Tákže zaujímjú ma Vaše názory na toto, predpokladám že aspoň niektorí majú na pokeci nick a ten hacker ukradol údajne infomácie o nich. hm no zaujímavé
Portál Azet.sk bol údajne hacknutý
Portál Azet.sk bol údajne hacknutý
http://pocitace.sme.sk/c/5175797/portal ... knuty.html
Tákže zaujímjú ma Vaše názory na toto, predpokladám že aspoň niektorí majú na pokeci nick a ten hacker ukradol údajne infomácie o nich. hm no zaujímavé
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kto by sa chcel pozrieť z hĺbky na ich databázu: http://igigi.baywords.com/azet-sk-hacked/
-
jjj
Guru wannabe
Krátke zhrnutie a moj názor na to čo sa vlastne stalo..
Nájdete tu..
Nájdete tu..
-
Grim
Darca
...áno, známe bububu...mám tam síce fotky, ale aj keby ich zverejnil tak mi tým nijako neublíži. Maily mi tam chodia len pi*oviny...niesom taký blbý aby som si na azet nechal posielať nejaké oficiálne maily, na to mám reprezentatívnejšiu mailovú adresu...a moje heslo...no to jediné môže byť v ohrození, pretože som vľmi pohodlný na to aby som si zakaždým vymýšľal iné heslo...aj keď som vždy uvažoval že si ho zmaním na nejaké ezpečnejšie...predsalen osem pätiek asi nieje moc bezpečné heslo...
-
jjj
Guru wannabe
NadheraGepid napísal:Kto by sa chcel pozrieť z hĺbky na ich databázu: http://igigi.baywords.com/azet-sk-hacked/
Niekto to urcite zuzitkuje.
Este kuknem na kyberiu ci to tam nieje niekde komplet nahodou
-
jjj
Guru wannabe
Chlapec sa dobre zabava
Admini v azete budu mat par bezsennych noci a pridu asi o vyplaty alebo ich rovno vyrazia
Len tak dalej, kto si nerobi svoju robotu poriadne nema tam co hladat
A.. kludne nech pokracuje, ked to bude mat nejaky efekt...
Neschopni ludia odidu a nahradia ich ti sikovnejsi..
Zlepsi sa bezpecnost .. ved preco nie ze
To uz sa pred par rokmi stalo:IMI napísal:Zaujimave... Ked este hackne NBU SR tak to bude kral potom..
http://blackhole.sk/node/442
rehot...zaujímavejšie by bolo zistiť z koľkých IP adries sa tam ľudia pripájajú...lebo niekto môže mať fúru nickov a sotva je azet natoľko populárny, aby na ňom bolo skutočne 7 miliónov užívateľov, keďže azet na vlastnej stránke píše, že mesačne použije ich e-mailové schránky menej než milión ľudípri útoku podarilo odcudziť informácie o 7 miliónoch užívateľov
v každom prípade, mne to môže byť ganz egal
-
jjj
Guru wannabe
Hmm... asi nechapete co sa stalo ze...
Tak napr priklad:
Muz pracujuci cca 25-30 rokov uspesny podnikatel.
Na azete si do systemu vypnil(pri registracii je to nutne inak vas to ani nezaregistruje):
Meno priezvisko datum narodenia (ip adresa) mesto v ktorom byva mail alternativny v pripade straty hesla + cislo mobilneho telefonu .
Ak si aktivuje balik plus tak defacto firme azet poskytne detaily ako cislo karty cislo uctu nazov banky ip adresu ak platil visa kartou tak aj autorizacny kod uvedeny na nej...
Vsetky tieto veci dokaze sikovny clovek zneuzit.
A skoda je neycislitelna..
Vsetky tieto udaje poskytol firme etech/azet.sk v dobrej viere ze budu v bezpeci a ze sa nikdy nezverejnia a nedostanu sa von.
Vypninit ich musel ak chcel pouzivat sluzby portalu pokec.sk no ich zverejnenie uz odsuhlasit nemusel (je tam take to zaskrtavatko zverejnit priatelom alebo nikomu pripadne nezverejnit vek)
Ako k tomu ten clovek teraz pride hmm

Poslal som im mail s navhom mimosudnej dohody + s hrozbou zaloby za unik mojich osobnych informacii. Ktore svojou chybou a proti mojej voli zverejnili !
Budem vas infomovat ako sa k tomu firma ktora podla svojej web stranky investuje do bezpecnosti miliony postavi
Mne to pride ako nepodareny zrart a oje* na kazdeho slusneho cloveka ktory im v dobrej viere a s pocitom bezpecia zveril svoje osobne udaje.
Tak napr priklad:
Muz pracujuci cca 25-30 rokov uspesny podnikatel.
Na azete si do systemu vypnil(pri registracii je to nutne inak vas to ani nezaregistruje):
Meno priezvisko datum narodenia (ip adresa) mesto v ktorom byva mail alternativny v pripade straty hesla + cislo mobilneho telefonu .
Ak si aktivuje balik plus tak defacto firme azet poskytne detaily ako cislo karty cislo uctu nazov banky ip adresu ak platil visa kartou tak aj autorizacny kod uvedeny na nej...
Vsetky tieto veci dokaze sikovny clovek zneuzit.
A skoda je neycislitelna..
Vsetky tieto udaje poskytol firme etech/azet.sk v dobrej viere ze budu v bezpeci a ze sa nikdy nezverejnia a nedostanu sa von.
Vypninit ich musel ak chcel pouzivat sluzby portalu pokec.sk no ich zverejnenie uz odsuhlasit nemusel (je tam take to zaskrtavatko zverejnit priatelom alebo nikomu pripadne nezverejnit vek)
Ako k tomu ten clovek teraz pride hmm
Poslal som im mail s navhom mimosudnej dohody + s hrozbou zaloby za unik mojich osobnych informacii. Ktore svojou chybou a proti mojej voli zverejnili !
Budem vas infomovat ako sa k tomu firma ktora podla svojej web stranky investuje do bezpecnosti miliony postavi
Mne to pride ako nepodareny zrart a oje* na kazdeho slusneho cloveka ktory im v dobrej viere a s pocitom bezpecia zveril svoje osobne udaje.
-
jjj
Guru wannabe
This is the mail system at host dell161.s.etech.sk.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
<[email protected]>: host firmamail.etech.sk[85.216.244.128] said: 550
5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: firma.azet.sk
(in reply to RCPT TO command)
Adresát: [email protected] <[email protected]>
Dátum: dnes 16:35
Kópia: [email protected] <[email protected]>
Predmet: ****!
Na ich webe maju dokonca nefunkcny mail ma nahlasovanie bezpecnostnych chyb
http://onas.azet.sk/kontakt/
a tam je uvedena mailovka:
Bezpečnosť
e-mail: [email protected]
To si ten admin robi zo mna pi*u alebo co
Tymto u mna firma azet neuveritelne klesla...
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
<[email protected]>: host firmamail.etech.sk[85.216.244.128] said: 550
5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: firma.azet.sk
(in reply to RCPT TO command)
Adresát: [email protected] <[email protected]>
Dátum: dnes 16:35
Kópia: [email protected] <[email protected]>
Predmet: ****!
Na ich webe maju dokonca nefunkcny mail ma nahlasovanie bezpecnostnych chyb
http://onas.azet.sk/kontakt/
a tam je uvedena mailovka:
Bezpečnosť
e-mail: [email protected]
To si ten admin robi zo mna pi*u alebo co
Tymto u mna firma azet neuveritelne klesla...