Idealna/y partner/ka vs kompromis.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ospravedlňujem sa že som ťa nazval hlupákom jjj, ale trvám na tom že táto téma je hlúpa, pretože som toho názoru že taký partner neexistuje.
Ale držím vám palce. Ja som na takéto veci príliš pesimista.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Keby si si precital este aspon raz a poriadne co som pisal. Napisal som ze je to vec kompromisov.
Kebyze cakam na tu pravu tak som do smrti sam. Ja Necakam.
Idem do vztahu aj ked jednoducho citim ze nieje ta prava a ze neostaneme spolu aaaz do smrti zit. Beriem to co pride, az tak to neriesim. Nedokazem byt sam. :(
Tak priatelky striedam, s jednou to vydrzi pol roka, s inou rok, s tretou necele dva roky. Spokojny ?

Lahko sa ti kritizuje ked si este ziaden poriadny vztah nemal a stavim sa ze slovo laska ti tiez nic nehovori ... :hmm:
Tou karmou si to fakt zabil :smt015
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To bolo este na začiatku... Nie nikdy som nikoho neľúbil, tak som bol vychovaný...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak takto....

1) jjj spravil blbu temu, s tym suhlasim a bushido ma pravdu - no o com tu chces diskutovat vlastne? ved nechce kazdy babu inteligetnu,milu,sexy,krasnu,co vie varit, prat, zehlit a ma vlastny stabilny prijem? - tie kriteria co si napisal na zaciatku - presne s tymi sa ti stotozni 90% chlapov... len jeden bude chciet blondinku,druhy brunetku, jeden bude chciet aby holka mala IQ 150, druhemu bude stacit 149.... o com tato tema je? ci chces pocut veci ako "jo jo, presne taku zensku by som aj ja bral" a tak? w00t? no o com to je?

2) jjj: tvoja zvratena potreba vypisovat sa minipismom je neskutocne iritujuca... komu sa na to chce zmurit? alebo furt klikat na citovat nech vidim zdrojak? tak ked chces nieco napisat tak to napis normalne alebo vobec...

3) par jedincov tuto temu nepochopilo(bushido) - ale to bude tym, ze ona je nepochopitelna.. stale mi totiz unika co tu chces pocut...

4) a ked sme pritom - existuje tu tema s nazvom "aky typ baby sa vam paci?" alebo tak nejak... myslim,ze tam nieje prave specifikovane ze to musi byt na vyzor... tam toto vsetko mozes teda kludne napisat a nieje potreba aby tvoja tema existovala - sam vidis ze vyvolava iba konflikt
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:To bolo este na začiatku... Nie nikdy som nikoho neľúbil, tak som bol vychovaný...
Si vyrastal v deckom domove :smt104
Ako nechapem ako to myslis, nenaucila ta mama otec co je to laska ako ju ziskat a ako ju rozdavat dalej svojim najblizsim :o

Maki, co je na tychto 2 otazkach take a nepochopitelne a blbe :?: :

Nasli ste uz niekoho o kom mate pocit ze s vami moze ostat na cely zivot ?

Mate nejake podmienky co musi vas partner/ka splnat ?

To na seba nadvezuje...

Pripadne radsej budes sam / sama ako riskovat ze ten vztah nevyjde pretoze to nieje ten pravy / ta prava.

Ides do vztahu aj ked vies ze vam to asi dlho nevydrzi lebo to nieje ten pravy / ta prava ?

Alebo teda ci dokazes pri tom zalubeni sa a poblazneni zachovat cistu hlavu , zdravy rozum alebo to jednoducho risknes s heslom "ved nemam co stratit" ...

Teda ci sa vrhate do vztahov stylom hlava nehlava ved nemam co stratit.

Uz ma vazne nenapadaju dalsie otazky ktore by tu moju prvotmu mysienku dokazali nejako upresnit ... :(

//To male pismo bolo urcene Bushido-vi. :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Maki neviem či mi chceš dať za pravdu alebo ma uraziť, ja som pochopil tému, preto vravím že je hlúpa.

jjj niesom z detského domova, ale žil som bez rodičov.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

je to trosku hlupe pretoze kazdy ma ine naroky na zensku nehovorim ze by som nechcel nieco co si vypisal ale bohuzial stalo sa mi ze som sa zalubil a do takej ktora mala asi 2 or 3 body z toho....
ale je to hlupe to mi pripada ako keby si zensku bodoval, je to chore...ked niekoho budes mat rad tak ti to bude jedno kolko bodov splna v tvojom rebricku

ale zrejme ti to nedoslo
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Maki neviem či mi chceš dať za pravdu alebo ma uraziť, ja som pochopil tému, preto vravím že je hlúpa.

jjj niesom z detského domova, ale žil som bez rodičov.
Aha tak to je mi skutocne luto a vobec ti to nezavidim :o
chcel som ti dat za pravdu... A ani v najmensom som netusil ze budem mat pravdu.. prepac. :(

Zelam ti aby ssi nasiel priatelku ktora ti ukaze co je to laska a budete sa lubit aa.. proste dozenies zameskane... :wink:
lollo napísal:je to trosku hlupe pretoze kazdy ma ine naroky na zensku nehovorim ze by som nechcel nieco co si vypisal ale bohuzial stalo sa mi ze som sa zalubil a do takej ktora mala asi 2 or 3 body z toho....
ale je to hlupe to mi pripada ako keby si zensku bodoval, je to chore...ked niekoho budes mat rad tak ti to bude jedno kolko bodov splna v tvojom rebricku

ale zrejme ti to nedoslo
Tak neviem ako to je u teba ale ked prave nemam priatelku a nahanam baby tak standardny postup je takyto:
Kazdy zdravy chlap co nedokaze byt sam a ma svoje potreby nahana zhana partnerku...
Teda napr:
Ak uz na seba nejaku nalepim tak si ju v kutiku duse premeriam a pokusim sa zhonotit ci ma vyznam ju dalej riesit ci splna moj "standard" a mozno by z toho bolo niekedy nieco viac.
Hladam taku ktora by sa ku mne najviac hodila, sadli by sme si spolu a bola by sanca ze by to neostalo iba pri jednorazovke ale mohlo by byt z toho casom aj nieco viac.
Teda na zaciatok napriklad dobre kamaratstvo a zneho mozno neskor vztah zalozeny na laske :)

Aky mas postup?

Nic neriesis...
Testosteron funguje...
Vidis babu ktora sa usmieva aj dobre vypada aj je zabavna a ako tak si rozumiete, neodmietla ta a tak necakas ci ju uchmatne niekto iny a ides do toho ?
Nejake hlbsie hodnotenie ci zz toho nieco bude ci sa k sebe hodite , nic take vtedy neriesis :lol:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

pozri ked dostanes raz cez hubu dobre otrasies sa ides dalej dostanes druhy krat cez hubu pomaly vstavas a hovoris ze uz blby nebudes dostanes 3x cez hubu a uz to mas na haku... chapes ? uz ti to je jedno nechavas to same :) nechce sa mi zase pchat do zadku a tiskat kaleraby a super waw mam kocku :D toto nie uz ma to nebavi

btw stale som siel do toho na plno aby som ziskal to com som chcel ale zase som nazoru ze radsej dobry kamarat ako blby priatel resp priatel ktory to posral...

v kutiku duse premeriavam? nie to nerobim ja mam rad veci spontane nie premyslat ako blb co budem robit o com sa budem bavit, vidim ze sa bavi druha strana tak prikladam viac... a so zenami ktorymi sa poslednu dobu stretavam tak ma to nebavi...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lollo napísal:pozri ked dostanes raz cez hubu dobre otrasies sa ides dalej dostanes druhy krat cez hubu pomaly vstavas a hovoris ze uz blby nebudes dostanes 3x cez hubu a uz to mas na haku... chapes ? uz ti to je jedno nechavas to same :) nechce sa mi zase pchat do zadku a tiskat kaleraby a super waw mam kocku :D toto nie uz ma to nebavi

btw stale som siel do toho na plno aby som ziskal to com som chcel ale zase som nazoru ze radsej dobry kamarat ako blby priatel resp priatel ktory to posral...

v kutiku duse premeriavam? nie to nerobim ja mam rad veci spontane nie premyslat ako blb co budem robit o com sa budem bavit, vidim ze sa bavi druha strana tak prikladam viac... a so zenami ktorymi sa poslednu dobu stretavam tak ma to nebavi...
Ako mam chapat tych prvych pa viet ? Chcel si mi tym nieco naznacit ? Ja len aby som to nepochopil inak ako to bolo myslene nahodou.. :lol:

A.. ako mas pravdu.. tiez to robim spontanne, staci mat trosku naladicku alkoholovym katalyzatorom upravenu a hned su veci ine ako za triazva pacia sa mi take, na ktore by som sa za triezva ani len neusmial a nie to este nieco s nimi "riesil" :smt039
....
karamellova
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karamellova »

pozri jjj

jasne ze kazdy chcetaku partnerku ako si napisal. kto nie?

ale si aj ty taky krasny sexi inteligentny najlepsi milenec atd. bez chyb?

asi nie ze?

pises ze si jednu taku mal, ktora bola taka ako ty popisujes ale asi skor preto ze si ju lubil sa ti taka zdala. tak si ju nemal nechat odist.

nechapem formulaciu: prisiel som o nu ale nie vlastnou vinou. nie? a koho to bola vina? jej? podviedla ta? asi jej nieco v tom vztahu chybalo! kazda akcia ma svoju reakciu.

a tym ze sa teraz budes vrhat z jedneho vzathu do druheho co vyriesis. nebudes sam aha ok a nicis zivoty holkam aby si nebol sam.
vies ono v tych vztahoch ide o to ze nejaka holka toleruje tvoje chyby a ty budes tak isto tolerovat tie jej.kym toto nepochopis mozes cakat na svoju dokonalu do smrti.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja mam taku ktora slna vsetky body:P
Napísať odpoveď