dnes a od vtedy mi prišlo mrte SSiek :? prepáč. My bad :oops: prečítal som ju, ale zabudol odpísať, ešte raz sorry.
Zamknuté